Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V roce 1986 trápí malého Joshe Lamberta vidiny podivné staré ženy. Jeho matka Lorraine přivolá na pomoc experta na paranormální jevy Carla, který požádá o pomoc svou spolupracovnici Elise. Ta Joshe zhypnotizuje a i přes jeho varování se pokouší najít zdroj podivných jevů. V komoře v ložnici je ale čímsi nebo kýmsi napadena. Elise Joshově matce oznámí, že její syn má pozoruhodnou vlastnost astrální projekce, kterou se ale kdosi pokouší zneužít. Všichni tři dospělí se shodnou na tom, že bude nejlepší, když nechají Joshe na jeho schopnosti zapomenout. O 25 let později je Elise v Joshově domě za tajuplných okolností zavražděna a nyní dospělý Josh je hlavním podezřelým. Ten se se svými dětmi a manželkou Renai stěhuje dočasně k Lorraine. I v jejím domě se ale začínají dít podivné věci, tajemná stařena se znovu vrací a obyvatelé domu se ocitají ve smrtelném nebezpečí. (Falcon)

(více)

Diskuze

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Suchic

Taky mě to sere, ale co jsem věrnej filmovej fanda, obzvlášt Jamese Wana, takže si na to koncem října skočím, má to být u nás koncem října, tak snad :) Byl jsem i na Pot a krev, ikdyž ten den byl už BRrip s titulky :)

na příspěvěk reagoval Suchic

Suchic

Suchic (hodnocení, recenze)

To mě fakt dovede nasrat... Posraný one direction, šmouly a sračky jim podobný promítaj každej den ale když už se jedná o lepší film i když z toho nekouká moc profit tak se cukaj čůráci... Tady je to fakt v prdeli v tý republice,,, se všim

na příspěvěk reagoval mzss1, Spiker01, Martin741

jarkolar

jarkolar (hodnocení, recenze)

tohle mi napsali z mýho domovskýho kina:

Dle filmové distribuční společnosti Falcon, bude zřejmě (bez záruky) uveden v listopadu 2013.

Jakmile bude znám termín premiéry, zařadím film do projekce.

dr.horrible

dr.horrible (hodnocení, recenze)

nevie niekto pls, čo to bolo za film, keď sa barbara hershey zobudila a vypla telku, v tej telke hral nejaký starý horor.začiatkom filmu. čo to mohlo byť??

na příspěvěk reagoval maddy

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Mno asi ještě chvíli vydržím. tenhle film není z kategorie těch co musím vidět za každou cenu hned teď. Ze zkušenosti vím, že ten první cam nebejvá nikdy nic extra, však ona bude lepší kvalitka... Zatím vyčkám.

-OverLord-

-OverLord- (hodnocení, recenze)

Ta cam verze je v pohodě, aspoň teda pro překlad. Otázkou je, jestli i pro běžnýho diváka, ale osobně bych to nedoporučoval, protože očekávám, že brzo vyjde něco daleko kvalitnějšího.

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

Pilda17

Je to docela dlouho, ale pro Conjuring byla premiaera hend z kraje a oni tam udelali ten WEB Rip s tim, ze ho vydaji, az skonci svetove premiery, ale nekdo ho ukrad a dal na net :DDD

na příspěvěk reagoval Pilda17

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

Pilda17

Jak myslis, ja ti rikam, ze se prirpavuejs o hodne :DDD Alespon si proadne procvicis ENG :DDD kldyz si pustis to stahovani a ten stahovanej soubor oteres treba v GOM Playeru nebo KM Playeru tak se na to muzes divat uz za minutu, oni umi prerhavat stahovane avi kontejnery :DDD Ale nehci te ukecavat, kazdej svyho stesti strojvudce :DDD

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

No jo jasne, to co vyslo pro pro Conjuring tak brzy to si troufam, tvrdit, ze tot ay brzy tady nebude, tam to byl WEBRip z Ciny a v Cine je teprve kino premiera v Hongkongu az nekdy zacatkem v listopadu, takze tady fakt myslim, ze WEB ripy budou az kolem listopadu

na příspěvěk reagoval Pilda17

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

duckman

Na první cam rip žaludek nemám, ale informuj o kvalitě, až bude lepší, tak třeba podívám. Viděl jsem pár fotek této kvality a to je ještě moc .. :D

na příspěvěk reagoval duckman

Uživatel duckman smazal svůj příspěvek.

