Reklama

Reklama

Hra "vadí, nevadí", kterou studenti hrají na univerzitě, se zvrtne poté, co Felix spáchá sebevraždu. Felixův bratr Justin chce vědět, proč ho ztratil. Rozhodne se jej pomstít. Zapojí se do této hry, avšak po svém. (cezero)

Recenze (127)

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Nebylo to vůbec špatný, až mě to překvapilo, jakej solidní krvák se z toho vyvrbil. V určitých chvílích to možná může působit trochu přepáleně a nereálně, ale film má určitě momenty, který dokážou jak znechutit, tak překvapit. Chování postav bylo někdy na hraně, ale ještě to bylo v rámci nějaký únosnoti. Fajnovej psycho-thriller ze zajímavýho prostředí se značnou dávkou peprných momentů. Bavil jsem se. 65% ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Výbornej kousek!! Začíná to několika zavedenýma klišé, školní večírek, průsery, pozvánka na párty na chatu (Osamělá chata vakt ve stylu Rvil Dead 1) ... Herci hrají perfektně a postavy, které herci hrají pak začnou hrát tu "mišuge americkou hru truth or dare" ... Pak se ovšem rozjíždí teror jednoho jednoho, kdy se přibíjí k židlím, lepí pásky kolem rukou a úst a rozjíždí se fat drsnej teror. Opravdu, opravdu dobrý na tom je, že film je úplně nepředvídatelný a dále že divák si může vytvořit vztah k postavám a že nikdy neví, která postava padne a která ne. Tenhle film mi nápadem maličko přišel jako toliko letos úspěšný Cabin in the Woods (2012), který sklidil nesmysně tolik ohlasů. Tento ne a přitom je lepší a fakt je to brutální!! ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Šikana se mi příčí, ale zase tak hrozné to myslím nebylo. Prostě středoškolská hra s trochou opileckého pošťuchování od zlitého hovada. Pak se ale pětice anglických přátel (tři idioti a dvě buchty) při cestě na narozeninovou oslavu právě tehdejší „oběti“ posměchu ukáže v tom pravém světle. Banda bohatých smradů, kteří by potřebovali trochu úcty a sebereflexe. Jejich lekce začíná a divák se začíná nudit. První problém vidím právě v nesympatičnosti pěti přátel – nesmírně obtížně se s nimi identifikuje, a jakmile zjistí, jak jsou rozdané karty, začne být hodně zle s logikou (teď pozor na spoilery), protože není jasné, proč jsou spoutaní pouze čtyři provinilci, dál pak neladí venkovní šarvátka s dealerem, útěk pouze (!) jedné ze svázaných, její jednání v panství, nesmyslné kroky pátého nesvázaného hošana s vyškrábaným obličejem na důkazní fotce, který, když jde o kejhák, tak si šlehne atp. Posledních deset minut je pak úplně mimo mísu. Tahle pomsta byla.. no, prostě nudná!! ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

No rozjezd to mělo skvělý, máme tady bandu nesympatických študáků, z nichž jenom jednomu se dá fandit a pak jednoho magora, co se chce mstít. V tuhle chvíli jsem fandil tomu magorovi, doufal jsem, že ta banda hezky pomaličku pochcípe a kdyby to zůstalo jen u toho a rozehrála se hra s mučením psychickým i fyzickým, byl bych radši. Jenže se tady režisér pokoušel o nějaké větší zvraty, fandit se nedalo ani jedné straně a díky tomu to šlo celé čím dál tím víc dolů a ten závěr byl sám o sobě dost směšný a trapný. Nejhorší ale je to množství nelogičností, jaké tady je. SPOILER Jedna holka se dostane z té lepící pásky a ostatní po ní nechtějí, aby je rozvázala a místo toho jí říkají, ať zdrhne a najde pomoc? Když široko daleko nic není? A Paul má postřelenou nohu a celou dobu to tam skoro až v pohodě zvládá? A jakou souvislost s tím dějem nakonec měl ten pohled? A jak mohl Felix přežít? Kde je zbytek té bohaté rodiny, proč v tom sídle je jenom správce a Felixův bratr? KONEC SPOILERŮ A není to všechno, je toho víc. Je to prostě nedotažené a postavy se tu v některých situacích chovají dost debilně. Přitom ten film je napínavý a atmosférický jak sviňa a ze začátku jsem z něj byl opravdu nadšený. Škoda jen, že to pak tak spadlo, potenciál tu byl, ale jinak jsem si to užil. 3* ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Taky jsme hrávali flašku, ale jen tu svlékací. Zde jde ovšem erotika stranou (pouze účelová, která bude hrubě využita). Nijak omračující příběh, mnohokráte variovaný v jiných filmech, ale Britové dokážou udělat napětí i z tiché vody. Byť je film na dnešní dobu spíše průměrně či podprůměrně krvavý, působí vcelku surově. Jasně, kyselina není nic nového, ale funguje pořád. Poněkud jsem doufal, že zařvou úplně všechny postavy na obou stranách, což by bylo logické vyústění zvrácených her. Protože však největší svině v klidu přežila, dávám o hvězdu méně. Naopak prostředí lesa, chat na samotě a velkých stavení na anglickém venkově mě vždy potěší! ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Film měl premiéru na Americkém filmovém trhu dne 3. listopadu 2011. (Worry77)

Reklama

Reklama