Reklama

Reklama

Duch ve stroji

  • Česko Ghost in the Shell (více)
Trailer 2

Major (Scarlett Johansson) je velitelkou Sekce 9, speciální policejní jednotky, která bojuje proti těm nejhorším kyberzločinům. Příběh se odehrává v blízké budoucnosti, kdy je svět závislý na moderních technologiích ještě víc než dnes a každé narušení technologického řádu může mít nedozírné následky. Koneckonců i hrdinka filmu je hi-tech produktem, dokonale vyváženou kombinací robota a člověka. S lidským mozkem a vyspělou robotickou schránkou se Major snaží dopadnout zločince, jehož cílem je zničení společnosti Hanka Robotics, lídra ve vývoji umělé inteligence. Major se však nepotýká pouze se zlem, ale také s vlastními pochybnostmi, když ji začíná zrazovat jediná nedokonalá část jejího jinak dokonalého těla – mozek. Čím dál častěji se jí v hlavě vynořují nesrozumitelné vjemy, které se zpočátku snaží potlačovat, ale posléze podněcují její zvědavost a přirozenou touhu přicházet záhadám na kloub. Tyto vjemy by mohly být otisky její předchozí existence, mohly by být klíčem ke vzpomínkám na její lidské Já, mohly by být klíčem k otevření její osobní Pandořiny skříňky, po němž se už na svět nebude dívat stejnýma očima. Protože všechno je jinak... (Cinemart)

(více)

Diskuze

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Bystroushaak

Podľa mňa to vyzerá dobre. Vizuál a herci budú dobrí. Dúfam, že to nebudú jediné dve veci, ktoré budú za niečo stáť. Ak moc okopírujú príbeh bude zle, že to je zybtočný duplikát. Ak to naopak poupravia bude pičung, že sa nedržali prílohy.

na příspěvěk reagoval Bystroushaak

Jack_6428

Jack_6428 (hodnocení, recenze)

Myslím, že minimálně po audiovizuální stránce bude film v pořádku. Piplají se s tím moc nato, aby to podělali. Bohužel ale hezká prezentace je jen půlka filmu a s tou druhou to bude obávám se horší. Ve snaze přiblížit sérii běžnému divákovi očekávám kompromisy ve formě povrchnosti, simplifikace a ne ideálního střihu. U herců si zas nejsem úplně jist výkony. Ale třeba se to nějak celé povede. Teaser by měl vyjít již brzy.

st.ranger

st.ranger (hodnocení, recenze)

Taky mohli vybrat méně známou herečku, kterou si nikdo nebude spojovat s jinou sérií. Vynucený chraplák, tupý výraz a hlava nakloněná na stranu, rysy Scarlett se tady absolutně nehodí. A na nahotu zapomeńte, tohle bude jasně PG-13.

Fordzy

Fordzy (hodnocení, recenze)

GigaPudding , Mukade

Mukade:Tož trocha sarkasmu nikdy neuškodí. A Scarlettiny prsíčka jistě budou jediná kvalitní věc na tomhle filmu. 

 

GigaPudding: Díky za tip. Nahá Scarlett vždy pohladí po duši.

Mukade

Mukade (hodnocení, recenze)

Fordzy

"tím by ukázala duši GitS v celé kráse" , lol, keď to myslíš vážne, tak k duši gits si sa nepriblížil ani len na dohľad xD

na příspěvěk reagoval Fordzy

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

CCCPrincess

Ja zastávam názor, že to kľudne mohli spraviť Amíci, ale mali zadovážiť povolanejších. Tu som fakt skeptický. Taký Nolan by z toho spravil pecku. Ak by sa zadarilo aj Proyas, Blomkamp, Cuaron alebo Rian Johnson. Japonské filmy extra nemám rád, respektíve vždy mi tam niečo vadí. Takže za tým nesmútim.

na příspěvěk reagoval CCCPrincess

CCCPrincess

CCCPrincess (hodnocení, recenze)

ywo666

Nevím no, miluji GitS ale tohle se mi prostě nelíbí, bude to jen typická americká ačňárna. Zastávám názor že tohle si měli natočit sami Japonci, protože amíci jsou amíci :D

na příspěvěk reagoval ywo666

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

CCCPrincess

Tak práve v komixovke je mi to najviac jedno. Však to je aj tak sci fi. Tak aj Heimdall môže byť černoch. Ja sa inak čudujem, že vôbec dali dej do Tokia. Ak už robili remake kľudne mohli zmeniť mená a dať do futuristického New Yorku. A nemuseli byť tieto špekulácie. Film má pritom oveľa väčšie riziká. Režisér má na konte jeden priemerný block buster. Scénarista napísal zatiaľ jeden scénar a aj to v spolupráci so skúseným borcom. Producentove posledné filmy teda nejaké extra pecky nie sú. Obsadenie sa mi tak javí ako najsilnejšia zložka.

