Reklama

Reklama

Avenged

Trailer

Obsahy(1)

Hluchonemá Zoe (Amanda Adrienne) si požičiava auto od svojej najlepšej kamarátky. Chce totiž vycestovať za svojou celoživotnou láskou. Jej plány nečakane skomplikuje konflikt so skupinkou násilníkov, ktorí ju mučia, týrajú a znásilňujú dovtedy, až ju jeden z nich bodne nožom. V domnení, že je mŕtva, zanechávajú Zoe voľne pohodenú v pustatine. Telo nachádza starý indiánsky šaman, ktorý ju za pomoci obradu vzkriesi. Nepreberie tak k životu len mladú dievčinu, ale aj bojovného ducha bažiaceho po krvi. Pomsta bude sladká! (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Absencia žánrových prídavkov nedokáže ani v tomto prípade vyvolať nadšenie, aj keď sa jedná o ničím ( myslím ale úplne ničím) obohatený príspevok. Vlastne na "lowbud" to bolo ukážkové. A osobne by som sa skôr znepokojovala nad implikovaním fatazmagorických šplechov do R&R žánrovej odnože ako definovať nejakú základňu so svojím čelom, alebo vztýčené pentilky. P.S. Vynechaním zhuleného apača by to bola jazda, ktorej by som pridala bodík. Zoe však mala asi iné plány a Mišo ich schválil - škoda. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Svěží vítr skalpy cuchá, bílí červi lezou z ucha." Nezkrotný duch porobených indiánů versus fakt velké koule bílého muže plus mínus svázaný černý muž úpící nikoli pod bičem, ale pod rape (not yet) revenge kydy kovaného rasisty, to vše prošpikováno humorem černějším než sušené bizoní lejno, sexy bílým masem prolezlým červy, indiánským útokem z televizní obrazovky, nečekaně zábavným šípem v krku a s finále ohnivějším než sklenice ohnivé vody s příchutí apačské krve a romantickým chuťovým ocasem. Welcome to New Buran's Mexico and enjoy it! ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Děvče jede na výlet, potká partu jižanských buranů a skončí na pár dní ve stodole s nožkama od sebe. Po útěku jí jeden z křupanů dožene a prožene jí tělem mačeto-kudlu. Jenže nedaleko byvakuje indiánský šaman, který téměř mrtvou dívku za pomoci rituálu přivede zpět do světa živých, ale jak se záhy ukáže, ta se na onom světě zkamarádila se strašně nasranym apačskym náčelníkem a toho si přivede sebou. A aby toho nebylo málo, skupina zvrhlíků patří do rodiny, která po dlouhá desetíletí masakruje indiány, takže v tomto případě půjde o pomstu rovnou dvojitou. Já jsem spokojený. Víceméně se jedná o I Spit On Your Grave s indiánským strašidlem a i když pomstychtivá dívka v tomto případě není tak vynalézavá jako Sarah Butler, ve chvíli, kdy jí posedne vzteklý Apač, tyhle nedostatky hravě vyrovnává. A nakonec luk, nůž a tomahawk jsou pro pomstu také vhodnými nástroji. Zvlášť když se s nimi umí zacházet. A to Indiáni uměli. Choreografie bojových scén sice mohla být lepší a místy jsem kroutil hlavou, ale na druhou stranu je to béčko a je to debut, takže člověk s nějakou mouchou prostě musí počítat. No a nakonec potěšilo i herectvo. Banda vilných balíků byla parádně hnusná, takže jim přejete smrt hned po prvním setkání a představitelka hlavní role své dva party zvládla také solidně. Nebylo by od věci, kdyby se k tomu Ojeda někdy v budoucnu, jako už uznávaný režisér, vrátil. 75% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Smrt jí sluší...solidní oddechovka inspirovaná krom jiného Plivu na váš hrob. Zoe se chová jako kráva - sjede z dálnice, montuje se, do čeho nemá, a neumí vzít do zaječích. Po tvrdé lekci si leckterý divák vzpomene na Conana či Rudého škorpiona... tady přestává veškerá legrace a záhrobí se hlásí o slovo! Kulky sviští, šípy létají, nože se míhají vzduchem. Do toho střeva ven, tepenné gejzíry a stahování prstenu i s masem... Masakrální jízda vrcholí motorovkou. Ty oči, ty oči nebyly z tohohle světa... ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Taková mysteriozní variace holky co plive na hroby a upřímně i podařená. Je fakt, že ta nažloutlá kamera bo jak to laicky nazvat, je něco co fakt nemusím, ale film sám o sobě vůbec špatnej nebyl. Buď silnější tři nebo slabší čtyři. Budu hodnej a dám 4* . Jinak místní drsňáci udělali velikou chybu, že se rozhodli hrdinku kuchnout. Ta sice exne, ale potom co jí šaman přivede zpět a s ní nechtěně i ducha toho apačského válečníka (Vinnetou to nebyl) se z holčiny stane kráčející zkáza a za svou pomstou si jde opravdu krvavě - incident v baru, jehelníček, totální vybíjená a pak finále, kde se střetne nůž a tomahawk s motorovou pilou. Hlavní záporák měl celkem koule, ale jeho brácha West je ten nejukázkovější bad ass v tomto filmu a ze šmejdů měl nejlepší grády. Romantická, smutná linie mezi Zoe a jejím přítelem se nečekaně povedla a tak dávám celkově palec hore. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (1)

  • Film sa natáčal počas roka 2012 v blízkosti bývalej bane na zlato pri Los Angeles. (misterz)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno