Reklama

Reklama

Manželé Roger a Carolyn Perronovi se se svými pěti dcerami přestěhují do zchátralého domu na statku v Harrisville na Rhode Islandu. Jejich pes ale odmítá do domu vstoupit. Už během první noci se ale začínají dít paranormální události. Ozývají se zvláštní zvuky, v určitý čas se zastaví všechny hodiny, obrazy padají samy od sebe a všichni mají pocit, že v místnosti s nimi někdo je. Jedna z dcer má noční můry, ve kterých se setkává s děsivým démonem, který jí říká, že chce, aby její rodina zemřela. Na statek přijíždějí vyšetřovatelé paranormálních jevů Ed a Lorraine Warrenovi. To, co se Warrenovým jeví jako banalita, se brzy stává nejtěžším a nejhrůznějším případem jejich kariéry. Podaří se jim pomoct rodině ovládané hrůzostrašnými silami? (TV Nova)

(více)

Diskuze

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

No když projedu tvé hodnocení, tak není moc hororů, kterým si dal plný počet. Já jich dal asi o něco víc a hlavně trošku jiným stylům. Je to o chuti a ty si asi daleko náročnější. 

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Pilda17

V pohodě myslím,že každej má svojí topku o který je přesvědčený, že je nedotknutelná. To je v pořádku. A to nevím jestli je tohle mých top 5 spíš to byli první co mě napadli. Je toho samozřejmě víc.

na příspěvěk reagoval Pilda17, Pilda17

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

duckman

No problema kámo

http://www.csfd.cz/film/5566-hrbitov-domacich-zviratek/

http://www.csfd.cz/film/1322-halloween

http://www.csfd.cz/film/272074-plivu-na-vas-hrob/

http://www.csfd.cz/film/7557-lesni-duch/

http://www.csfd.cz/film/4708-braindead-zivi-mrtvi/

Zkušební vzorek dal bych jich dohromady i víc. Samozřeimně je to čistě můj názor, ale na starý klasiky se stejně nic nechytá. Jediná vyjímka je u mě remake Plivu na váš hrob ten mě rozstřelil a těch 5* jsem mu dal. Jinak už si nemyslím, že by v současnosti někdo natočil horor kterej by si ode mě ten plnej počet vysloužil.

na příspěvěk reagoval Bloody13

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Pilda17

Je to dobrej film, ale horor desetiletí určitě ne. Uvidíš sám i když tuším, že u tebe je 5* jasných už předem.

na příspěvěk reagoval Pilda17

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Já si myslím, že to hodnocení je tak dobrý, protože tomu každej bezmyšlenkovitě pálí 5* a dělá z toho horor desetiletí. Taky mě pár lekaček odvařilo, ale zase nebudu se tvářit, že je ten film bez chyby když to není pravda. Začátek a konec filmu je slabší, ovšem fakt je, že to co je mezi tím je opravdu poctivej teror. Takže na jednu stranu to hodnocení je tu přehnaný, když vidím kolik lepších starých hororů než je tento je na CSFD brutálně podhodnocených, ale mínus pár procent s ním souhlasím. Jenom ta hysterie co se okolo tohohle filmu všude vynořuje mi příjde kapku přehnaná. Zase až taková bomba to není, ale horor roku to asi bude. I když pravda v současný konkurenci to asi není až takovej problém...

na příspěvěk reagoval Pilda17, duckman, Martin741

Kobain

Kobain (hodnocení, recenze)

Podle hodnocení to vypadá fakt dobře, ale trailery mě teda fakt zatím nepřesvědčili. Kdyby to všude nemělo kolem 80% tak to trailery schazují na další průměrnou obyčejnou duchařinu. Naštěstí to tak asi nebude

Litsarch

Litsarch (hodnocení, recenze)

The Conjuring k 28.7.2013:
Celosvětově - $95,967,000 (započítáný zisk zatím jen z USA, Španělska, Austrálie a Nového Zélandu)

Statistiky aktuálně
81% - imdb.com - hodnocení od 14 735 uživatelů
88% - rottentomatoes.com - z 44,567 hodnocení
86% - csfd.cz - hodnocení od 402 uživatelů

na příspěvěk reagoval Pilda17

bestlama

bestlama (hodnocení, recenze)

Kobain

On neumí brát nadsázku a chce se tvářit vážně jako frajer. Já to beru normálně a s humorem. On má pocit, že když tam nejebnu smajlíka, že to je myšleno vážně.

