Reklama

Reklama

Terminator Genisys

  • USA Terminator Genisys (více)
Trailer 2

Budoucnost je temná. Soudný den v devadesátých letech minulého století zlikvidoval polovinu lidstva a ti, kdo přežili, se od té doby snaží marně vzdorovat počítačovému systému Skynet. Nejsilnější hnutí odporu se zformovalo kolem Johna Connora (Jason Clarke), jenž pro Skynet představuje největší hrozbu. Problém má vyřešit Terminátor, stroj na zabíjení s lidskými rysy (Arnold Schwarzenegger), kterého Skynet vyšle do minulosti, aby zabil Connorovu matku Sáru (Emilia Clarke) dřív, než svého syna stihne počít. Jenže i lidští rebelové mají přístupu ke stroji času a za Sárou pošlou vojáka Kylea Reese (Jai Courtney), aby ji pro změnu chránil před Terminátorem. Až do tohoto okamžiku se výše uvedený popis shoduje s dějem prvního dílu. Návratem do roku 1984 však dochází k zásadnímu bodu obratu. Kyle Reese zjišťuje, že Sára není bezbranná a vyděšená servírka, ale pořádná ranařka, kterou žádný Terminátor nemůže vyděsit, zvlášť když jí jeden takový stroj už pár let dělá společníka a ochránce. Jenže tahle zdánlivá výhoda může být k ničemu, protože Skynet má „prsty" všude a rozhodně chce zabránit tomu, aby tahle nesourodá trojice namalovala lidstvu růžovou budoucnost. (Cinemart)

(více)

Diskuze

anomandaris

anomandaris (hodnocení, recenze)

Segrestor

tak fantasy je moderní žánr a vyvinul se z Anglo-Saxons eposů ve 20. století, natož pohádky mají kořeny až do renesance. Fantasy mají často vlastní světy, vlastni jazyky, písmo apod. To nenajdeme u pohádek. Těch rozdílu je tam více. Určitě jsou částečně podobné žánry, ale rozhodně bych je nespojoval do jedné.

na příspěvěk reagoval Segrestor

DEXTER099

DEXTER099 (hodnocení, recenze)

stuntmanMIKE

Ano to se muže stát,ale vadí mi jak tady většina ten film dopředu spíš potápí než aby jako filmový fanoušci unešený,že Arnie je opět Terminátorem.Jasně pak můžu změnit názor (i když od něj mě zklamalo málo co) stejně jako jsem se těšil na ty nové želvy a pak jsem nevěřil vlastním očím.

na příspěvěk reagoval luka4615

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Sorry, ale film ve kterým se hlavní hrdina jmenuje Dildo Pytlík..  To je prostě ujetý. To kurva neměl Tolkien po ruce míň infantilní jméno????

na příspěvěk reagoval verbal, Yoshitsune

j.linhi

j.linhi (hodnocení, recenze)

Gladiator15

no... já sem k filmu skeptickej uz od doby co sem zjistil že tam hraje šimpanz Jai a co sem viděl ty "promo" fotky.... ale myslim že pod 3 hvězdy asi nepudu

j.linhi

j.linhi (hodnocení, recenze)

Segrestor

Nejsem češtinář ani Bluntman... ale nejvetší rozdíl je asi v tom, komu je příběh určenej a jak je podanej, hranice je tenká, ale to je i mezi pohádkou a bajkou, nebo mezi sci-fi a fantasy a taky to není totéž. 

na příspěvěk reagoval Segrestor

DEXTER099

DEXTER099 (hodnocení, recenze)

Už,aby to viděla široká veřejnost a ne jen ta rádoby odborná populace a pak se to snad změní znova na červenou.Bože pokud jste alespoň trochu fanoušky Arnolda tak pokud film nebude vyloženě špatný tak si zaslouží lepší hodnocení a to,že nám i v těch letech hraje svojí kultovní postavu zaslouží uznání a myslím,že tomu už málokdo věřil.

na příspěvěk reagoval Gladiator15

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Lacike

Tak pán prsťeňov bola rovnaká rozprávka ako napríklad Conan. Filmy boli PG-13 snáď len podvodom a kniha nebola deti vôbec. Ani fanúšikovia nie sú 12 ročné deti, ale dospelá populácia. Hobit už je viac pre deti. A aj knihu napísal Tolkien ako rozprávku. To, že zhadzuješ tento film je úplne absurdné. *Zorra možno niekedy pozriem.

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Lacike

V tomto držím s tebou, pamätám si že ma Zorro veľmi bavil. A že CZJ bola extrémne sexi. Na druhú strany film som tak 13 rokov nevidel a neviem ako by obstál teraz.

na příspěvěk reagoval Lacike, j.linhi

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnocení, recenze)

Lacike

ty vole :)) co maju mece s chodiacimi stromami ? :)) V lotrovy maju aspon riadne mece... :))

 

nooo cez vikend to asi nestiham... pravdepodobne budem v tatrach, ale ten dalsi tyzden idem :)

na příspěvěk reagoval Lacike

skipercak

skipercak (hodnocení, recenze)

Prvy Zorro sa paci aj mne. Campell je dobry reziser. Okrem Zorra uz dva krat vzkriesil aj Bonda.

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnocení, recenze)

Lacike

nechajme to Lacko... ja ti to neberem. On ten Zorro nie je vyslovene zly film. Len mne to proste nesedi. Na mna je ta postava moc nezaujimava a celkovo ma nikdy tieto filmy z tej doby nebrali... uz len tie mece su komicke atd. Not my cup of tea :)

na příspěvěk reagoval Lacike

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

stuntmanMIKE

Jednotke to rozhodne nechyba. Srackoidna je len dvojka Zorra.

Dokonca v jednotke Zorra je viac krvi a brutality a v celom superdrsnom Expendables 3.

na příspěvěk reagoval stuntmanMIKE

Související novinky

Miguel Sapochnik opouští Rod draka

Miguel Sapochnik opouští Rod draka

01.09.2022

Režisér Miguel Sapochnik, mimo jiné tvůrce nejlépe hodnocených epizod Hry o trůny, se původně do světa Západozemí vracet nechtěl. Museli ho nakonec přemlouvat scenárista Ryan Condal a autor předlohy… (více)

Terminátor v kinech narazil

Terminátor v kinech narazil

03.11.2019

Den zúčtování je tady a Terminátorovi k vítězství tentokrát nepomůže ani Sarah Connor. A byť nemám nejmenší tušení, jestli ta věta ve skutečnosti dává smysl, protože tahle značka upřímně nikdy nebyla… (více)

Prequel Sopránových se hýbe kupředu

Prequel Sopránových se hýbe kupředu

05.07.2018

Fanoušci kultovního seriálu Rodina Sopránů mohou být klidní. Tedy, jak se to vezme. Prequelový film o mafiánské rodině v čele se zesnulým Jamesem Gandolfinim (Pravdivá romance, 8 MM) se po rocích… (více)

Terminátor po mexicku?

Terminátor po mexicku?

22.11.2017

Tim Miller (Deadpool) se chystá režírovat nového Terminátora v produkci Jamese Camerona. Zapomeňte na Salvation a Genisys, jež se ukázaly být slepými uličkami. "Šestka" se vydá vlastní cestou a… (více)

Reklama

Reklama