Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý manželský pár (Sarah Shahi, Milo Ventimiglia) má veľa problémov po strate ich syna. Aby to nestačilo, život im začne komplikovať aj záhadná návštevníčka. Je ňou vystrašené dievča, ktoré o sebe tvrdí, že prežilo autonehodu a teraz ju prenasledujú záhadní maskovaní muži. Tí krátko po jej príchode prichádzajú do domu a začína sa desivá hra na mačku a myš! (Kadas97)

(více)

Recenze (88)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Spousta lidí se u spousty podobných filmů vždycky otírá o ono oblíbené "nelogické chování postav". Tady bych to chování nazval spíš rovnou dementním, hlavně co se Jonathana týče. Ale na druhou stranu kdyby se ve filmu všichni nechovali dementně, žádný by ani nevznikl, nebo by se jeho děj ubíral úplně jiným směrem. Kdyby třeba manželé do baráku nepochopitelně nepustili tu nesympatickou blondsku. Nebo kdyby Jonathan baseballkou důkladně dorazil každého maskovance, který se už složil na zem. A umíte si představit, že byste zdrhali o život a přitom se drželi se svou polovičkou za ruce? Tohle filmové klišé je přímo megablbé. Atd atd. No. Ale tohle všehno je tentokrát úplně nepodstatné, hoďte to za hlavu. Proč? Vydržte do závěrečné pointy a uvidíte, jak si s váma rejža hezky vytře zadek. A úplně blbé to rozuzlení přitom není. ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Zlý to není, jen je to takový z těch filmů, které z principu moc nemusím. A kdybych vysvětloval proč, tak bych spoileroval. Souvisí to s koncem. Ten je zde oproti jiných podobným filmům uvěřitelnější. A ani není tak překvapivý, po předešlých zkušenostech jsem si říkal, jestli nepřijde něco podobného. Ze začátku je to celkem nudný, pak místy i celkem napínavý. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Jonathan a Addie majú za sebou ťažkú životnú skúsenosť. V jeden nešťastný deň prichádza o život ich malý syn Thomas. S neľahkou situáciou sa obaja vyrovnávajú po svojom. Pokiaľ sa Jonathan snaží dokončiť svoju knihu, Addie stále myslí na tragédiu, ktorá ich postihla. Keď už sa zdá, že sa život začne obracať na dobrú cestu, prekvapí ich nečakaná návšteva. Mladá, žena prichádza v nočných hodinách žiadať o pomoc. Niekto ju totiž prenasleduje a ona je v ohrození života. je ale všetko tak ako sa na prvý pohľad zdá? Static sa síce snaží, ale kvalitu už spomínaného, podobného snímku, The Strangers, v žiadnom prípade nedosahuje. A to takmer ničím. Todd Levin síce taktiež vsadil na atmosféru, ale bolo toho pramálo. Gore - 0, lakačky - 0, napätie 4 z 10. Jediné pozitívum sa tak stáva príbeh, či herci a ich výkony. Záver sto krát obohraní zo španielskej "dielne". Tento horor, respektíve skôr mysteriózna dráma sa tak v mojich očiach stáva len slabšou, priemernou jednohubkou - 50%. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Od filmu jsem moc nečekal, už jen proto, že žánr Home invasion moc nevyhledávám. O to víc jsem překvapen, že jsem se ani chvíli nenudil a na konci byl spokojen. Pro fanoušky gore to bude asi zklamání, ale ten kdo má rád hru na kočku a myš, temnou atmosféru a zajímavou pointu, ten by neměl být zklamaný. Krátká stopáž, dobré herecké výkony a pro mě asi nejlepší konec, který mohl být dělá z filmu nadprůměrnou podívanou a tento snímek by určitě měl vidět každý hororový fanda. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Tohle je taková, vcelku jednoduchá chuťovka, kde to zprvu vypadá na naprosto nudný explo a vzdáleného příbuzného filmu The Strangers, Ils apod. a konečný závěr a díky bohu zase jednou trochu originální a jakž takž smyslná pointa vytáhne celý film alespoň o jeden stupeň výš. Vážně, kdyby se tak nestalo, dala bych bez mrknutí oka jen dvě hvězdy. Sara Paxton je pro mě ještě taková herečka, neherečka, ale kdyby ve Static nehrála, asi bych tomu těžko věnovala pozornost. Takže ho považuji za zajímavý, ale rozhodně průměrný snímek. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama