Reklama

Reklama

Alex Wright je velkým fanouškem filmu Grave Encounters a je doslova posedlý snahou získat důkaz o tom, že události, které se ve filmu staly nejsou smyšlené. Proto se rozhodne s přáteli vydat do psychiatrické léčebny, ve které se původní účastníci filmu setkali s nepřestavitelným zlem. Jenže jeho posedlost ho může stát život a také životy jeho přátel. Skupina bude muset využít všech svých znalostí Grave Encounters, aby se z toho dostali. (topr harley)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (186)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Hlavným kameňom úrazu je v tomto prípade námet. Z niečim podobným prišiel už oveľa skôr nie veľmi vydarený BLAIR WITCH 2. A už vtedy to bolo riadne pritiahnuté za vlasy. GRAVE ENCOUNTERS 2 sa chcú vydať epickejším smerom, ale pôsobí to nakoniec trápne a rovnako aj ľakačky nie sú z rodu tých najúčinnejších. Takže mierny prepad. ()

The Viper 

všechny recenze uživatele

Po druhém skouknutí jedničky jsem se rozhodl že si dám podruhé i dvojku. Začátek nevypadá vůbec špatně....ambiciozní mladý hororový nadšenec a student filmové školy si umane že se zkusí prošťourat okolnostmi k filmu Grave Ecounters (1) , protože se okolo něho nese tolik rozporuplných názorů. Vtipné na tom je, že začátkem schazuje celou jedničku a upozornuje na nedostatky, které tomu vyčítají i uživatelé zde. Zbytek filmu probíhá více méně dle šablony jedničky, akorát tu nemáme skoro žádnou výraznější lekačku, až na toho dvoumetrového cápka co je honí po chodbě. Konec mě ale docela překvapil...Laenne Lapp je kočka. ()

Reklama

Beckett51 

všechny recenze uživatele

První třetina neskutečně nudná, zbytečně natahovaná a nepřesvědčivá. Ale jakmile vstoupí do domu, zase je to stará dobrá duchařina jako první díl. Tady je navíc ale i nějaké dovysvětlení, ohledně všech těch samootevíracích oken, temných koutů, kde místní pacienti nejednou dali do huby věci, který se tam dávat nemaj a ohledně doktora Smrti, kterej se na starý kolena nudil a tak se rozhodl ve volných chvílích dělat lobotomii, vraždit novorozeňata, nasrat do normálního světa ten duchovní (to dokázal zřejmě pomocí všech těch lehátek a kočárků co měl v nemocnici) a čas od času vybubat nějaké studenty s kamerou. U mě takovéhle rozvedení "mytologie" daného tématu funguje (viz. REC - REC2), bohůžel ale tady to neskutečně jebe ta první větší třetina a to je velká škoda. Jinak mi samozřetelně od prvního dílu bylo jasné, že je to všechno podle skutečné události, takže kvůli tomuhle filmu zbytečně umřela spousta lidí. Ale ten dvoumetrovej týpek s černou dírou v hubě byl hustej, takže slabší tři hvězdy. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Je to lepší než jednička. Aspoň nějak tak to vidím já. Dvojka má zajímavější začátek (Aley je fanouškem známého filmu a hledá informace o pravdivosti nahrávek, díky tomu ho jeho posedlost zavede do oné psychiatrie), když ted pomineme pětimutovou chlastačku. Pak už se opět vstupuje do psychiatrie a klasika... lidi ubývají, lekačky lvl. Paranormal Activity, tentokrát tam ale třískne víc dveří najednou. Když se ale dostane skupinka do tunelů, zase se to rozjíždí a já se v tu chvíli dostal do děje a ano, chtěl jsem vědět, co bude dál. Dokonce jsem se i jednou lekl. Bylo to zajímavé, dokud nepřišlo vysvětlení (SPOILER ehh... duch držící kameru... KONEC SPOILERU snad to nebylo myšelno vážně, já z toho měl p*del...) V jednu chvíli to bylo i fakt napínavé a samotný konec je tak nějak zajímavej (když zapomeneme na onen spoiler). Finální scéna ten film posílá někam úplně jinam a to je konec. Narozdíl od jedničky, na kterou jsem jeno nudně civěl, dvojka mě dokázal zaujmout. Za to ty dvě hvězdy. ()

Kryton odpad!

všechny recenze uživatele

Už by(ch) měl (někdo) módu handy-cam-třesaček zastavit! Tento mix, který míchá Záhadu Blair Witch, Saw, Paranormal Activy a všelijaké Activity absolutně nefunguje. Efekty, herecké výkony, střih, kamera.....vlastně vše je totálně špatně. Narozdíl od ASYLUM se tady člověk ani nebaví. Příliš se to tváří vážně. Za chvíli se natočí horor i na baby-cam a bude to opravdu k pos*ání plenek. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (7)

  • Ve filmu se objevují záběru z prvního dílu. (konvax)
  • Na začátku filmu Alex (Roger Harmon) řekne, že vidí fotky z mládí Seana Rogersona. Správně ale měl říct fotky Lance Prestona, kterého Sean Rogerson ztvárnil. (J*A*M*A*L)

Reklama

Reklama