Reklama

Reklama

V den svatby je Sára zatčena federály za vraždu Michaelovy matky a zavřena do ženské věznice. Generál Krantz, který v mužské části vězení čeká na popravu, vypíše odměnu 100 000 tomu, kdo Sáru zabije. Michael nemá jinou možnost než jí dostat ven… (liquido26)

Recenze (169)

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu jak skončila 4. řada seriálu, jsem byla ráda, že byl dotočený ještě tenhle "film", který vysvětloval proč a jak Michael zemřel. 4. řada se jim opravdu moc nepovedla, ale The Final Break si to u mě celé vyžehlil.Myslím, že to byl velmi důstojný konec jednoho z nejlepších seriálů svého druhu (budeme předstírat jako, že se jim i ta poslední série povedla). Myslím, že asi vždycky budu potřebovat kapesníček na konci. 4* ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Zakončení seriálu, které i přes podivný příběh, který (opět) vaří z vody, zaujme. Všechny příběhy a cesty končí a to mnohem zajímavěji než v samotném finále seriálu. Krom toho je poslední pětiminutovka ve Final Break emočně natolik silná, že strká do kapsy nejen celou čtvrtou, ale i třetí sezonu. Právě tech pár minut a správně vytvořený závěr mi dovoluje být spokojený. Samotné hodnocení tomu pravděpodobně neodpovídá, protože 4* pro natolik "tak to asi ne" příběh jsou prostě příliš moc. ()

Reklama

predators 

všechny recenze uživatele

Důstojné zakončení seriálu, který se octnul na samotném vrcholu, aby pak následovalo několik zemětřesení, načež se opět zvedl... :-) Prostě jako na houpačce, ale kvalita se upřít nedá... A ikdyž už budete mít všech pokračování plné zuby, po tomto díle vám bude toho finálního breaku sakra líto... :-( 80% ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Logika byla dávno zapomenuta a spousta chyb je přítomna už tak nějak ze zvyku. A přesto nedokážu Final Break nějak zesměšňovat, protože celý seriál si zasloužil finále, které nebude diváka nutit k tomu, aby nenáviděl snad všechny hlavní postavy a přál si konec. Jakýkoli. Paradoxem pak je, že ačkoli spojení Michaela se Sárou stejně i po těch letech a nepřeberných zvratech pořád úžasně funguje, posledních pár minut regulérní závěrečné části bylo asi důstojnějším a nostalgičtějším rozloučením. A největší škoda je pak to, že se divák na konci pozastaví hlavně nad tím, jestli bylo po všech geniálních i překombinovaných plánech nutné všechno uzavřít právě takhle. Jak značí rozhodnutí seriál o pár let později zase oživit, tak očividně nebylo. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Posledná bodka za tým, čo malo skončiť naozaj veľmi dávno. Druhou sériou, kedy sa postavy jednoducho prestali vyvýjať a len tupo plnily úlohy scénaristov. Najdojímavejším faktorom na tomto snímku je jeho koniec, ktorý mi dovolil konečne vydýchnuť. Čo sa týka zvyšku, neskutočný kopec nezmyslov a nelogickostí, ktoré jasne poukazujú na to, že keď tam nie je nejaký skutočný dejový podklad a zvrat, jedná sa o kopec kecov a k tomu ešte v nie príliš atraktívnom prostredí. Zbohom prison break. Zbohom Michael Scofield. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Film sa skladá z dvoch posledných častí štvrtej série - "The Old Ball and Chain" a "Free". (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama