Reklama

Reklama

Prý že jen hory udělají z chlapců opravdové muže. Inu, o Krkonoše se asi v tomto tvrzení jednat nebude, ale jinak proč ne. Ostatně i půvabný nízkorozpočtový horor, natočený režisérem Stevenem Goldmannem jako adaptace v zámoří relativně známého hororového komiksu, to říká. Pobyt na horách skutečně zocelí. Jen je otázka, jak moc může být takový cesta k dospělosti pro její účastníky příjemná.
V případě snímku Útočiště hrůzy se do hor vydává skupinka šesti nepříliš přizpůsobivých adolescentů, vedená dobrosrdečným pastorem Lewisem a touhou zocelit skrze víru své poměrně svérázné charaktery. Při návratu do civilizace ale jejich autobus během prudké bouře havaruje a oni musí urychleně začít hledat jakoukoli skrýš, kde by mohli přečkat noc a venkovní slotu a posléze se vydat pro záchranu. V nouzi nejvyšší pak nacházejí liduprázdný přívěsový kemp, který vede zvláštní, svůdná a tajemná žena jménem Norma. Už za pár hodin ale začne být jasné, že tenhle příběh nemůže skončit happyendem. Maringotky totiž ožívají. A jejich obyvatelé rozhodně nejsou k návštěvám přátelští. Masakr nejhrubějšího zrna začíná. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (57)

Shit 

všechny recenze uživatele

No i na béčkovej sračkohoror to má fakt otřesnej scénář, kterej je za prvé dost stupidní a za druhý, což je horší, i dost nudí, to se sice v poslední třetině filmu vylepší díky křupanskejm zombákům, který se fakt vyvedli, jelikož už zaživa to byli fakt kousci, u kterých bych se nepozastavil, kdybych je viděl vylézt z kontejneru a když jsou ještě tuhý, tak jsou o to větší fešáci. Jenom díky nim je se nakonec i docela na co koukat, jelikož tlustá Larlenea si libově pochutnala na vnitřnostech a Stanův speciální recept na masíčko byl taky celkem vypečenej, ale jinak je to z velký části fakt nuda. 2,5* ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Joo tak tohle si EvilPhoEniX nechá Líbit.. Poster mě pěkně Odradil.. Film krásně Překvapil! Zatuchlé Městečko Plné špíny.. Buranů, Křupanů a Sedláků Ideální Místo pro Perfektní Horor.. Kde v čele Vládl Řezník.. Tlustá Oplzlá Máma, Sexy, štíhlá, prsatá Blondie.. Čínanka Masérka a další Banda uchylů.. Kteří se jednoho Dne změní v hrůzostrašně Potvory z Pekla a začnou Turistům dělat Pekelné Problémy.. Nepamatuji si v jakém filmu jsem naposled viděl.. Stáhnutí s Kůže a uvaření člověka za Živa.. Dale mě strašně překvapilo Zlomená pátéř a třčící Kost. .zkratka Perfektní horor.. Plného Gore! ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Príbeh je jedno veľké klišé.Pastor,vychovávateľ alebo dozorca v tomto prípade Pastor ide z nevychovanými deckami niekam to je jedno kde ale havarujú ale tam niekde sa už nedostanú.Spracovanie,dej a herecké prejavy boli mizerné,postavy tupé z vážnym nedostatkom logikou.Niektoré hlášky ma rozosmiali a niektoré boli trápne.Masky boli vydarené a po krvavej stránke som tiež spokojný.Akčná stránka tohoto filmu tiež nebola na zahodenie. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Skupinka neprispôsobyvých študentov, pod dohľadom pastora, cestuje na školský výlet. Po nešťastnej zhode náhod havaruje neďaleko tábora na kempovanie. Nakoľko nie je možné v ceste pokračovať, rozhodnú sa v danej oblasti ubytovať a prespať do rána. Toto rozhodnutie už čoskoro všetci oľutujú! "Trailer Park of Terror" je komediálne, odľahčeným exploitation s množstvom excelentných gore scén, ktoré rozhodne - nesklamalo. Ba práve naopak, neskutočne prekvapilo. Fanúšik násilia si v určitých pasážach určite príde na svoje. Samozrejme, je to "béčkovina", no pokiaľ nebudete očakávať duchaplnosť hlavných postáv či hlbokú myšlienku príbehu, budete spokojný aspoň tak, ako Ja - 60%. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Prvních půlka se rýsovala v povídkový horor, který se točí kolem osady odporných obyvatel. Poté však nastupuje banda idiotů z křesťanské školy, nechávají se masakrovat mrtvými osadníky a kvalita jde od desíti k pěti. Herecké výkony nejsou žádné, krom prsaté blondýny, která jediná je snesitelná. Masky, kamera až amatérská a samotné vyvražďování nic originálního nepřineslo. Celá druhá půlka se snaží být cool, ale vznikl pravý opak a zombie s kytarou podtrhuje vše. Vzhledem k začátku budu hodně mírný......3/10 ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama