Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Aliance Seveřanů, Divokých, Dothraků a Neposkvrněných na Winterfellu brání Sedm království proti vpádu Bílých chodců. Daenerys a Jon se utkají s Nočním králem ve vzdušném dračím souboji. Snaha Nočního krále zničit Tříokého havrana dospěje k překvapivému rozuzlení. (DavidWark)

Videa (2)

Trailer

Recenze (358)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Imdb 9,6/10. Československá filmová hnojbáza 75%...Ďalší komentár by síce potrebný nebol,ale tentokrát si zoberieme na pretras človeka, ktorý píše filmové recenzie pre Refresher. Prekvapilo ho, že bitka nočného kráľa a nočných chodcov sa odohrávala v noci, lebo chudáčik v tme zle videl. Ale HBO podľa jeho názoru potrebovalo ušetriť tak sa preto bitka odohrávala v tme. A nepochopil ani záver. Avšak bez toho,aby som prezradil podstatnú časť z deja nie je možné tomu chudákovi, ktorý dosiahne polúciu pri každom sne o Avangers:End game vysvetliť ako to bolo možné. Čo však čakať od recenzie stránky,ktorej cieľovou skupinou sú 13 ročné deti (samozrejme aj im sa niekto musí venovať). A koniec koncov,stačí si pozrieť ich rebríčky povedzme najlepších filmov v ktorých pernamentne dominujú Avangers...Spolu s bitkou bastardov sme boli svedkami jednej z najlepších epizód. ČSFD by mala pouvažovať nad tým, aby svojim užívateľom umožnila blokovať iných užívateľov v tom zmysle, aby sme boli ušetrený pohľadu na hodnotenia a komentáre tunajších samozvaných filmových expertov. Na druhej strane možno to je dobre že si ich môžem prečítať, pretože ľudská hlúposť ma vždy fascinovala a niekedy dokáže prekonať všetky očakávania... ()

akisha 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Meh... Jako dýka do srdce. Kdyby tu naprostou TMU využili třeba jenom do části bitvy, bylo by to super a splnilo účel. Když se v ní ale odehrává celá bitva, je to na facku. 80% času jsme neměli ani páru, co se děje a kdo je kdo. Pak to chování - to si snad dělali srandu! Nic, co se na obrazovce dělo, nemělo logiku ani přirozenost a všechny postavy se chovali jako totální idioti. A to nemluvím o SPOILER největším zklamání GOT - smrt nočního krále. Takhle odbytý? Celá tahle dějová linka takhle odbytá? Žádné vysvětlení královy motivace? Bran opravdu vůbec nic neudělal? K čemu tam teda celou epizodu byl? K čemu tam byl celkově? Nakonec to vypadá, že hlavně proto, aby osvětlil Jonovi, kdo byli jeho rodiče... KONEC SPOILERU. Tohle nevypadá dobře... A úplně mě přestalo zajímat, jak celá série skončí, což je asi to nejhorší. No... uvidíme... ()

