Reklama

Reklama

Ďábel v těle

  • USA The Devil Inside (více)
Trailer 1

Isabella (Fernanda Andrade) má trauma. Z její matky se před několika lety tři lidé pokusili v amatérských podmínkách vymést ďábla a ona (nebo zlá bytost v ní) je brutálně připravila o život. Jako mimořádně těžký případ byla ze Spojených států převezena do psychiatrické léčebny v Římě, kde od té doby živoří v neustálém utlumení sedativy. Isabella se rozhodne vyřešit tragickou kapitolu v rodinné historii a v doprovodu kameramana se za matkou vydá, aby zjistila, co se tehdy doopravdy stalo. První setkání po letech ale její trauma ještě víc prohloubí. Matka je očividně nepříčetná a nepoznává ji, a proto se Isabella rozhodne proniknout do tajů exorcismu, aby ji a také sebe zachránila. Seznámí se se dvěma knězi, kteří navštěvují přednášky na vatikánské církevní škole, jež se tomuto temnému oboru věnuje. Ti se jí rozhodnou pomoci a díky tomu se ocitnou v předpokoji míst, kde se dějí věci tak kruté, že se jim lidský mozek zdráhá uvěřit. Oni dostanou šanci vyzkoušet si je na vlastní kůži. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (255)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Horory o Dáblech a Exorcismu mám nejradši hned po Exploitácích.. Nejhorší to nebylo, ale čekal jsem větší nářez, jelikož se film dostal i do našich Kin.. Jakmile se vymítalo tak to mělo slušnou Atmosféru.. Strašně mě mrzí Konec! Dlouho jsem neviděl film, který by nijak nezkončil.. Případ její matky se ve filmu vlastně ani nedořešil.. Takže scénář, příběh tohle hodnotím velmi Záporně! Při filmu jsem se, ale Nenudil! takže hodnotím za 3! ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Kdybych věděl, že je to další "autentickej dokument", ani se na to nedívám, ale když už jsem si to pustil..... . Po shlédnutí jsem si musel opět položit tolikrát omílanou otázku "Proč to kurva nenatočili normálně?" Nic proti vymítacím scénám, kdy se naopak ta ruční kamera hodila a působila fakt nepříjemně, ale ten zbytek........stačilo mezi ten sled nesouvislých scén dát pár nitek a spíchnout nějakou tu béčkovost se všema klišé. Herecky by se to tak dalo nějak okecat. Ale tohle....škoda mluvit, každopádně z toho pytle těch FF sraček tohle patří k tomu lepšímu. 30% ()

Reklama

tom88 

všechny recenze uživatele

Ďalší exorcistický horor, ktorý síce má niečo málo do seba, ale opäť príliš neohúril. Nie je to strata času, rozhodne sa dá na to pozerať a aj napriek krutej kritike diváka zaujme. Navyše je tu veľmi prijateľná stopáž, takže určite sa pri tom nedá nudiť. Škoda, že tento horor nedokáže poriadne vydesiť diváka. 60% ()

Enšpígl odpad!

všechny recenze uživatele

Vždycky, když mě malarkey tahá ke sledování nějakýho hororu, připravuju se na nejhorší. Tentokrát však strejda malarkey překonal sám sebe a s tímhle filmem posnul hranice odpadu, zase o o několik palců níž. Další mongol co si myslí, že když si veme digitální kameru a natoči film jako dokument budou mi lidi říkat Martin Scorsese. Já až obdivuju tu veleimbecilitu když někdo natáčí kus podlahy, nebo zhasne a nechá postavy křičet výkřiky typu "utíkej, utíkej. Viděla si to? Pozor. Ááááá". Jako až dojde v zoo potrava pro šelmy, tak bych tam začal házet "tvůrce" tohohle "filmu". ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Filmů o vymítání ďábla je už strašně moc, je to opět neoriginální, nahrávané amatérskou kamerou, takže nekvalitní obraz. Je to velmi zajímavé téma, i zde je podané trochu jinak, než například v Obřadu. Tady je výborná hlavní hrdinka, která chce vlastně zachránit svou matku a pak na to sama doplatí. Je zde ukázáno, že není radno si s něčím zlým zahrávat, protože na to člověk potom může doplatit sám. Rozhodně bych to úplně nezatracovala, má to ode mě 3 hvězdy, jelikož to za ně stálo, bylo to dobré. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (10)

  • Natáčanie začalo v roku 2010 na niekoľkých miestach vrátane Bukurešti (Rumunsko), Ríma (Taliansko) a Vatikánu. (Arsenal83)
  • Matthew Peterman a Brent Bell přišli s nápadem natočit film poté, co si přečetli kníhu o Vatikánu, ve které byla zmíněna škola exorcismu. (maluti)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno