Reklama

Reklama

Všechno, co chceš

  • Velká Británie Absolutely Anything (více)
Trailer 1

Mimozemská civilizace nalezne ve vesmíru letící sondu vyslanou z planety Země, která obsahuje informace o lidské rase. Mimozemšťané diskutují o tom, zda Zemi zničit, nebo učinit lidstvo dalším členem mezigalaktické rady. Jako test dají náhodnému mladému muži na deset dnů neomezenou moc dělat absolutně cokoliv. Pokud tento muž využije svou moc k páchání zla, bude Země zničena. Vybraným člověkem je Neil Clarke, učitel, kterého ředitel školy Robinson nesnáší za jeho pozdní příchody. Neil, který si je vědom své nově nabyté síly, si přeje, aby mimozemšťané zničili třídu nenáviděných studentů. A mimozemšťané skutečně zabijí všechny žáky této třídy. Aby napravil smrt svých studentů, přeje si, aby všichni, kteří zemřeli, zase obživli. Jenže tím způsobí, že obživnou úplně všichni mrtví na celém světě, včetně mrtvých na pitevnách i v hrobech, proto si Neil rychle přeje, aby k výbuchu, který způsobil smrt studentů, nikdy nedošlo, čímž vrátí zpět všechna předchozí přání… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (194)

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Stokrát lepší než francouzskej Zbrusu novej zákon se stejnou tématikou. Netvrdím, že jsem se smál celej film, to rozhodně ne, ale vtipem to oplývalo. A v tom asi bude trošku rozdíl, mezi francouzským a britským humorem. Ty ufoni ze začátku sice byli trochu od věci, ale vysvětlilo se, co za tím je. Poslední nadabovanej film Robina Williamse a jeho role psa byla jednoznačně z nejlepších. Kate Beckinsale úžasná, možná by zasloužila větší prostor, ale tu boží moc měl Simon Pegg a ten ji využil absolutně šíleně. Ať už pro sebe nebo pro dobro lidsta, není jednoduchý takovou moc zkrotit. A svůj účel to splnilo, každej si dokázal představit, jak by s takovou mocí naložil on sám. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Pre mňa najvtipnejší film roku. Námet o nadľudských schopnostiach je síce dávno prevarený jak průpovídky starej matere, no celé je to tak sviežo, chytľavo pojaté a odohraté; že N0 problemos. Peggov nesilený humor sa ešte stále neprejedol a nestarnúca kočka Kate dostala po 3 rokoch konečne rolu, ktorá nie je zbytočná či nevýrazná. K tomu excelentne dementný bimbo záporák a luxusný pes Robina (R.I.P. master) Williamsa, pri ktorého scénkach som sa z chuti nasmial ako už dlho nie. Štýlovo anglicky natočené, zábavné a napriek značnej absurdnosti tak-nejak príjemne prirodzené. Made my day /hovno day- month. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Kate Beckinsale vyzerá snáď už 20 rokov rovnako a to, čo kedysi Woody Allen nazval „škaredým káčatkom“ je dnes mama s obdivuhodne zachovanou figúrou aj vizážou. Táto komédia je podľa mňa vydarená, prináša mnoho vtipných momentov. Má to ale nelogických dier hlavne vo vyslovovaní želaní, čiastočne to pripomína Klik, čiastočne Brucea Všemohúceho, no nedodáva to také emócie, takže nakoniec len priemer. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Rozhodně se z toho dalo vyždímat mnohem víc. S Monty Pythonama to nemá vlastně nic společného (jen cameo+režii Terryho Jonese a hlasy ostatních). A že psa mluví Robin Williams jsem poznal až z titulků (a že by to mělo souvislost s jeho sebevraždou, to si nemyslím, protože hrál horší role). Simon Pegg, resp. jeho postava, je vlastně úplně hloupá, že tu schopnost používá úplně neschopně. Samozřejmě je to proto, aby se tam děly různé komediálna, což často fakt komediální je a to je dobře. Stejně z toho ale nemám uspokojující pocit. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Emzáci sa rozhodli zničiť zem. Ale pred tým než to urobia dajú jednému jedincovi šancu popri neobmedzenej moci konať dobro a tým spasiť osud sveta. Herecké obsadenie: Jedná sa o posledný film kde sa objaví Rob Williams, nevybral si zrovna úctyhodnú dernieru. Peg aj Beckinsale už hrali v o poznanie lepších veciach a toto je asi iba výplň voľného času. Inak si neviem predstaviť prečo sa tomu upísali. Prevedenie: Nápad možno dobrý ale nie originálny. Všetky vtipné scény postrádajú humor a sú neskutočne strojené. Postava Amerického ex je na zaplakanie. Nezachránil to ani hovoriaci pes. Pocity: Film je dokonalý zabijak voľnej chvíle, ktorý by ale mohol byť o dosť vtipnejší a príbeh o dosť prepracovanejší. Prachy v tom naliate určite boli tak nech mi niekto nehovorí, že sa to nedalo urobiť lepšie. Pridaná hodnota: Kladne hodnotím niektoré efekty. Ale všetko ostatné je hrozné. Film sám o sebe nemá dôvod na existenciu. Ani nehovorím o tom že v reálnom svete by niekto ako Kate o Simona ani neoprela bicykel. 22% ()

Galerie (38)

Zajímavosti (10)

  • Vo filme si strihla úlohu aj pätica originálnych členov legendárnej skupiny Monthy Python. Konkrétne nahovorili mimozemšťanov. Jedná sa o prvý film od roku 1983, kde sa dali dokopy všetci živí členovia tejto skupiny. (ywo666)
  • Douglas Adams, autor Stopárovho sprievodcu, stihol ešte pred smrťou preštudovať scenár tohto filmu a povedal, že je hravý a vtipný. (zemon)
  • Úvodnú pieseň "Absolutely Anything and Anything At All" naspieval bubeník skupiny Queen Roger Taylor. (megajalec)

Související novinky

Zemřel Terry Jones

Zemřel Terry Jones

23.01.2020

V nedožitých 78 letech nás v úterý opustil velšský herec, scenárista, režisér a v neposlední řadě spisovatel, Terry Jones. Člen světoznámé britské komediální skupiny Monty Python vystudoval… (více)

Monty Python: Nečekaný návrat!

Monty Python: Nečekaný návrat!

28.01.2012

A teď pro vás máme něco úplně jiného. Nemusíte mít jejich humor rádi. Ale to je asi tak všechno, co můžete proti kultovnímu statusu snad nejúspěšnější komediální grupy všech dob dělat. A pokud je… (více)

Reklama

Reklama