Reklama

Reklama

Keď na dovolenke v Karibiku unesú Ave (GINA CARANOVÁ) jej manžela Dereka Granta (CAM GIGANDET), zúfalá žena sa rozhodne, že bude vytrvalo prenasledovať podozrivých mužov. Aby zachránila život svojmu manželovi a pomstila sa únoscom, zídu sa jej staré skúsenosti a zručnosti. Rozhnevanú a ozbrojenú ženu, ktorá bola celé roky šampiónkou bojových umení, nedokáže poraziť žiadny gauner ukrytý na karibskom ostrove. (TV JOJ)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (81)

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Nebylo by to úplně marné, kdyby scénárista a tvůrce dialogů nebyli kreténi a udělali smysluplnější dialogy, kdyby většina herců nebyla děsivě mizerných kožených figurek a kdyby pointa byla více propracovaná. Takto musím s politováním konstatovat, že se jedná o průměrnou televizní akční šaškárnu, kterou sice lze shlédnut bez větší újmy na duševním zdraví, ale znova si to už nezopakuji. 40% max. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Klasické béčko, ktoré sa od ostatných filmov odlišuje akurát tým, že nepátra manžel po unesenej manželke, ale manželka po unesenom manželovi. Gina Carano v hlavnej úlohe poteší najmä v akčných scénach, v ktorých má čo ponúknuť a prekvapivo som mal pri ich sledovaní pocit, že by väčšinu svojich protivníkov dokázala uzemniť aj v realite. čo nebýva pri akčných filmoch so ženami v hlavnej úlohe zvykom. Dej ničím výnimočný a predvídateľný. Technickú stránku a vizuál si Stockwell postrážil. Herci priemerní. Akcie tak akurát a jej spracovanie tiež priemerné. Mohlo to byť o 10-15 minút kratšie. Priemer. 55% ()

Reklama

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

WTF? 53 procent? Jo film není něco, z čeho se budete probírat ještě měsíc. Dokonce si myslím, že za půl roku si nevzpomenu co se zde dělo, ale momentální zážitek pro měl víc než dobrý. Dokonce bych se nebál tento film označit za sice slabší, ale i tak důstojnou 96ku v dámském provedení. Filmu je vytýkána nuda v určitých pasážích. Ale mě ty zdlouhavé pasáže seděli. Utvářeli slušný děj a tak nějak si pak více člověk užíval ty akční. Gina u nich vypadá skvěle a nemáte problém ji věřit nesmrtelnou mašinu. Navíc ona vypadá skvěle celkově. Já se u filmu, kde je hlavní hrdina něžného pohlaví bavil tak, jak dlouho ne a za to 75 procent. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Gina Carano je úžasná. Je doslova radost ji vidět když dává někomu na budku :). Tak ji chci vidět a tak je to v pořádku. Proč? Protože se jí to dá věřit. tato role jí sedí. Film jako takový je klasické TV béčko ve kterém se hodně točí na "první dobrou", ruční kamera je jasná věc a GoPro (nebo telefon) poslouží stejně dobře jako jakákoliv jiná kamera. Laciná podívaná tedy z filmu kouká až to není hezké. 1/3 filmu je celkem nudná (to ničemu nepřidá), pak se soukolí rozjede a už jen nabírá na rychlosti (ke konci bych možná řekl, že by neškodilo dokonce ubrat :)). Celkově film působí svěže a průměrně, ale rozhodně neurazí. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Mno... Tak pro mě docela zklamání. Nečekal jsem nějakou extrémní pecku, ale říkal jsem si, že by to mohlo bejt solidní akční béčko ve kterým vnadná Gina namlátí pár assholům držky. Bohužel je v tomto směru dost nevyužitá. Občas nějaký ty rány rozdá, ale není to nic co by mě oslnilo. I když jinak souhlas s tím, že její hrdinka je sympatická a na celém filmu to nejlepší. Ostatní herci tu jsou tak trochu statisti a tak trochu k ničemu. Trejo a Guzmán naprosto nevyužití darmo mluvit. A to nemluvím o tom, že díky přehnaný délce a nedostatku akce se to místy šíleně vleče a po pravdě zhruba tak v půlce mi začalo bejt úplně ukradený co se v tom filmu děje a jak to celý dopadne. Takže dá se říct, že obal je na celým filmu to nejzajímavější a určitě to prodá i když je ten film evidentně nepovedenej, tak někdo v oddělení marketingu odvedl dobrou práci, to zase jo. Nicméně předem varuji, že pokud se na to necháte nalákat a půjdete do toho, můžete být šeredně zklamáni tak bacha na to.30% ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo z velké části v Portoriku. (Terva)

Reklama

Reklama