Reklama

Reklama

Neviditelné zlo

Trailer

Skupinka mladých delikventů dostane za úkol vyklidit obrovský starý hotel Blackwell. V té chvíli ještě netuší, kdo se v něm skrývá... Seznamte se s Jacobem Goodnightem. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (228)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv See No Evil splňuje mnohá slasherová klišé opuštěným hotelem počínaje a partičkou teenagerů konče, na tohle jsem se díval se zalíbením. Mladiství sice byli opět silně nesympatičtí, ale takovým tím správným způsobem. Hlavně se mi líbilo, že jsem si nebyl jist, kdo z nich půjde první, kdo poslední a pokud, tak kdo přežije. Atmosféra hotelu byla taky fajn. Řada tajných chodeb, oboustranná zrcadla,, tajné místnosti, to mam všechno rád. A nakonec tu byl psychopat s hákem na řetězu, který by se mohl směle zařadit vedle Jasona a Michaela Myerse a takových moc není. Takhle by to šlo. 75% ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem něco trochu jinýho (víc exploit), o to větší radost mi udělal celkem regulérní, a hlavně záživný slasher. Zápletka je zhruba taková: Skupina mladistvých delikventů jede renovovat starý zaprašený hotel Blackwell, a bonus za dobrou úklidovou práci - v horních vyhořelých patrech bydlí vraždící psychopat, který své oběti s oblibou loví na hák, omlátí je o zeď, vydloube oči a dorazí. Tedy, v případě že mu nenakopete prdel (to není jen tak), nebo nejste mladá holka s vytetovanými kříži (souvisí s traumaty v jeho minulosti). Charismatický wrestler Glen 'Kane' Jacobs je v roli maniaka jako doma, beztak je to jeho prací už dlouhá léta film nefilm. Dobře zvládá i vyšinutý, psychologičtější chvilky v závěru, takže celkově paráda, jen ty zuby u něj možná trochu přehnali... Na SEE NO EVIL jsem jinak ocenil vychytaný prostředí, je vidět že s tím si někdo dal slušnou práci a odrazilo se to mimojiné v podle mě solidní atmosféře. Povedený bylo taky překvapení ke konci. Na druhou stranu malinko mě vytáčel ten 'cool' klipový styl, jak je to místy natočený, sestříhaný a upravený, ale co, přeci jen se jedná o WWE Films a tam je to holt běžný no. Ale nečekal bych u nich takový level brutality, takže budiž odpuštěno. Zaprodat Kanea do nějaký rádoby drsný šunky, to by mě nasrali. Nestalo se naštěstí - nic extra to není, ale dobrá a zábavná oddychovka ano, tak palce nahoru! K R-rated dokonalosti už chyběly jen nějaký ty kozy. 7/10. ()

Reklama

monolog 

všechny recenze uživatele

Spoilery Velice špatný horror a to i kdybych odhlídl od neexistence jakékoliv novátorské invence v ději. Atmosféru strachu totiž přítmí a špína nedělá a nelekavé lekačky už vůbec. Zezačátku jsem si říkal, že by to mohl být docela dobrej film, to když přišli dva policajti do baráku, kde byla spousta mrtvých těl a někdo je rozsekal na kusy. Jenže potom v sekundě uplynulo několik let a ejhle, máme tu nenadále fikaný plán, jak se pomstít chlapovi, co ublížil mýmu ubohýmu dvou a půl metrovýmu synkovi s paží jako noha štýrskýho valacha, kterej jen tak z plezíru vytrhává lidem oči z těla, protože ho jeho mátina v dětství otravovala s náboženstvím. Jako horror to naprosto nefunguje, herci neměli vlastně co hrát, protože jejich postavy za a) skoro nemluví, za b) když mluví, tak sračky, za c) jsou to papírový kopie jiných živých zásob do mlýnku na maso. Ani ty erotický scény (tedy jedna jemně naerotičtělá) není nijak vzrušující. Všechno to je prostě nudný a nezáživný, vrah je sice korba, ale co? To byl i Jason Vorhees nebo ten z Texaskýho masakru. Inu, svůj k svému, ale přesto bych si tenhle film radši odpustil. Výprava je celkem pěkná, ale jinak je to komplet sračka. A i tu výpravu by si už mohli odpustit, poslední dobou to začíná vypadat, že se všecky horrory natáčejí ve stejných ateliérech a stejnou kamerou, na které minulý nájemce zapomněl barevnej filtr. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ukaž kérku kočičko, vydloubnu ti očičko.. Proč ta smíšená(!) skupina mladistvých delikventů neměla zrovna k dispozici autobus s lůžkovou úpravou a chlazeným šampaňským? Proč vybrali herce, kterým jde věřit nějaká kriminální minulost ještě míň, než že (dle úchopu smetáku) vůbec někdy uklízeli? Vždyť těch proč by bylo víc, než švábů v hotelu Blackwell.. Lehce zapomenutelná tupost z bezedného měšce žánrové tuctovosti, aneb důkaz toho, že pavučiny, šepot a nechutné detaily sami o sobě horor nedělají. Na rozdíl od anabolických fešáků jako jsou The Rock či John Cena, je wrestler Glenn Jacobs (ač hezky funí jak buvolec v říji) trvale odsouzen ztvárňovat jen role podobných kreatur. Ostatně, co taky jiného s tímhle ksichtem. See No Horror.. ()

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Páni, 54%... dívali jsme se na ten samý horor?? Vždyť to je šmrncovní záležitost, sice v některých momentech máte pocit, že už jste něco podobného viděli, ale... to jen podpoří tu atmosféru profláknutého děje.. Můj zápisník postřehů co dělat, když... se tak rozrostl o nové body, např. když už se dostanete do takové šlamastiky, je dobré mít s sebou nějakého grázla, protože ten.. se vyzná a nebo.. "ti zlí" mají výdrž, můžete je prošpikovat vším možným a pořád chodí- a škodí, proto.. je nejlépe skalpujte i s hlavou. Tak.. nebojte, objednaná ke specialistovi už jsem.. ;-) Co se mi ohromně zamlouvalo, byla ta nestrojená surovost, s jakou se šlo na věc, člověk ani nestačil otočit hlavu od monitoru a už.. na vás hleděly prázdné oční důlky.. A.. poslední poznatek- mobilní telefony... jsou hrozně nebezpečné.. doteď jsem si to nepřipouštěla, ale asi se toho svého zbavím. Pro sichr.. čistých 90%. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (14)

  • Jedná sa o prvý snímok, ktorý produkovalo WWE Studios. Do hlavnej roli obsadili dlhoročného wrestlera pôsobiaceho v tejto spoločnosti, Glena Jacobsa (Jacob Goodnight). V spoločnosti pôsobí pod prezývkou "Kane" a v štýle "veľkého červeného monštra". (AdamesWWE)
  • V první verzi scénáře byla Hananh (Tiffany Lamb) těhotná. (Polgedney)

Reklama

Reklama