Reklama

Alementina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILER. jasně, že to má spoustu nelogičnosti, jakože teda až nezdravě moc a to litani s draky bylo totálně nepřehledný a doteď vlastně nevim, co se tam stalo, ale za Aryu prostě těch 5 hvězd dát musím! ... objektivně je to 3,5 a opravdu do bitvy z Pána prstenů to má daleko a hlavně Pán prstenu už má skoro 18 let!!! A kde je moment, kde Dany půjčí draka Jonovi, to přece není jen tak, to není jak někomu půjčit ferrari...! no a trochu si zafilozofuju, je mi jasny, ze Jamie musi přežít, protože musí zabít Cersei, tak jako Ohař se dočká toho, že zabije Horu, že se Gedric dá dohromady s Aryou to bylo taky jasný, ale že vlastně ojede ona jeho, to bylo milé překvapení :) at žijou ženy, co si o to umí říct samy :D no Sansa to s Tyrionem dohromady snad taky dá....Kdo nám ještě zbyl? :) Ksakru, koho vlastně budou v těch následujících epizodách zabíjet? Dneska umřeli jen samé vedlejší postavy...:( ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nebolo to marné....jenže....SPOILERY!!! Absolutně mě vytáčelo nelogické-nestrategické chování postav. Nejprve nasadí jízdmarku, která je vykostěné během 2 minut...prosč rovnou nenasadili draky, nechápu. Pak zapálí příkop, za příkopem stojí tisíce mrtvých a Dany s Jonem a drakama lítaj bůhví kde....přito by stačilo pár zápalnejch koleček kolem příkopu a fertig. Navíc, když mrtví začnou zdolávat příkop, tak vidíme Jona, jak sedí na drakovi a čumí na to. :-D Draci jsou nejnebezpečnější na nebi, proto si s ním Dany sedne na zem a nehá ho zasypat zombíkama. A ledovej dráček krásně prská led a proti němu dva draci a ohýnek nikde. A už vůbec nechápu, jak se Arya dostala ven té místnosti, co byla zabarikádovaná s Houndem a Melissandrou. Ale abych jenom nehanil...nápad se zombíky v kryptě byl dobrej, furt jsem čekal až vyleze bezhlavej Ned Stark nebo jeho žena. :-D A závěr byl epickej, skvělej soundtrack, postupný umírání oblíbených postav (ani bych se nezlobil, kdyby umřeli všichni), napínavý do poslední chvíle, to bylo fajn. A skvělej Theon, škoda ho, kluka, já bych tam Brana nechal a utek. :-D ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ono to jde těžko hodnotit. kdybych něco viděl, byla by to bomba. Bitvy ve tmě s "ohnivým" osvětlením mají své kouzlo, ale jsou nepřehledné a někdy naprosto zmatečné. A Bitva o Zimohrad je tomu důkazem. Výborně vybudovaná atmosféra z předchozího dílu trvá a pohled na shromážděnou armádu tají dech... Asi se nebudu moc vypisovat, je to jiná Hra o trůny než před několika lety, s tím už nic nenaděláme. Z dílu bych s určitostí vypíchl asi pouze hudbu a některé herecké výkony, kdy šlo z herců asi jejich naprosté maximum. Uvidíme, co nás čeká v dalších dílech po takovém masakru mých oblíbenců, potřebuju to vstřebat.... po vstřebání: ano, je to slabší, než jsem čekal, ano je to chaotické. Na střižnu bylo asi 55 dnů (nocí) záznamů asi moc a také to tak vypadá. Bitva z pohledu živáčků snad ani nedává pořádně smysl, největší zbraně tj. draci, kteří měli možnost průběh bitvy zvrátit, se nevyužili. Je to vážně škoda, protože potenciál opravdu byl, zvlášť po všemožném srovnávání s Helmovým žlebem a podobně - ale ruku na srdce, Lotr si toto srovnání nezaslouží ani omylem. Černovoda nebo bitva o Castle Black, které byly také noční, byly možná lepší (snad protože byly kratší, snad protože zde nebylo tolik známých postav), s Hardhome nebo Battle of Bastards ani nebudu srovnávat. 5 hvězd napálím za Theona Hooda, který byl reálným MVP dílu, jinak to mírné zklamání je, ale zase... očekávání byla obrovská a půlku dílu jsem skoro ani neviděl. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (4)

  • Jedná se o nejdelší epizodu ze série Hry o trůny.
    (asdfasdf)
  • Před odvysíláním epizody vypsaly české i světové sázkové kanceláře kurzy na to, kdo v této epizodě přežije a kdo zemře. (Duoscop)
  • Natáčení Bitvy o Zimohrad zabralo štábu se 750 lidmi v nepříznivých podmínkách celých 11 týdnů. Točilo se pouze v noci, v teplotách pod nulou s častým deštěm nebo sněžením. (Geralt z Rivie)

Související novinky

Hra o trůny dostane dvě další série

Hra o trůny dostane dvě další série

01.04.2020

Od konce osmé řady seriálu Hra o trůny už uběhlo několik měsíců, nespokojenost fanoušků ale byla po finále tak velká, že to jeho tvůrci schytávají na sítích dodnes. A zatímco David Benioff a D. B.… (více)

Hra o trůny ovládla nominace na Emmy 2019

Hra o trůny ovládla nominace na Emmy 2019

17.07.2019

Nominace na ceny Emmy 2019 byly včera oznámeny a kabelovka HBO se po loňském roce, kdy ji Netflix v celkovém počtu nominací předběhl, opět ujímá trůnu. A lví podíl na tom má pochopitelně závěrečná… (více)

Reklama

Reklama