Reklama

Reklama

Pach krve 4: Krvavý počátek

  • Česko Pach krve: Krvavý počátek (více)
všechny plakáty
Trailer

Skupina vysokoškolských studentů, kteří uvízli ve vánici, nachází útočiště v opuštěné nemocnici. Tu však obývá rodina vraždících kanibalů. Izolované sanatorium uprostřed divočiny v Západní Virginii je opuštěno od chvíle, co se podařilo uprchnout venkovské rodině kanibalů, která se zatoužila pomstít svým věznitelům. O několik desetiletí později hledá v oné nemocnici skupina vysokoškolských studentů útočiště před sněhovou vánicí, jež jim zmařila plány na víkendové lyžování. Když se ale studenti setkají s bývalými pacienty sanatoria, mají jenom dvě možnosti – bránit se... nebo zemřít! (HBO Europe)

(více)

Videa (10)

Trailer

Recenze (369)

rollman1 

všechny recenze uživatele

Po trojce přichází lepší, stylovější, krvavější pokračování, které ukazuje začátky vyvádění jedné milé rodiny. Gore pěkné, atmosféra dobrá. Nelogické chování přehlížím. To je snad v každém filmu. Verdikt ? Koukatelné pokračování hororové série, kde je pěkné gore, stylové mordy a potkáme zde i pěkné herečky, ale zase nepřínaší nic nového. Jako jednohubka na nedělní večer dobré. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Na tomhle turnu je opravdu cosi Wrong! Předchozí verze se alespoň trochu snažily o hororovou atmosféru a jakýsi náznak děje, kdežto tato je prachsprostým masturbačním videem pro zdejší řeznické učně. Tři dawni provádějí kulinářské experimenty na skupince porážkových dementů a ječících kikin, z čehož si místní otylí, patnáctiletí chlapečci a LIVINGDEAD nasmrkali do pyžamek a okázale to dávají najevo stylistickými zvratky plnými gramatyckích chip. Ale přínos to má minimálně jako Hery Potrat! Je jedno, jaká to je sračka, ale aspoň ty děti něco donutilo psát. No nic, ještě před spaním zajisté umlátí bejsbolkama pár důchodců v Gétéáčku a určitě se jim pak bude něco hezkého a zdravého zdát. A já jen doufám, že popáté už snad nikdo blbě nezahne... ()

Reklama

petero 

všechny recenze uživatele

Wrong Turn 4 má len jedno šťastie. Že je tak blbý až je zábavný. Určité zlepšenie oproti žalostnej trojky tu je, hlavne väčšia inklinácia k prvým dvom dielom. Všetko však troskotá na debilných postavách, nevyužití priestorov sanatória, slabých mordoch pri ktorých anatómia a fyzika tvorcom veľa nehovoria (tie podarenejšie si nechajú až na záver), naviac kanibali sa tu správajú ako dementné deti a nie ako loviace neľútostné stroje. Čo už na tom že scenárista zobral komando báb z Descentu a zasadil ho do zasneženého prostredia Cold Prey keď vo výsledku je podobne hlúpy ako nový The Hills Have Eyes II. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Užijte si barbecue, vy sráči !!" ;) A jak řekl, tak se i nestalo !! Shitmaker Declan O'Brian mění tuhle nablblou sérii v ještě nablblejší bizarní jatka, v nichž každý nejeden opravdu slušný nápad dovádí k takové zhovadilosti, navíc s až neskutečnou důsledností, že si tohle céčko snad ani nelze neužít.. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Tak nějak nechápu, proč po zpackané trojce dostal O'Brian ještě u téhle série šanci... Jediné na co se u tohohle kusu dalo dívat byl docela povedený začátek v blázinci (za to taky dávám ten jeden bod), jinak zbytek je jen přehlídka digitálně trapných vražd, krve a nesnesitelně debilního chování hlavních postav... Za mě už nikdy víc... ()

Galerie (60)

Zajímavosti (16)

  • Sekvence fondue byla natočena poslední den natáčení. (asxasx)
  • Sean Skene je čtvrtým hercem, který ztvárnil „Tříprsťáka“. (asxasx)
  • Fotografie různých členů posádky lze vidět ve složkách pro duševně choré. (asxasx)

Reklama

Reklama