Reklama

Reklama

Zátah: Vykoupení

  • Česko Zátah (více)
Trailer 1

Speciální policejní komando má za úkol proniknout do přísně střeženého domu a zneškodnit šéfa gangu. Tým je však brzy prozrazen a zbytek nájemníků stojí před jednoduchou volbou. Když se nepřidají na policejní stranu, budou už navždy bydlet zadarmo... Rama je mladý policista, který je povolán do nebezpečné akce. V chudinské čtvrti Jakarty je bytový dům, jehož horní patro obývá nebezpečný zločinec Tama Riyadi. Svůj dům pronajímá dalším zločincům, kteří mu ochotně slouží, žijí tam však i obyčejní lidé. Rama společně s dalšími asi dvaceti kolegy má za úkol nepozorovaně vniknout do domu a Tamu zlikvidovat, případně zajmout. Není to snadný úkol, dům je pomocí kamerového systému zcela pod zločincovou kontrolou. Když Tama zjistí, že mu do objektu vstoupili policisté, vyhlásí domovním rozhlasem, že každý, kdo pomůže zabít nezvané hosty, má od něj doživotní bydlení zadarmo. To je velké lákadlo, takže se rozpoutá velmi krutý boj na život a na smrt... (TV Prima)

(více)

Diskuze

fefee

fefee (hodnocení, recenze)

Neviete niekto náhodou či sa toto objaví v blízkej dobe niekedy na DVD??? ...túto "Řezbu" musím mať!!!

na příspěvěk reagoval GigaPudding

IvoB

IvoB (hodnocení, recenze)

Velmi příjemné překvapení. Dobrá atmosféra, skvělé boje, řízná hudba. K úplné spokojenosti mi scházel trošku lepší scénář, tedy alespoň větší sžití s hl. postavou (v tomto je Expendables o kapku lepší) a také mě trochu zklamal hlavní "boss" se kterým se vše vyřídilo až příliš rychle. Jinak se jedná o čistokrevnou a poctivou řežbu která si nebere servítky. Plné hodnocení si schovám na případný druhý díl.
Moje hodnocení je tedy 8/10 -> 4*

na příspěvěk reagoval Seejey8

MSgirl

MSgirl (hodnocení, recenze)

 

prý se v zákulisí šušká něco o tom že by měl být druhý díl The Raid 

tak to jsem moc zvedavá jestli se to potvrdí a kdo bude dělat hudbu

ta od Shinody a Trapanese bude totiž možná soutěžit přímo o Oscara a to by bylo něco

srncek

srncek (hodnocení, recenze)

Najlepšie bitky aké som kedy vo filme videl...inak primitívny film a logika si zase raz vzala dovolenku...k zážitku mi určite nepridal ani ten otrasný americký dabing,s ktorým som to videl....

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Tady vůbec nejde o dabing, jde o tu akci, o ten zážitek, protože ta choreografie je luxusní - tohle je film, snad každého, akčního fandy :)

GAZ789

GAZ789 (hodnocení, recenze)

MartinezZ: ja som to nevydel ale že či to je niekde po česky na nete

MartinezZ

MartinezZ (hodnocení, recenze)

Wysch: "Uch", "Ech", "Ach", "Au, to bolí", "ÁÁÁÁÁááááaaaaa...." (ozbvláště to  ÁÁÁÁÁááááaaaaa.... má v češtině úplně jiný tón). Případně by se mohlo i přezvušit. Takové kopnutí o indonéských dvěří prostě zní českému diváku úplně jinak, než vykopnutí FABky.

Případně by šlo do češtiny přeložit název, vzhledem k tomu, že se film odehrává v budově, jako např. "Srbská malta", ignorujíc skutečnost, že se film neodehrává v Srbsku, ale malta tam byla prostě dovezena, jelikož byla levnější. A že ani žádná nebyla na budově použita je taky jedno, ve výsledku to diváka nemusí zajímat.

Nobunaga

Nobunaga (hodnocení, recenze)

sorry za OT ale nedá mi to nepřiložit si polínko))) Dabing obou Projektů A s Jackie Chanem je taky za trest, zřejmě čínština = nutně "kuňkání" česky.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Wysch

Wysch (hodnocení, recenze)

Yoshitsune: A co  teprv předabovaná japonština! To je pro uši úplnej balzám :)

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

MartinezZ: A aspoň ty titulky? Viděl jsem to nespočetkrát, ale chybí mi srozumitelnost.. :/!!!!

MartinezZ

MartinezZ (hodnocení, recenze)

Ouwen: Pochybuju, že se to k nám vůbec proklestí na DVD, natož s dabingem.

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Nevíte, jestli na tohle dělo bude někdy CZ dabing?! Moc bych si ho totiž přál a věřím, že nejsem jediný :-)

vBaker

vBaker (hodnocení, recenze)

deadman93: Jsem se asi špatně vymáčknul, samotný film byl dobrý, ale to, co se tam dělo mě nenechalo v klidu. Snad se to nevylučuje!?

Související novinky

Remake akčního Raidu je v nejlepších rukou

Remake akčního Raidu je v nejlepších rukou

11.01.2022

Už pár měsíců víme, že remake akčního filmu desetiletí The Raid / Zátah: Vykoupení natočí režisér Patrick Hughes (Expendables: Postradatelní 3, Zabiják & bodyguard). Film si objednal Netflix a… (více)

Čtvrtí Expendables našli hlavního záporáka

Čtvrtí Expendables našli hlavního záporáka

27.10.2021

Čtyřka Expendables už je téměř hotová, a tak nyní na veřejnost prosákla informace už i o tom, kdo nakonec ve filmu ztvární hlavního záporáka. Proti týmu vedenému Sylvesterem Stallonem a Jasonem… (více)

Režisér Raidu a Tom Hardy míří na Netflix

Režisér Raidu a Tom Hardy míří na Netflix

20.02.2021

Gareth Evans má za sebou dva fantastické akční snímky Zátah 1 a 2 a taky povedený seriál Gangs of London. Teprve nyní se ale zdá, že jeho kariéra začne stoupat – uzavřel totiž exkluzivní smlouvu s… (více)

Nadějná režisérka a drsný akční komiks

Nadějná režisérka a drsný akční komiks

03.06.2020

Victoria Mahoney má za sebou jeden celovečerní film a pár seriálových epizod, jejím dosavadním kariérním vrcholem tak byla režisérka druhého štábu na Star Wars: Vzestup Skywalkera. Nyní ale dostane… (více)

Reklama

Reklama