Reklama

Reklama

Skupina policistů se rozhodne pomstít smrt svého kolegy. Banda zločinců, která jej má na svědomí se ukrývá ve výškové budově na předměstí Paříže. Tam se po zuby ozbrojení policisté vydají. Trestná výprava se ale nezdaří a všechny navíc začnou ohrožovat zombie, kteří se zničehonic vyrojí. Policisté a zločinci tak musí spojit své síly, pokud chtějí přežít. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (194)

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Docela krvavá zombie podívaná na francouzský způsob, kterou ale táhne dolů mizerný casting a příšerně jednoduchý scénář. Nikoho nezajímá, odkud se ty hladové potvory vlastně berou, i když uznávám, že to asi není vůbec podstatné. Co filmu chybí na promyšlenosti scénáře, to bohatě nahrazuje příjemně svižná řežba a potoky všudepřítomné krve. Ten akční děda je celkem fajn, zbytek herců je ale zoufale nevýrazný, což je nejmarkantnější v případě jediné dámy ve filmu. Z českého pohledu je zajímavé, že ve filmu zazní i jedna česká věta ("Zavři dveře, teče to až sem." :-)) a jednou z prvních obětí zombie hodokvasu je náš krajan. Jinak to je ale jen průměrný, i když dost masakrální, zombie horor. ()

Tereza666 

všechny recenze uživatele

Mě trailer hodně zaujmul a fakt jsem se těšila. No jako vždycky. Zcela zbytečně, nebylo na co. Možná to bylo brutální, krev stříkala od začátku až do konce, ale jinač to stálo pěkně za prd. O hercích ani nemluvím. Hrůza! Dějově, hrůza ještě větší. jediné co mě na filmu potěšilo a bavilo byli zombie. Dobře udělaní, pěkně se užírali. Jediné plus. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Film má všechno, co má správná řežebná zombiárna mít - temnou noirovou atmosféru, absenci soucitu s hlavními postavami, dostatek krvavé akce a třeba i rajcovní sexy amazonku v přiléhavém nátělníku. Ale má i vypatlaného kameramanského retarda záměrně co nejvíc třesoucího ruční kamerou, ačkoliv už tehdy profi kamery jistě musely mít slušnou stabilizaci obrazu, když jí má dneska už i každý jen trochu lepší mobil. Takže ze spokojených silných čtyř jsou znechucené slabé tři. Škoda. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Paráda. Takhle nějak má vypadat akční zombie nátěr. Parta drsných francouzských policajtů musí spojit s podobně drsnou skupinou gangsterů a dostat se z vybydleného baráku plného sprintujících mrtvol. Mělo to vlastně všechno, co od podobné žánrovky chci, takže zběsilé tempo a dostatečně kvalitní gore. Plus tu byla navíc i jistá dávka vtipu, o kterou se staral veterán z Indočíny a mě osobně se líbila policistka, která byla nějakým zvráceným způsobem sexy. No a v originále potěšilo i těch pár českých slovíček, ačkoliv jsem si zprvu myslel, že mám nějakou verzi, kde mi blbne zvuková stopa. Tady se Francouzům sluší zatleskat. 85% ()

Curlyman 

všechny recenze uživatele

Jeden z najbrutálnejších, najkrvavejších a nahnusnejších zombie filmov za poslednú dobu, čo z neho robí nadpriemer. Miestami je to fakt ultrabrutálne, platí staré známe pravidlo, zabije ich strela do hlavy alebo v tomto prípade aj jej ručné rozmlátenie o stenu. Príbeh tu vôbec nie je potrebný, dokonca sa ani nedozviete, čo nákazu spôsobilo. Je to iba samé strieľanie a mlátenie sa prakticky od začiatku do konca. Je to fakt zábava, ale nič pre slabé žalúdky. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (2)

  • Promítáno jako závěrečný film na mezinárodním filmovém festivalu s hororovou tématikou v Leedsu "Day Of The Dead" 7. 11. 2009. (facojurka)
  • Ve filmu hraje Čech v roli gangstera. V původním znění má i svoji českou hlášku "tak zavři ty dveře, dyť to teče až sem". Tu můžeme slyšet ve 14 minutě. (zdenda0)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno