Reklama

Reklama

8213: Dům hrůz

  • USA Gacy House (více)

Skupina paranormálních vyšetřovatelů se vydává prozkoumat dům, ve kterém v letech 1972 - 1978 zavraždil John Wayne Gacy 33 mladých mužů. Výsledek jejich vyšetřování byl děsivý... (TV Horor Film)

Recenze (39)

Marsik 

všechny recenze uživatele

Tímto filmem jsem završil sbírku shlédnutých filmů o paranormálních jevech. Viděl jsem všechny P. Activity, P. Entity, Tunnel, Grave Encounters, Atrocious, atd. Bohužel Gacy House byl společně s Possession of David O'Reilly jeden z nejslabších. Ani jednou jsem se nelekl a v podstatě jsem se vůbec nebál. Jediné, co mi utkvělo v paměti byla scéna, kdy jeden chlapík vidí na displeji kamery postavu stojící před ním, ale ve skutečnosti tam nikdo není...A pak to schytá :) No ale jinak to byla slabota. A protože jsem všechny duchařský filmy už viděl, tak už jenom čekám na čtvrtý díl Paranormal Activity :) Gacy House za 40% ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Neviem, ja som nič pôsobivé na tomto filme nevidel, práve naopak: Podľa mňa to bol vrcholne nudný a nezaujímavý horor. Nevadí mi, že je to Asylum, a ani to, že je to otrepané, pretože väčšine hororov natáčaných ručnou kamerou sa podarí diváka aspoň občas vyľakať. Tuto to zlyhalo na celej čiare. Prvú polovicu som vyložene trpel, v druhej sa to už aspoň trochu rozbehlo, ale nevydesilo ma to ani omylom, ani chvíľu som nebol v napätí, a ani raz som sa nezľakol. Tak neviem, či som už týmito filmami presýtený, ale neverím, skôr to bolo v tom, že je to nudná hovadina. Pretože napr. v Paranormal Activity / Entity bolo aspoň zopár ľakačiek, v Deserted House / Haunted Changi bolo výborné prostredie, ktoré bolo samé od seba dosť desivé, a tak ďalej, jednoducho všade bolo niečo. Tu nebolo nič. Malé plus dávam za zvuky ozývajúce sa v pozadí, ktoré aspoň občas navodili tiesnivú atmosféru. ()

Reklama

Havaj8 odpad!

všechny recenze uživatele

Proč se něco takovýho točí? Vždyť to je ostuda pro všechny účastníky. Už v 10. minutě začnou všichni šílet, protože se zavřely dveře a spadl obraz. Po celou dobu tam jsou hluchý záběry kamer na 4 místa, kde se ani nic neděje. Ta kvalita kamer je hrozná, do toho ten oldschool-styl mravenčení obrazu jako zničení pásky. Jenom lítaj nahoru a dolu jak šulini. Sračka všech sraček. Nevim, proč k tomu vůbec něco píšu. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „8213: Dům hrůz“ navazuje na vlnu found footage filmů a nelze v něm hledat nic víc, než byste o found footage čekali. Popravdě je úplně jedno, jestli se odkazuje na Gacyho nebo na někoho úplně jiného, tohle není ve filmu vůbec využito. Jede se na jistotu, která je v tomhle žánru sama o sobě dost slabá. Ale pokud vás tohle neomrzelo, klidně se do toho pusťte. ()

playboxguest odpad!

všechny recenze uživatele

Největší drama tu co chvíli spočívá v hlášce "Někdo na mě sáhnul!". To mě se už nějakou dobu nepoštěstilo, a tak nejspíš ze závisti dávám odpad, a hned jak dojedu rychloposuvem konečnou dvacetiminutovku, půjdu se taky osahávat. Určitě si užiju daleko víc zábavy i napětí, ač půjde o reprízu. To Gacy House svoje šance na druhý kolo projel už při předehře. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (7)

  • Nejmladší oběti bylo 14 let a nejstarší 21 let. (ARI50)
  • John Wayne Gacy byl usvědčen a odsouzen k trestu smrti. Rozsudek byl vykonán 10 května 1994 smrtící injekcí v Crest Hill v Illinois. (ARI50)

Reklama

Reklama