Reklama

Reklama

Paranormal Activity: Next of Kin

Trailer 1

Skupina tří prátel se vydává do komunity amišů natočit dokument o jejich životě, ale po čase zjišťují, že celá jejich návštěva možná nebyla až tak obyčejná a že se zde děje něco daleko horšího, než v co doufali. (TheEvilTwin)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (108)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Jak už to tak u FF záležitostí bývá, tak polovinu filmu se prakticky nic neděje. Jen banda mládežníků trdluje před ruční kamerou a plká nesmysly. Je lhostejné o čem to je nebo co dotyční říkají. Je to prostě jen vata. Pak se teda konečně začne něco dít a musím uznat, že pár záběrů tu má něco do sebe, ale kamera nedopřeje si cokoliv alespoň trochu vychutnat. A budu se opakovat, ale i tady platí, že pokud by film natočil v klasickém formátu, tak by to mohlo být fajn amišské hixplo. Jenže..........15% ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Předem svýho komentáře musím upozornit, že nejsem fanouškem PA série. Nikdy mě to prostě nechytlo. S Paranormal Debility jsem skončil po třetím díle(druhej jsem ani nedokoukal). Když jsem se ale dozvěděl, že nový PA je úplně jiný a dle ohlasů s původní sérií nemá nic společnýho, dal jsem nakonec novýmu PA šanci(hlavně kvůli manželce). Někomu může vadit, že to se staršími díly nemá opravdu nic společnýho ale já jsem naopak rád. To co mi bylo předloženo je za mě 100krát lepší jakejkoliv starší díl. Začátek je sice nudnější ostatně jak už to bývá ale není to nic co by se nedalo přežít. S příjezdem k amišům to postupně začíná být zajímavější a zajímavější. Lekačky nesmí chybět a přichází i rádoby šokující rozzuzlení. Ve výsledku nejde sice o žádnou pecku ale nenudil jsem se a to je hlavní. Největším problémem filmu je, že si nese nálepku PA. Protože zarytí fanoušci starších dílů budou určitě zklamaní možná i nasraní. A naopak kdo nebyl fandou starých PA může být jen mile překvapen. Jednoznačně si ale myslím, že kdyby se film jmenoval jinak, měl by i lepší hodnocení. Já osobně jsem na vážkách jak hodnotit.  Kdyby to šlo dám 3,5 hvězdy. ()

Reklama

Deyw 

všechny recenze uživatele

ma to nazev jak ta serie kde se otviraj a zaviraj dvere a padaj hrnce, ale je to pojaty spis jako blair witch, seznameni s postavama, cubka nataci dokument o tom, ze je adoptovana a jede se seznamit s rodicema, coz jsou totalni vidlaci v lese na totalni dedine bez internetu a signalu klasicky..mno a neco tam ze sklepa smrdi a zjistuje se co 🙂 natoceny je to fajn, je to dobry ale jsou tam nelogicky slowmo zabery..dal bych silny 3* 🙂 ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Možná by to mohl být i slušný horor, byť nijak originální, což by až tak nevadilo, kdyby nebyl natočen přežitou formou FF. Sekta, nalákání (nejen Rituál), prokletí, kostel, tajemství. Satanské filmy jsou fajn a labyrint, připomínající Doupě bílého červa, sliboval hodně. Bohužel, tam se nepříjemný FF projevil naplno. Pokud byla z větší části filmu kamera obstojná, jelikož bez roztřeseného obrazu dnes umí točit i dítě, pak ten prasácký konec vše pohřbil. Alespoň v posledních minutách bych čekal normální formát, jelikož tam byl FF zcela neopodstatněný. Směšné pak u těchto filmů bývá, když postava s kamerou je v ohrožení života. Ve skutečnosti by kameru zahodila a utekla, jenže ona vše natáčí do poslední chvíle. No, to je ale hloupost. Nalákaly mne obstojné komenty, leč nelíbilo se mi. Jak píšu, téma by šlo, zpracování otřes. Asi už dám FF vale... ()

Morien 

všechny recenze uživatele

ASI SPOILERY. Alespoň jednou bych chtěla vidět Paranormal Activity film, kde by hlavní postava měla inteligenci Hermiony Grangerové a ne Rona Weasleyho. Přece to, že se obsesivně natáčejí, automaticky neznamená, že se budou v každé situaci chovat jako idioti. A přece to, že je to found footage, neznamená, že se filmaři rozhodnou nepsat scénář a nepromýšlet to a vůbec?! Škoda, že jednou z hlavních postav nebyl démon, protože ten se v tom málu, co jsme z něj viděli, choval proklatě cool a nejspíš i chytře. A mimochodem, kdo byl ten neviditelný/á xy, co bydlel/a na půdě a lehl/a si na postel nad hlavní "hrdinkou"? Jestli to někdy v průběhu vysvětlili, tak jsem to nějak nepostřehla. Ale navzdory tomu, že asi zním spíš negativně, jsem si film užila, a i když bylo celkem jasné, kdy co přijde, jsem se i bála. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (3)

  • I přesto, že název filmu spojuje snímek se sérií Paranormal Activity, nemá s předchozími filmy dějově nic společného. (NiWi)
  • Film měl být původně nasazen do kin, ovšem pandemie covid-19 způsobila, že byl snímek vypuštěn na streamovací platformě Paramount+. (NiWi)

Reklama

Reklama