Reklama

Reklama

Bývalý agent CIA Frank Moses (Willis) dává znovu dohromady svůj svérázný tým elitních agentů, aby s jeho pomocí vypátral ztracenou přenosnou jadernou zbraň. Aby uspěl, bude muset odolat hordám zabijáků, teroristů a mocichtivých vládních úředníků, kteří se superzbraně snaží zmocnit. (Bontonfilm)

Videa (43)

Trailer 2

Recenze (788)

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

O slabý vlásek horší než jednička, sice mám sklon dívat se skrz prsty na filmy, kde se tímto způsobem nasedá do auta za jízdy, ale.. ale nemějte je rádi, ty důchodce jedny čilé, zabijácké! Obzvlášť když se tam krom starého Anthonyho mihne i David Thewlis a záporák Byeong-heon Lee se jim taky povedl, sečteno podtrženo- RED jednička 4,5*, RED dvojka 4*. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Nejako som v príbehu nemohol nájsť žiadnu kladnú postavu. A najdôležitejšie medzi tým vraždením je hovoriť slušne a nepoužívať sprosté slovíčka. Trapas .. Dúfal som že sa dočkám aspoň nejakej rezkej hudby, ale nestalo sa. Absolútne bez zápalu, bez deja, bez humoru. Hodnotiť by sa tu malo len herecké obsadenie, inak je toto úplná strata času, ktorá asi mala len filmárom ešte zarobiť nejaké tie peniaze. Trápny, nudný a zbytočný film. Ešte stále pekná Catherine Zeta-Jones je jediným kladom tohto snímku. ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

O niečo slabšie ako prvý diel aj keď mi John Malkovich prišiel stráviteľnejší a aj jeho hlášky boli výživnejšie oproti prvému dielu. To ale bohužiaľ nemôžem povedať o celom filme. Herecky je to brilantne obsadené, takže nuda nehrozí. Hlášky sú fajn, akčné scény sú nápadité a ešte viac prepálenejšie a aj príbeh celkom ušiel. No oproti jednotke, je to len akčný film s pekný výbuchmi. 70% - 3* ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Dvojka je možno trochu roztekanejšia než jednotka, ale ani v nej nebolo všetko tip-top. Je však rovnako zábavná, hlavne akčné scény sú oku lahodiace. Príbeh je braný zoširoka ako v najvačšom špionážnom filme všetkých čias ( striedanie svetových metropol ), beriem to však ako chcenú iróniu. Red dvojka nesklamala, ako oddychovka bude vždy vítaná. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Dnes jsem znovu viděl RED i RED 2 a dvojka mou druhou návštěvu vyloženě neustála. Tvůrci (zřejmě pod dojmem kladného ohlasu na předchozí film) přidali další známá jména, stvořili příběh, který vcelku kašlal na logické souvislosti a vyrazili za novým výdělkem. U prvního dílu jsem se bavil, u druhého dost nudil. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (32)

  • Čtyřmotový letoun, se kterým odvážejí Baileyho (Anthony Hopkins) z Moskvy, pravděpodobně simuluje typ C-130 Hercules, který běžně používá USAF. Ve skutečnosti to je ale jeho sovětský protějšek Antonov An-12 opatřený americkými registracemi. (Foxhound#1)
  • Anthony Hopkins (Bailey) vzal prípravu na film veľmi zodpovedne. „Trocha som to s čítaním scenára preháňal. Čítal som ho hádam dvestokrát," povedal herec a ďalej dodal: „Ale robil som to preto, aby som si vytvoril pevný základ pre improvizáciu. Jedine tak môžete otvoriť svoju myseľ a nemusíte sa starať o text, pretože ho ovládate aj odzadu. To je okamih, keď hranie začína byť zábava." (Zdroj: Bonton)

Související novinky

Bruce definitivně po záruce?

Bruce definitivně po záruce?

17.05.2013

Ale kdepak. I když už se frekvencí výskytu ve filmech různých kvalit snaží dohnat Nicolase Cage, daří se mu nesrovnatelně lépe. Jeho poslední tři filmy (Looper, dvojka G.I. Joe a pátá Past) byly… (více)

Třetí cesta Billa a Teda? Keanu je pro.

Třetí cesta Billa a Teda? Keanu je pro.

15.08.2012

Tak trochu zhulené sci-fi komedie Skvělé dobrodružství Billa a Teda a Neskutečná cesta Billa a Teda z přelomu 80. a 90. let můžete milovat nebo si u nich klepat na čelo, ale kultovní status jim… (více)

Padoušský casting: Thor 2, Red 2, Iron Man 3

Padoušský casting: Thor 2, Red 2, Iron Man 3

29.05.2012

Hrdina je jen natolik dobrý, jak kvalitního zlosyna dokáže zdolat. Pokračování komiksových hitů dostala v tomto směru mimořádně vydatné posily. Penzionovaní agenti ze složky Red (vrátí se Bruce… (více)

Red 2 a Las Vegas: Palba a kalba s důchodci

Red 2 a Las Vegas: Palba a kalba s důchodci

12.05.2012

Valí se na nás dvě seniorské týmovky. Jedna akční, druhá komediální. Začněme s Red 2, jehož premiéra byla stanovena na 2. srpen 2013. Bruce Willis, John Malkovich, Helen Mirren a Mary-Louise Parker… (více)

Reklama

Reklama