na příspěvěk reagoval CCCPrincess

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Jack_6428

Ja tiež nemám problém s jej národnosťou. Myslím, že tí istí, čo kritizujú belošku v úlohe aziatky, sú ok keď černich hrá belocha. Pokrytectvo.

na příspěvěk reagoval CCCPrincess

Jack_6428

Jack_6428 (hodnocení, recenze)

CCCPrincess

To nehrozí, protože bude oslovována jako "major" a jméno postavy se objeví leda tak na konci filmu. A taky s ostatními souhlasím, že Hollywood nikoho lepšího nemá. Jinak můj názor na základě všech informací je, že to má velkej potenciál. Uvidíme.

na příspěvěk reagoval ywo666

CCCPrincess

CCCPrincess (hodnocení, recenze)

nerdrage

No až na ní někdo zavolá nebo zakřičí Motoko Kusanagi tak vyprsknu smíchy :D Osobně si myslím že tohle se Hollywoodu nikdy nemělo dostat do ruky.

na příspěvěk reagoval Jack_6428

nerdrage

nerdrage (hodnocení, recenze)

CCCPrincess

Tak já osobně si tam neumím moc nikoho jiného představit. Nejsem zrovna její fanda, ale nevím o nikom, kdo by vypadal jako Major i to dokázal zahrát .) Jasně, mohli zkusit najít někoho uplně neznámýho, ale jsem rád, jak to zatím celý vypadá.

na příspěvěk reagoval CCCPrincess

nerdrage

nerdrage (hodnocení, recenze)

Trocha nového infa z Anime Expo 2016:

Production IG se na filmu silně podílí. Tvůrce původního filmu Mamoru Oshii a tvůrce Stand Alone Complex Kenji Kamiyama se účastnili natáčení v Hong Kongu - stejně tak i Kenji Kawai (proslýchá se, že by dokonce mohl přispět k soundtracku). Mamoru Oshii je spokojen s výběrem Scarlett Johansson do role (stejně jako autor původní mangy Masamune Shirow, ale to už je starší zpráva). Film dává silně přednost praktickým efektům před CGI a pracuje na nich Weta.

A tady jsou fotky androidů:

http://cdn1-www.comingsoon.net/assets/uploads/gallery/comic-con-2016-gallery-2/comiccon0045.jpg

http://cdn2-www.comingsoon.net/assets/uploads/gallery/comic-con-2016-gallery-2/comiccon0046.jpg

http://cdn3-www.comingsoon.net/assets/uploads/gallery/comic-con-2016-gallery-2/comiccon0047.jpg

na příspěvěk reagoval CCCPrincess

Mukade

Mukade (hodnocení, recenze)

mmm, nic moc, nepekné šedé handrpúchy (=handry) a ten účes sa mi tiež dvakrát nepozdáva na nej. Zaujímavejšia je tá vedľa v tej apgrejdovanej burke :))

Související novinky

Scarlett Johansson jako šéfka podsvětí

Scarlett Johansson jako šéfka podsvětí

04.07.2018

Herečka Scarlett Johansson (Vicky Cristina Barcelona, Lucy) a režisér Rupert Sanders (Sněhurka a lovec) za sebou mají čerstvě spolupráci na filmové adaptaci slavné mangy Ghost in the Shell. A zřejmě… (více)

Akira od režiséra Thora?

Akira od režiséra Thora?

21.09.2017

Letošní hraná verze Ghost in the Shell moc velký byznys neudělala. Hollywood se z toho ale nepoučil a studio Warner Bros. momentálně žene do kin Akiru. Šestidílná manga Katsuhira Otomy se v roce 1988… (více)

PF 2017

PF 2017

31.12.2016

Zažili jsme i lepší roky než 2016. Nejen co do počtu ztráty lidí, kteří přinesli světu něco hezké a hodnotné, či do počtu překvapivých a znejisťujících politických událostí. On ten rok s šestkou na… (více)

Scarlett Johansson v Ghost in the Shell

Scarlett Johansson v Ghost in the Shell

06.01.2015

Když se v rozmezí čtvrt roku objevíte ve dvou akčních filmech, které vydělají 714 a 458 milionů dolarů, nabídky na další výbušné role se k vám jen pohrnou. A přesně to je případ Scarlett Johansson,… (více)

Reklama

Reklama