Reklama

Reklama

Terminator Genisys

  • USA Terminator Genisys (více)
Trailer 2

Budoucnost je temná. Soudný den v devadesátých letech minulého století zlikvidoval polovinu lidstva a ti, kdo přežili, se od té doby snaží marně vzdorovat počítačovému systému Skynet. Nejsilnější hnutí odporu se zformovalo kolem Johna Connora (Jason Clarke), jenž pro Skynet představuje největší hrozbu. Problém má vyřešit Terminátor, stroj na zabíjení s lidskými rysy (Arnold Schwarzenegger), kterého Skynet vyšle do minulosti, aby zabil Connorovu matku Sáru (Emilia Clarke) dřív, než svého syna stihne počít. Jenže i lidští rebelové mají přístupu ke stroji času a za Sárou pošlou vojáka Kylea Reese (Jai Courtney), aby ji pro změnu chránil před Terminátorem. Až do tohoto okamžiku se výše uvedený popis shoduje s dějem prvního dílu. Návratem do roku 1984 však dochází k zásadnímu bodu obratu. Kyle Reese zjišťuje, že Sára není bezbranná a vyděšená servírka, ale pořádná ranařka, kterou žádný Terminátor nemůže vyděsit, zvlášť když jí jeden takový stroj už pár let dělá společníka a ochránce. Jenže tahle zdánlivá výhoda může být k ničemu, protože Skynet má „prsty" všude a rozhodně chce zabránit tomu, aby tahle nesourodá trojice namalovala lidstvu růžovou budoucnost. (Cinemart)

(více)

Diskuze

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Lacike

s odhadem souhlasím, umíš se slušně trefit.

 

mi přijde, že my jsme takové uzavřenější skupinka co běhá v jednom kruhu. já s wacem kritizujem USA kinovky, ty dáváš 2* filmům co mají něco dobrého ale závratný scénář, aby pak přišel Vegetol a dal tomu čtyři hvězdy.

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

já teda film asi neuvidím, ale nedivil bych se, kdyby scénář T5 bylo plné klišé a stál za hovno )

Gladiator15

Gladiator15 (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Tak v kine si viem predstaviť nejaký wow efekt, hlavne kvôli začiatku filmu, ktorý sa odohráva v budúcnosti. Ale keď si to necháš uležať v hlave, tak sa dostaneš k rovnakému záveru. Do kina chodím dosť často a už sa mi nie raz stalo, že som po pár dňoch menil hodnotenie. 

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

DEXTER099

Jo nevylučuji to. Chtěl jsem ty 4* dát už teď. Jenom čistě za Arnolda. On je jedinej důvod proč tenhle film nespláchnout na dno žabích sraček v New Jersey.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Lacike

No spíš se přikláním k tý třetině. Jako je u všeho zásadního, ale vždycky jenom na chvilku a bohužel když má film táhnout duo Courtney, Clarke mezi kterými nefunguje jakákoliv chemie, tak je to docela průser.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Hlavně je to každýho věc. Já tu nebudu do nikoho kérovat, ani kdyby si to pustil v Ugandským ripu z Bangladéšskými titulky. Teda přiznávám jebal jsem tu do toho týpka co si to pustil v tom Guatemalským a pak tu psal svý názory, ale to jsem ještě ten film fanaticky obhajoval, protože jsem naivně věřil, že se mi bude líbit. Teď musím konstatovat, že ten film je sračka a je úplně jedno v jakým si to kdo pustí ripu. Rip fakt nemá žádnej vliv na to, že T5 má tak dementní scénář, že strčí Fast and Furious 7 a Expendables 2 do kapsy.

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Lacike

Možná jo, možná ne. Ale to co říkáš je klasickej argument kamripařů. Já si obecně myslím, že špatná kvalita dokáže dojem ovlivnit. Prostě se do toho tolik nedostaneš.

na příspěvěk reagoval Gladiator15, Lacike

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

To mi pripomenulo casy, ked som sledoval film na VHS v shit kvalite a aj tak som si tie filmy vychutnal. Dobry film neznici ani ked ho vidis v shit kvalite.

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

DEXTER099

Řeknu ti to takhle. Arnie je pořád bůh a on jedinej drží tenhle slepenec pohromadě, ale nejde tomu dát 5*, když kromě Arnolda, ten zbytek stojí za vyliž prdel.

na příspěvěk reagoval Lacike, DEXTER099

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Vy jste s těma cam ripama nemocný. Příště doporučuju se na ty filmy rovnou vysrat a pustit si verzi s vypravěčem, určenou pro nevidomý. Uslyšíte, jak vám vypravěč napínavě líčí, že že ten kovovej zvuk co slyšíte, je Terminátor, kterej právě vyměňuje zásobník. A můžete pak u toho rovnou žehlit, honit nebo natírat vokna. Ale hlavně na ty filmy nečumte, protože koukat se na filmy v dobrý kvalitě je přeci zbytečnost. Důležitý je čumět na barevnou šmouhu s mono zvukem na malým monitoru, který nerozumíte a jediný co víte, že ta velká šmouha, co divně mluví a chodí je Arnold

na příspěvěk reagoval Lacike, Gladiator15

DEXTER099

DEXTER099 (hodnocení, recenze)