Uživatel Kobain smazal svůj příspěvek.

bestlama

bestlama (hodnocení, recenze)

dr.horrible

Neboj se, ty taky potřebuješ být všude a mít všude super kecy. Ale přitom na tebe nikdo není zvědavý. Myslím, že si sereš dobře do huby, protože ses mě ani jednou neptal na to, proč kopíruji Verbala. To ses snažil vykřičet jiným uživatelům a nikdo na tebe nebyl zvědavý, tak to zkoušíš tady. A kdybych kopíroval Verbala, tak si mě on sám nepřidá do oblíbených. A škoda, že ten primitiv je inteligentnější než ty a umí aspoň srozumitelněji napsat větu než ty. A až budeš na moji úrovni, tak se přijď se mnou pobavit o hororech. Zatím jsi jen sráč, co mele páté přes deváté a přitom na tebe všichni serou. 

na příspěvěk reagoval Kobain, dr.horrible

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

dr.horrible

Bestlama je odbornik na horory, a preto je v mojich oblubenych ............. Tak. A cakam, kedy sa do mna pustite, ze aj ja som kopirka Verbala.

dr.horrible

dr.horrible (hodnocení, recenze)

Litsarch

nevšímaj si ho a rob si čo chceš.on sa sem chodí iba hádať a myslí si že mu to tu patrí, pritom je to len trápna rasistická verbal kopírka. neviem či mi viac vadí, že každému hovorí  že je decko, alebo že som sa ho už asi päť krát pýtal prečo kopíruje verbala a ani raz neodpovedal.alebo že na facebooku sám seba nazýva hororovým odborníkom.

každopádne, pre mňa je to primitív a plagiátor a ak náhodou na tento príspevok bude aj reagovať, každopádne iba napíše aby som sa vrátil späť do školy

na příspěvěk reagoval Martin741, bestlama, Kobain, Kobain

bestlama

bestlama (hodnocení, recenze)

Litsarch

Neboj, viděl jsem ho. Ale že jsi to ty, Chrasťo. Půjdu si ho tedy přečíst. Snad to bude mít skvělou výpovědní hodnotu a nalákáš mě ještě víc. (To, aby sis nemyslel, že hodlám do tebe jen furt rypat)

Litsarch

Litsarch (hodnocení, recenze)

bestlama

Jak je libo. Můj komentář k filmu čítá skoro dvě stránky A4 a není těžké ho mezi ostatními najít. Byl to případně první koment k filmu, takže stačí si je seřadit od nejnovějších po nejstarší. Je z 18.7.2013. Příjemné čtení. ;)

na příspěvěk reagoval bestlama, dr.horrible

Související novinky

HBO Max se mění

HBO Max se mění

12.04.2023

Sbohem HBO Max, seznamte se s Max. Šéf Warner Bros. Discovery David Zaslav si protlačil svoji a streamovací služba HBO Max, jež se v květnu spojí ještě s obsahem právě Discovery+, ponese v Americe od… (více)

Hororoví mistři spojí síly

Hororoví mistři spojí síly

19.11.2022

Když se ve filmovém byznysu řekne fúze, většinou z toho nepramení moc dobré zprávy, viz studio Warner Bros. Discovery. Ta následující by ale přece jen mohla být výjimkou. Produkční společnosti Jasona… (více)

Deváté Rychle a zběsile trhá rekordy

Deváté Rychle a zběsile trhá rekordy

28.06.2021

Vin Diesel a jeho gang dorazili do amerických kin zhruba měsíc po čínské premiéře, a nutno říct, že tak učinili s velkou parádou. Okamžitě totiž stanovili nový pandemický rekord, kdy za první víkend… (více)

Páté Insidious zná režiséra

Páté Insidious zná režiséra

29.10.2020

Protože hororových zpráv v období Halloweenu není nikdy dost, přichází i jedna pro fanoušky duchařských filmů. Studio Blumhouse dnes oznámilo, kdo bude režírovat pátý snímek v sérii Insidious. A… (více)

Reklama

Reklama