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

Pilda17

Heled, rovnou rikam, ze to je uplne prvni CAMRip a ten neni pro kazdyho :DDD Hlavne ne pro ty, co na CAM Ripy nekoukaji, da se to ale uplne v pohode shlednout, v tmavych scenach je videt vsechno, neni to tak, jakoze jde zvuk a je fakt cerno, vzdycky vidis o co jde :DDD Ja na to koukal  na tyfce 42"(105cm) a obrazove to jde, ale jak jsem rekl, je to prostee CAM RIP tzn.,oriznuty jeto pomerne dost a taky se to obcas rozostri, proste klasicky prvni CAMRip, ale je tam videt proste uplne vsechno a na CAM Ripy je to docela povedena a jedna z tech lepsich verzi. Zvuk je potom oukej uplne, neni to tak strasne plechovy, jako to obcas byva. Anglictina v tehle filmech fakt nebyva narocna(nejsou zadny yo yo nigga, takze jde rotzumet uplne vsemu anaprsto krasne, ale nejakej levele to fakt vyzaduje podle EU smernice tak B2 :DDD), jsou tam kratky vety porad dokola, Hear my voice, where yre you, cum to me :DDD Ja na to koukal a prsote pohoda, jeste to sjedu nekolikrat jak budou vychazet lepsi a lepsi ripy :DDD 

JInak co se tyka obsahu filmu, ted jsem to dokoukal a jeste ted mi busi srdce :DDD, sel bych si docela zakourit, ale zrovna se docela bojim tmy :DDD Jestli budes chtit, muzu ti poslat link na 1GB rip na kterej jsem koukal ja, ona je venku zatim stejne jen jedna verze, kterej muzes stahnout full speedem zadarmo z free serveru PUTLOCKER, sem to upinat nebudu, neb nechci, aby me POMO musel usmernovat.

na příspěvěk reagoval Pilda17

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Já to taky nechápu, snad to přijde brzo a užiji si kino, přeci jenom horor v kině je daleko lepší zážitek než doma. Pokud vyjde dobrá kvalita, tak do kina nepůjdu, ale snad se brzo nějaké info dozvíme.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Pilda17

Tak to byl odhad. Někdy to jde rychleji někdy pomalu. Vzpomeň na Conjuring to byla hodně rychle venku R5 nebo co to bylo. Zajímavý je, že u některých filmů to jde hned. Kurva do kina bych asi zašel i když mě jednička nijak extra nenadchla, ale Conjuring jsem si užil a tohle má zatím taky dobrý hodnocení, ale měli by se rozhoupat a dát to co nejdřív. Jinak pokud bude do tý doby (v mým měřítku) Přijatelná kvalita tak to fuckuju neměli to takhle prosrat. Na Slovensku to bejt mohlo, tak nechápu proč ne i tady...

na příspěvěk reagoval Pilda17

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Pilda17

Já jsem zatím našel jenom jeden a zdálo se mi, že to nevypadalo nejhůř, ale bez titulků a na to já kašlu. s mojí znalostí angličtiny. Navíc předpokládám, že to bude navazovat na jedničku a ledacos tu bude vysvětleno, takže titulky budou fakt potřeba. Já si na ně rozhodně počkám.

 

Jinak já se s tím neseru a do camu (pokud bude koukatelnej) klidně jdu. Nejsem holt tak náročnej jako jsou mizerný camy, ale i takový co se dají zkouknout úplně v pohodě a i když to nebude v kinech nechce se mi čekat další 3 měsíce na dvd rip :-)

na příspěvěk reagoval Pilda17

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Související novinky

PF 2014

PF 2014

01.01.2014

Zima dlouhá, léto krátké, Vánoce bez sněhu a v sedmi stupních. Ale uznejme, že na výborné filmy byl rok 2013 štědrý. Rivalové, Gravitace, Star Trek: Do temnoty, V zajetí démonů, Zmizení, druzí Thor a… (více)

Kurt Russell hlavním padouchem v Rychle a zběsile 8

Kurt Russell hlavním padouchem v Rychle a zběsile 8

15.09.2013

Ano, čtete správně, osmý díl. Ještě nedávno se mluvilo o tom, že sedmička, jejíž první klapka padla tento týden, bude posledním dílem série. Jenže těch bezmála 800 milionů dolarů, které utržila… (více)

James Wan – hororový král léta 2013?

James Wan – hororový král léta 2013?

21.11.2012

Pokud o tom nevíte, nejvýdělečnějším filmem roku 2011 byl horor Insidious. Utržil sice v kinech „jen“ 97 milionů dolarů, ale byl pořízen za pouhého 1,5 milionu. Tomu se říká dobře rozjet investice. A… (více)

Reklama

Reklama