Gladiator15

:-) většina filmu s Arniem i zde kritizovaných mě sedla tak to možná bude ten samý případ i když mě překvapuje Wácuv názor,protože on je většinou jeden z mála co má na Arnoldovi filmy podobný názor

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Gladiator15

No musím uznat, že jsem tady ty recenze hejtoval kudy jsem chodil a fakt jsem hrozně chtěl aby se mi to líbilo, ale musím jim dát za pravdu. Fakt jsem nečekal, že tohle napíšu, ale bohužel je to tak :-(

Gladiator15

Gladiator15 (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Ja som to rovnako ako ty nevydržal a mám z toho rovnaké pocity. A nezáleží, že si človek pozrel camrip, pretože ako vravíš, ide o scenár a ten kvalita obrazu nezachráni. Ja by som ešte dodal kopec logických chýb a blbých hercov. Okrem Arnolda samozrejme. A nech si ľudia na imfovu recenziu nadávajú koľko chcú, toto je fakt znásilnenie fanúšika :D

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Segrestor

Těžko přijít z něčím novým. Já bych byl pořád za tu válku lidí proti strojům v budoucnosti ne tak jako v Salvation, ale tam je potenciál jako hrom klidně na celou trilogii kterej už bohužel nikdo nevyužije. víš jak jednička Kyle Reese nová naděje, dvojka, Skynet vrací úder a trojka návrat Jona Connora :-)

na příspěvěk reagoval Segrestor

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Nie, nie. Ja som cely cas nechapal ako by sa ti mohol pacit film, ktory ti ponukne tie iste sceny ako v tvojej milovanej jednotke, len v ovela horsom prevedeni. Ved to je zbytocny film, ked existuje jednotka.

Podla mna sa mali vysrat na odkazy na predosle diely a posunut dej dopredu. Trojka to spravila a aj ked nebola tak uchvatna ako T1, T2, tak ju ludia akceptuju a bavia sa pri nej.

Tento rebooot, restart, ci aky to je vlastne bazmek je zbytocny.

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

S.W.A.T

S.W.A.T (hodnocení, recenze)

Tak Cameron asi ví proč do toho nešel - T1 a T2 jsou až moc dokonalé filmy a ani on by to nedokázal překonat. Ani T3 a TS se na to nechytaj - T3 nemám rád (nesedími to odlehčenější podání) a TS je není špatný, ale žádná hitparáda.

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

hele potom co mne nasral wick, ff7 a podobný filmy, tak tohle vynechám. stejně to je pro prachy a jen se to tváří jakože "milujem nostalgii".

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Asi jo. Všímám si, že dneska je hodně v módě nadávat na trojku, ale třeba trojka to stylově zakončila. Genisys by ještě jakejs takejs smysl dával, kdyby řekli, že ignorují celou původní trilogii a jedná se o regulérní restart. to bych ještě bral, ale tím, že vyhlásili, že to přímo navazuje na T1 a T2 si dost nasrali na hlavu řekl bych...

Související novinky

Miguel Sapochnik opouští Rod draka

Miguel Sapochnik opouští Rod draka

01.09.2022

Režisér Miguel Sapochnik, mimo jiné tvůrce nejlépe hodnocených epizod Hry o trůny, se původně do světa Západozemí vracet nechtěl. Museli ho nakonec přemlouvat scenárista Ryan Condal a autor předlohy… (více)

Terminátor v kinech narazil

Terminátor v kinech narazil

03.11.2019

Den zúčtování je tady a Terminátorovi k vítězství tentokrát nepomůže ani Sarah Connor. A byť nemám nejmenší tušení, jestli ta věta ve skutečnosti dává smysl, protože tahle značka upřímně nikdy nebyla… (více)

Prequel Sopránových se hýbe kupředu

Prequel Sopránových se hýbe kupředu

05.07.2018

Fanoušci kultovního seriálu Rodina Sopránů mohou být klidní. Tedy, jak se to vezme. Prequelový film o mafiánské rodině v čele se zesnulým Jamesem Gandolfinim (Pravdivá romance, 8 MM) se po rocích… (více)

Terminátor po mexicku?

Terminátor po mexicku?

22.11.2017

Tim Miller (Deadpool) se chystá režírovat nového Terminátora v produkci Jamese Camerona. Zapomeňte na Salvation a Genisys, jež se ukázaly být slepými uličkami. "Šestka" se vydá vlastní cestou a… (více)

Reklama

Reklama