Reklama

Reklama

Hra "vadí, nevadí", kterou studenti hrají na univerzitě, se zvrtne poté, co Felix spáchá sebevraždu. Felixův bratr Justin chce vědět, proč ho ztratil. Rozhodne se jej pomstít. Zapojí se do této hry, avšak po svém. (cezero)

Recenze (127)

verbal 

všechny recenze uživatele

Zahrát si flašku s pošahaným veteránem z Afgánistánu nemusí být nutně od věci, zvláště pak, jste li už znuděni z toho věčného ukazování koz a jiných vypelichaných pohlavních znaků, pohled na franckující pipky vám evokuje pouze to, že jste večer zapomněli vrazit nevylízaný pekáč od nedělní husy do myčky a ráno bude pěkně smrdět, anebo vás vyloženě otravuje poslouchat neortodoxní sexuální praktiky nějakého protřelého panice se sbírkou Hustlerů. Taková psychicky nestabilní guma dokáže i fádní hru docela príma okořenit. To pak můžete očumovat žaludky propálené kyselinou z baterky, kochat se pohledem na ustřelené a ukousané prsty, trochu se roztomile poplazit s prostřeleným kolenem, zkusit si nezaplakat s plnou dávkou slzáku do xichtu či se přesvědčit, co dokáže nesmělý kvadruplegik s odjištěným granátem. Pro samou zábavu úplně zapomenete, že jste si po flašce chtěli zahrát okurčák, Friga nebo jinou veselou společenskou hru. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

No konečne nejaká slušná novinka. Fajnová teenagerská vyvražďovačka. Aj ja som niekedy hrával "vadí nevadí", ale nikdy to nedopadlo až takto extrémne. Starší braček sa chce pomstiť za svojho mladšieho bračeka outsidera a pozve si skupinku jeho spolužiakov na chatu kdesi uprostred lesa, kde rozprúdi "vadí nevadí" v omnoho krvavejšom a brutálnejšom štýle. A nie, nestačí povedať "vadí", aby prežili. Pekné. Spočiatku som sa trochu obával, že sa celý dej filmu bude odohrávať na jednom mieste, ale napokon to tak nebolo. Tu sa ani nedalo veľmi tipovať, kto zomrie prvý a kto prežije, kto koho napokon zabije a podobne, je tu pár fajnových zvratov, vraždičky sú slušné, herci sympatickí, kamera prekrásna. Za mňa po dlhšej dobe veľké áno. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Šikana se mi příčí, ale zase tak hrozné to myslím nebylo. Prostě středoškolská hra s trochou opileckého pošťuchování od zlitého hovada. Pak se ale pětice anglických přátel (tři idioti a dvě buchty) při cestě na narozeninovou oslavu právě tehdejší „oběti“ posměchu ukáže v tom pravém světle. Banda bohatých smradů, kteří by potřebovali trochu úcty a sebereflexe. Jejich lekce začíná a divák se začíná nudit. První problém vidím právě v nesympatičnosti pěti přátel – nesmírně obtížně se s nimi identifikuje, a jakmile zjistí, jak jsou rozdané karty, začne být hodně zle s logikou (teď pozor na spoilery), protože není jasné, proč jsou spoutaní pouze čtyři provinilci, dál pak neladí venkovní šarvátka s dealerem, útěk pouze (!) jedné ze svázaných, její jednání v panství, nesmyslné kroky pátého nesvázaného hošana s vyškrábaným obličejem na důkazní fotce, který, když jde o kejhák, tak si šlehne atp. Posledních deset minut je pak úplně mimo mísu. Tahle pomsta byla.. no, prostě nudná!! ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Tak trošku mi to připomínalo http://www.csfd.cz/film/267507-loved-ones-the/ (5*). Možná to bylo prostředím, studenti, styl zabíjení ... Nečekal jsem, že se budu u tohodle tak suprově bavit. Nebudu psát, že tenhle film nemá chyby, má, ale je to zas po dlouhé době, co se mi opravdu líbilo a co bych si v klidu pustil někdy znovu. Teenagerská svižná vyvražďovačka s dobrými herci. A hlavně to má přesně tu skvělou anglickou atmosféru. Po dlouhém váhání těch 5* prostě dám. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Párty v plnom prúde. Alkohol, drogy, ženy, všetko ako má byť. Akcia sa naruší až po zosmiešnení jedného zo "študákov" pri hraní hry "Vadí, nevadí". Ten situáciu ani z ďaleka nezvládne a obesí sa v starej chate v horách. Po niekoľkých rokoch jeho brat z inscenuje oslavu jeho narodenín a pozve všetkých zúčastnených z nedávnej minulosti. Opäť sa bude hrať už spomínaná obľúbená hra. Tento krát však podľa iných pravidiel. Pamätáte si farbu kabátika princezničky so zlatou hviezdou na čele?? Myší kožíšek?? Tak presne takej farby je tento horor. Šedý priemer. Pomsta pošahaného magora, ktorý by si nezahral ani stoličku na pódiu v partičke na Jojke. Herecké výkony fakt biedne. Správanie postáv (obzvlášť jednej z nich) tak primitívne, že v drbškole by podaktorí z nich museli v laviciach sedieť radšej sami. Ak nemohli ujsť, hádam aj 5 krát, tak ani raz . A ten impulz pomsty?? Zaslaná "veľkonočná" pohľadnica s odkazom: "pravda, alebo úloha, SRÁČ?" Tak úbohé. Priznám sa, ale že ma aspoň záver potešil a len vďaka jeho prekvapeniu dávam o jednu hviezdičku navyše. A ešte z jedného dôvodu. Verte, neverte. S Félixom máme rovnaké pyžamo :) ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Film měl premiéru na Americkém filmovém trhu dne 3. listopadu 2011. (Worry77)

Reklama

Reklama