Reklama

Reklama

Terminator Genisys

  • USA Terminator Genisys (více)
Trailer 1

Budoucnost je temná. Soudný den v devadesátých letech minulého století zlikvidoval polovinu lidstva a ti, kdo přežili, se od té doby snaží marně vzdorovat počítačovému systému Skynet. Nejsilnější hnutí odporu se zformovalo kolem Johna Connora (Jason Clarke), jenž pro Skynet představuje největší hrozbu. Problém má vyřešit Terminátor, stroj na zabíjení s lidskými rysy (Arnold Schwarzenegger), kterého Skynet vyšle do minulosti, aby zabil Connorovu matku Sáru (Emilia Clarke) dřív, než svého syna stihne počít. Jenže i lidští rebelové mají přístupu ke stroji času a za Sárou pošlou vojáka Kylea Reese (Jai Courtney), aby ji pro změnu chránil před Terminátorem. Až do tohoto okamžiku se výše uvedený popis shoduje s dějem prvního dílu. Návratem do roku 1984 však dochází k zásadnímu bodu obratu. Kyle Reese zjišťuje, že Sára není bezbranná a vyděšená servírka, ale pořádná ranařka, kterou žádný Terminátor nemůže vyděsit, zvlášť když jí jeden takový stroj už pár let dělá společníka a ochránce. Jenže tahle zdánlivá výhoda může být k ničemu, protože Skynet má „prsty" všude a rozhodně chce zabránit tomu, aby tahle nesourodá trojice namalovala lidstvu růžovou budoucnost. (Cinemart)

(více)

Diskuze

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Lacike

Ty si mi to normálně přál ty šmejde :-) Ale stejně na to v pátek jdu a nevylučuji, že ještě eventuálně přehodnotím, proto jsem zatím nepsal ani komentář. I když se mi nelíbilo co jsem viděl, tak chci k tomu filmu bejt fér, když už jsem se na něj kurva půl roku upřímně těšil.

na příspěvěk reagoval Lacike

S.W.A.T

S.W.A.T (hodnocení, recenze)

DEXTER099

Pokud je ten film urážka série, stejně jako DH5, tak to hodnocení půjde ještě dolů. Třeba já považuju T1 a T2 za naprosté skvosty ve své kategorii a pokud bude na konci uražen, tak to nemilosrdně odstřelím (a nebudu sám)

na příspěvěk reagoval DEXTER099

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Lacike

A nebo si všechny nakazil svým kverulantstvím :-)

Kurva seru na tu, porušuji půst budu si diskutovat, kde se mi zachce :-)

na příspěvěk reagoval Lacike

manonfire

manonfire (hodnocení, recenze)

stuntmanMIKE

Můj jediný a výsostný zde oblíbený uživateli, však mi si nemusíme nic povídat, ne. :)))) Ale svému generálnímu sponzorovi odpustím cokoliv, i toho LOTRa.

manonfire

manonfire (hodnocení, recenze)

Člověče Anomandaris, kolik ti je let? Viděl si ty vůbec někdy nějakej kvalitní film, kde nelétají Jednorožci? Ach....hochu, zkus začít odznovu. Spal ty haldy dvd s těma děckejma filmama bez hodnoty a začni pěkně od píky. Zkus třeba Švejka, Babičku, pak můžeš zkusit něco těžšího, ale varuju tě, budeš muset začít myslet.

na příspěvěk reagoval anomandaris

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnocení, recenze)

manonfire

ses vuuul :)) ja viem, ze fantasy nie je nic pre teba, ale nezatracuj ho. Jasne je tam kopec kokotin...za taku Narniu by som ludi vesal, ale najdu sa kusky, ktore su dobre. No nic pre teba :)

na příspěvěk reagoval Lacike, manonfire

manonfire

manonfire (hodnocení, recenze)

A to ještě pro ten Nekonečnej příběh hraje kopec nostalgie a fakt, že bych tenkrát byl schopen pro tu dvanáctiletou královnu říše fantazie hafec věcí, možná bych jí i dal sbírku hrošíků, nebo vysekaal její podobiznu do ledového bloku, ikdyž by jí to nebylo asi moc podobné. Spíš sněhulákovi.

na příspěvěk reagoval stuntmanMIKE, Martin741

manonfire

manonfire (hodnocení, recenze)

Podle mě stojí za hovno zhruba 90% všech Fantasy (Snad s výjimkou Nekonečného příběhu, kterej je vlastně pohádka) Osobně to nevyčítám Fantasy žánru jako takovému, ale lidem, kteří jsou zhruba z těch 90% debilové, takže ty čísla nakonec víceméně seděj.

