Reklama

Reklama

Hra na vraha

všechny plakáty
Trailer

Parta studentů slaví konec studií v odlehlém prázdninovém domě. Bujarou zábavu však razantně ukončí přítomnost sadistického psychopata, který je zatáhne do dobře promyšlené smrtící soutěže. Pravidla jsou jednoduchá - kdo chce přežít, musí zabít ty ostatní. Kamarády i páry čeká zkouška důvěry. Vztahy se začínají rozpadat, napětí roste a naděje na přežití slábne. Domů se dostane jen jeden. Kdo přežije? Někteří budou bojovat pro lásku, někteří pro přežití, ale všichni se změní. Protože hluboko uvnitř jsme všichni zabijáci... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (109)

misterz 

všechny recenze uživatele

Priemerný slasher o partii študentov, ktorá sa dostane do rúk psychopatovi. Ten na ich smolu dostal práve chuť na štúdium sociológie a psychológie na tému - Vrah je v každom z nás. A tak si to chce otestovať v praxi. Musím uznať, pár scénok tejto psychologickej hry sa celkom vydarilo, obrazne i koncepčne, ale častejšie to bolo v akejsi šedivej rovine - nemastné, neslané a s približujúcim sa záverom so sklonom k rutine. Neohúrilo ale ani neurazilo, na zabitie nudy pri telke fajnová hororová jednohubka. 60/100 ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Dům na samotě, mladé maso určené na sekanou a tajemný psychopat, co se rozhodne dát jednomu z omladiny šanci. Protože nejsou osmdesátá léta, tak sex jen v náznacích a ta nejobdařenější prsa ven nedá. Naštěstí zůstává pár krvavých mordíků, byť podříznutí je jen přes TV, ale tyč v oku není úplně špatná. Samozřejmě se mohlo jít více na dřeň, což se snaží zachránit past....na lidi? Každopádně přežije jen jeden. Adepty jsou především zmetek Brent, blbá blondýna a hysterický Freddy. Tedy Freddy dá psychicky zabrat téměř všem. No a jak se osazenstvo zmenšuje, divák horečně tipuje a ze všech se postupně stávají hajzlové, co jsou zbylým ochotni podřezat krky. Krátké, slasherově standardní a v poslední třetině rychlé. 3,5* ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

Je zajímavý sledovat,jak někteří režiséři točí horrory a přitom nejsou schopni postrašit,vyvolat hrůzu ani šokovat.Tenhle horor je přesně ten případ.I přes stokrát viděnej začátek nakonec samotnej scénaristickej námět neni tak úplně blbej,ale režisérsky je to zbabraný.Nuda,vraždy jsou spíš k smíchu a když se blíží konec,tak někdo ve štábu navrhnul ,že by tam byla dobrá taky nějaká krev,tak tam sledujeme křečovitě naroubovaný scény ,který ale spíš připomínaj parodii.Není to vůbec dobrý a hodnocení dám tak 30%. ()

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Nic nového pod sluncem, jak se dalo čekat. GodComplex má ve svém komentáři úplnou pravdu jak co se týče vykrádání jiných filmů a omílání otřepaných klišé, tak částečně i v hodnocení castingu. Proč částečně? Holky se mi totiž celkem líbily, ale jinak si v ničem nezadaly se svými partnery - až na jednu čestnou výjimku sebrankou sobeckých kriplů v čele s "pánem domu". Pointa je celkem slušná, ale to je tak vše, slabší průměr. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Nudný slasher, předvídatelný v každé vteřině, které se lehce inspiroval Battle Royale a Saw... Bohužel špatně... Příběh je standardně pitomý, ale to bych tvůrcům zrovna u tohoto žánru nijak nevyčítal, to že jsou postavy jeden nesympatický a pitomý kretén vedle druhého už ano... Solidní porce krve, nenápadité vraždy a s minimem atmosféry... Nudil jsem se... ()

Galerie (107)

Reklama

Reklama