Reklama

Reklama

Juan de los Muertos

Trailer

Obsahy(1)

Juan spolu s niekoľkými odhodlanými priateľmi čistí okolité ulice rodného mesta od krvilačných zombie. Napriek tomu, že sa situácia zdá bezvýchodisková, dostáva skvelý nápad v podobe založenia s.r.o. s menom "Zabijeme Vašich príbuzných". Odstupom času si však všetci začínajú uvedomovať, že pokiaľ si chcú zachrániť holé životy, musia svoje rodisko raz a navždy opustiť. V Juanových žilách ale koluje revolucionárska krv, vďaka ktorej je pre záchranu vlasti ochotný urobiť čokoľvek! (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (104)

heyda 

všechny recenze uživatele

Neurazí nenadchne. Určitě se tam dá najít dost vtipných momentů, ale celý film je tak trochu o ničem. Děj v podstatě nikam nesměřuje, jde jen o to, kdy, kde a kdo zapíchne nějakýho toho zombíka, jinak jsou furt na střeše a kecají nesmysly :-D. Osobně bych uvítal obraz bez filtru, aby krev byla hezky červená a né skoro černá. Ale abych jen nekritizoval, tak uznávám, že se to dá bez problému dokoukat, je to místy i vtipný, Andrea Duro je neskutečná krasavice, takže ty 3 hvězdičky si to víceméně zaslouží. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ve snímku je určitě cítit nějaké ty společenské prvky, které jsou na Kubě, chudoba, ale i ono silné vlastenectví, které se postaví proti něčemu novému, zlému, ale především je film dobrý, originální, zábavný, a přitom funguje i v dramatické rovině, kdy i finále je podáno s nadhledem, ale dovede vás přece jen zasáhnout. Kubánci a Španělé s filmem „Juan de los muertos“ trefili do černého. ()

Reklama

navorski 

všechny recenze uživatele

Zombie apokalypsa jako revoluce. Nebo kontrarevoluce? Před koukáním doporučuju doplnit si nějaké základní informace o kubánském státním zřízení, revoluci a tak. Je tam plno narážek, které dohromady s příběhem s nadsázkou, a možná poselstvím, odkazují ke kubánské realitě. Bez toho to funguje taky, je to docela vtipný, ale je to jako koukat trezorový film bez základního povědomí o normalizaci. Na zombie komedii rozhodně dost dobrý. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Zajímavý nápad a pár dobrých scén nezachrání ty nevtipné a nudné. Sice je to slušně udělané a je vidět, že samotné herce to natáčení nejspíš bavilo, ale na mě se to bohužel moc nepřeneslo, navíc tomu ubližuje i absence citu pro tempo scén. S takovou je to pak ve výsledku prostě dost mdlé... Lepší 2* ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejlepších zombie komedií vůbec s řadou parodických i satirických prvků, která by se při větší propagaci mohla stát kultovní. Disidenti, česnek, tanec, nesourodá partička snažící se vytěžit z nastálé situace nějaké ty chechtáky a samozřejmě spousta krve a černého humoru. Už ani nevím, kdy jsem se naposledy takhle zasmál. 85% ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • Film byl poprvé představen na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu 10. září 2011. (ČSFD)

Reklama

Reklama