Reklama

Reklama

Avenged

Trailer

Obsahy(1)

Hluchonemá Zoe (Amanda Adrienne) si požičiava auto od svojej najlepšej kamarátky. Chce totiž vycestovať za svojou celoživotnou láskou. Jej plány nečakane skomplikuje konflikt so skupinkou násilníkov, ktorí ju mučia, týrajú a znásilňujú dovtedy, až ju jeden z nich bodne nožom. V domnení, že je mŕtva, zanechávajú Zoe voľne pohodenú v pustatine. Telo nachádza starý indiánsky šaman, ktorý ju za pomoci obradu vzkriesi. Nepreberie tak k životu len mladú dievčinu, ale aj bojovného ducha bažiaceho po krvi. Pomsta bude sladká! (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Savaged je přesně typ hororu, kvůli kterým horory sleduji. Tohle je největší Indie nářez poslední doby!! Už od 5 minuty se film rozbíhá ve velkém a masakr je na cestě! Chválím perfektní výběr záporáků (obzvlášť charismatický frajer s dlouhými vlasy a jeho líbivá kudla) jeden z nejlepších soundtracků poslední doby a vynikající práci maskérů, GORE je na velmi vysokém levelu! Jediné, co zamrzí je odfláknutý Rape, ale přesto velká spokojenost. Vedlejší účinky při sledování: Spocená prdel, okousané nehty, infarkt, vrásky, zešedivění, epileptický záchvat, zrychlený tep či zhroucení. V rámci subžánru nadprůměr. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Béčkové R&Rko, které se mi lookem a castingem pozdávalo jako snaživé, i když na druhou stranu on ten šurt a písek béčkovitost jen podtrhuje, no bohužel rape pasáž je nulová a následná revenge část je ve vztahu k žánru příliš akční a přepálená. Vraždy, krev a gore, i přes to že nevyčnívají, jsou na slušné úrovni, takže jako pokus o rape&revenge po delší době fajn, ale u mě se žádné nadšení nekoná. Na tohle rychle zapomenu. 60% ()

Reklama

POMO 

všechny recenze uživatele

Uletené, ale režijne parádne vedené exploitation revenge béčko so špinavým vizuálom, trefným castingom, funkčnou love-theme linkou a výživnými splatter doplnkami. Ako zázrakom to do seba zapadá tak dobre, že byť technicky profesionálnejšieho prevedenia a hviezdnejších tvárí, zatienilo by to oba Grindhouse príspevky od Tarantina a Rodrigueza! ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Smrt jí sluší...solidní oddechovka inspirovaná krom jiného Plivu na váš hrob. Zoe se chová jako kráva - sjede z dálnice, montuje se, do čeho nemá, a neumí vzít do zaječích. Po tvrdé lekci si leckterý divák vzpomene na Conana či Rudého škorpiona... tady přestává veškerá legrace a záhrobí se hlásí o slovo! Kulky sviští, šípy létají, nože se míhají vzduchem. Do toho střeva ven, tepenné gejzíry a stahování prstenu i s masem... Masakrální jízda vrcholí motorovkou. Ty oči, ty oči nebyly z tohohle světa... ()

peiton 

všechny recenze uživatele

Toto je typický príklad ako ma poriadne nahnevať.Čakala som niečo celkom iné a myslela som ,že to snád ani nedopozerám.Okrem toho,že to nemalo s realitou absolutne nič spoločné,bola to navyše aj poriadna hlúposť.Jediné čo bolo na tomto ako tak zaujímavé,bola postava hluchonemého dievčaťa,ktoré vstane akoby zmrtvych po masakri od BadBoys(,ktorých si predstavujem aj v inej polohe ako len v nevyhnutne zápornej) a tým u nej nasleduje tak štandardná a klasická pomsta.Takto namixovaný druh ,,ovocia" už nič neponúka a nechutí mi. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (1)

  • Film sa natáčal počas roka 2012 v blízkosti bývalej bane na zlato pri Los Angeles. (misterz)

Reklama

Reklama