na příspěvěk reagoval anomandaris

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnocení, recenze)

ja si myslim, ze fantasy je tak tazko definovatelne odkial kam siaha, ze je to zbytocne. Ono vlastne aj rozpravky zapadaju do fantasy zanru. Ale ta skala je fakt velka od Heryho Potrata az po Conana ... nieco je pre deti, nieco pre dosplych, nieco je hororove, nieco sci-fi...

na příspěvěk reagoval Martin741

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnocení, recenze)

Sabrewulf

jasne... ja tiez nemam nic proti tomu filmu. Je to pre mna fajn jednohubka... videl som to dokonca viackrat, ale zase az tak z toho uneseny niesom prave kvoli tym dovodom co som napisal...

anomandaris

anomandaris (hodnocení, recenze)

Segrestor

fantasy má škálu pro dětí až po filizofická fantasy. Pohádka je pořád pohádka a pořád je tam vždy nějaké poučení a moralismus, ikdyž třeba zákonitě nemusí končit dobře.

na příspěvěk reagoval Segrestor

Segrestor

Segrestor (hodnocení, recenze)

j.linhi , anomandaris

ok. jenže, fantasy nikoliv nezbytně potřebuje vlastní písmo atd. stejně tak jej klidně může mít pohádka. A rovněž nemůžeš říct, že pohádka je pouze pro děti jako nemůžeš říct, že fantasy není pro děti :) Tím ale nechci říct, že mezi tím ten rozdíl není.

na příspěvěk reagoval anomandaris

Sabrewulf

Sabrewulf (hodnocení, recenze)

stuntmanMIKE

Mě třeba, stejně jako tebe, nebaví to období a souhlasím, že postava sama o sobě je dost nezajímavá (v seriálu dokonce hodně teplá), ale Campbell to dokázal podat tak skvěle, že se mi ten film líbí hodně.

na příspěvěk reagoval stuntmanMIKE

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnocení, recenze)

Lacike

vies ze teraz ucelove trepes dve na tri ? :)) O akom odpustani zase hovoris ? Ja hovorim, ze v LOTRovi mi nevadia kracajuce stromy a skriatkovia a elfovia lebo je to zaner fantasy...bol by som chuj keby som to fantasy vycital. To je ako keby som vycital akcnemu filmu, ze v nom je akcia. A vravim, ze v Zorrovi mi vadi to, ze je to maximalne nezaujimava postava, ktora je datovana do obdobia, ktore ma nebavi tiez...  A samozrejme je doba buzerantskych mecov. Preto nemam rad ani 4 musketierov napriklad. Ja mam rad stredoveke jatky s riadnymi obojrucakmi a k tomu ma LOTR blizsie... skoda len toho ratingu, ale tam sa neda svietit a popravde ani mi to nevadi pri takomto filme :) bolo by to krajsie, ale kaslem na to :)

na příspěvěk reagoval Sabrewulf

Související novinky

Miguel Sapochnik opouští Rod draka

Miguel Sapochnik opouští Rod draka

01.09.2022

Režisér Miguel Sapochnik, mimo jiné tvůrce nejlépe hodnocených epizod Hry o trůny, se původně do světa Západozemí vracet nechtěl. Museli ho nakonec přemlouvat scenárista Ryan Condal a autor předlohy… (více)

Terminátor v kinech narazil

Terminátor v kinech narazil

03.11.2019

Den zúčtování je tady a Terminátorovi k vítězství tentokrát nepomůže ani Sarah Connor. A byť nemám nejmenší tušení, jestli ta věta ve skutečnosti dává smysl, protože tahle značka upřímně nikdy nebyla… (více)

Prequel Sopránových se hýbe kupředu

Prequel Sopránových se hýbe kupředu

05.07.2018

Fanoušci kultovního seriálu Rodina Sopránů mohou být klidní. Tedy, jak se to vezme. Prequelový film o mafiánské rodině v čele se zesnulým Jamesem Gandolfinim (Pravdivá romance, 8 MM) se po rocích… (více)

Terminátor po mexicku?

Terminátor po mexicku?

22.11.2017

Tim Miller (Deadpool) se chystá režírovat nového Terminátora v produkci Jamese Camerona. Zapomeňte na Salvation a Genisys, jež se ukázaly být slepými uličkami. "Šestka" se vydá vlastní cestou a… (více)

Reklama

Reklama