Reklama

Reklama

Black Panther

  • USA Black Panther (více)
Trailer 1
USA, 2018, 134 min

Režie:

Ryan Coogler

Předloha:

Stan Lee (komiks), Jack Kirby (komiks)

Kamera:

Rachel Morrison

Hrají:

Chadwick Boseman, Michael B. Jordan, Lupita Nyong'o, Danai Gurira, Martin Freeman, Daniel Kaluuya, Letitia Wright, Winston Duke, Sterling K. Brown (více)
(další profese)

Film od studia Marvel Black Panther je dobrodružstvím válečníka T’Chally, který se po smrti svého otce, krále Wakandy, vrací domů do odloučené, avšak technologicky vyspělé africké země, aby se stal novým právoplatným králem. Když se však znovu objeví mocný dávný nepřítel, jsou T’Challovy schopnosti jako krále a Black Panthera podrobeny těžké zkoušce, neboť T’Challa je vtažen do konfliktu ohrožujícího nejen Wakandu, ale i celý svět. Tváří tvář zradě a ohrožení musí mladý král zmobilizovat své spojence a využít naplno sílu Black Pantera, aby porazil své nepřátele a zajistil svému národu a jeho kultuře bezpečnou budoucnost. (Falcon)

(více)

Diskuze

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

simo.n

Když budeš mít zájem, jsou tady osoby, které si s tebou v rámci vší slušnosti a počestnosti popovídají o tématu. Jen musíš vytěsnit některé zhýralé existence, které si buďto léčí své komplexy, nebo hrají s okolím :)

simo.n

simo.n (hodnocení, recenze)

Má vôbec zmysel sem chodiť, aby som si prečítal nejaké zaujímavé diskusie K FILMU, alebo novinky, keď v poslednej dobe tu je vidno len samé kokotiny? Môžete si tu prestať porovnávať vtákov, a konečne vyplodiť niečo k téme?

na příspěvěk reagoval Nevka, Prometheus69

Uživatel Prometheus69 smazal svůj příspěvek.

Dragovit

Dragovit (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Tak to je opravdu podivné! XD Po celá léta věřím a všude každému tvrdím, že jsem mladý bezdětný mládenec, a ono ouha! Skutečnost je možná úplně jiná, zřejmě moje ztracené sémě kdesi v odpadu dalo vzniknout novému životu. :DD Ostatně, mám vážné podezření, že i Youshitsunk vznikl nějakým netradičním nepřirozeným způsobem. :) Takže, ehm, synu? ;)

na příspěvěk reagoval Prometheus69, Prometheus69

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Dragovit

já věděl já to věděl! Že jsem jen výplod choré mysli nějakého šílence!

ale čekal jsem že to bude spíš Yoschitsune.... :D

Ta-ti? XD

na příspěvěk reagoval Dragovit

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Dragovit

Znáš termín, samobýtič?  :)

To je když někdo o sobě mluví ve třetí či čtvrté osobě a vejš... Psychore Stallone a konvice... nebo kolik vás tam ještě v tom kumbále kterému ty říkáš "mysl" ještě je? :D

na příspěvěk reagoval Dragovit

Dragovit

Dragovit (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Ale jako třeba bych mohl mít rád Stalloneho, jenže jsem na něj potom zaútočil, když si hanebně přivlastňoval Psychorův čestný titul odborného znalce v žánru horor. :P

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Uživatel Milky. smazal svůj příspěvek.

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

 

A zase spět k filmu.. ;)

Tak nějak, jako všechny Marvely... 

Mě to přijde jako asi nejchudší Marvel mezi těmi drahými... včetně postav i scénáře. 

Třeba záporáka snad vyhrabali někde na Wakandském smetáku... proč má proboha tu totemskou masku? O_o

 (hodnocení, recenze)

Těžko říct, co od filmu čekat....hodnocení počítám tak kolem 70 %. Uvidíme, jestli dojde na mé slova. Možná to opadne ještě hůř. Neviděl bych v tom nic převratného. Řekl bych na pobavení jedenkrát bude stačit.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Dragovit

Dragovit (hodnocení, recenze)

Dobrá tedy, zírejte dál na filmy a užívejte si Black Panthera a podobný kokotiny. Konec (našeho) světa jak ho známe se stejnak blíží. Německo si teď odhlasovalo manželství homosexuálů. Homoklády a kundolízy se budou "brát" a musloslimáci je tajně budou podřezávat. Hordy z Wakandy už přeplouvají Středozemní moře po tisících. Brzy to bude i u nás, tím si můžeme být jistí. Jde to všechno do piče. Naštěstí máme zářivou obrazovku, do který můžeme čumět ve dne v noci a předstírat, že je všechno ok. Alespoň zavolejte svým babičkám a dědečkům, svým rodičům nebo dětem a příbuzným a řekněte jim, že je máte rádi, páč příště už může být pozdě.

na příspěvěk reagoval Milky.

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Dragovit

Ty vole Dragovíme... Já vylést na tví EGO a skočit na tví IQ... Tak jsem na místě mrtví"

 

Ano hrdinové důležití pro děj jsou nezranitelní, nadlidsky krasní... né moc inteligentní za to narozený do vesty ze samých čtyřlístků! A nikoho víc nezajímá! JEŠTĚ DO TOHO TAHEJ EKONOMIKU... POLITIKU a budou z toho další SW? 

Říká ti něco pojem paralelní vesmír? Ne? 

Tak si to najdi na wiki ze spojením ke komiksu... a možná ti to to konečně DO-CVAKNE!  

Pak samozřejmě Gratuluji... Tvému prvnímu RESTARTU SYSTÉMU: 

Související novinky

Druhý Black Panther přepisuje rekordy

Druhý Black Panther přepisuje rekordy

14.11.2022

Přestože z druhého Black Panthera s podnázvem Wakanda nechť žije již není taková masivní společenská událost, jako kdysi při premiéře jedničky, diváci si na pokračování jedné z nejúspěšnějších… (více)

Black Panther: Kina nechť žijí

Black Panther: Kina nechť žijí

13.11.2022

První Black Panther si získal nejen status významné kulturní události jako blockbuster, kde většinu rolí ztvárnili afroameričané, ale také vydělal hromadu peněz. Druhý to přesto neměl tak docela… (více)

Diverzita ve filmech vede k vyšším tržbám

Diverzita ve filmech vede k vyšším tržbám

25.04.2022

Co si fanoušci mohli už dávno domyslet, nyní potvrdila nejnovější studia. Jedním z největších témat moderního Hollywoodu je v posledních letech tlak na smysluplnější rozmanitost ve filmovém průmyslu.… (více)

Hvězda Black Panthera bojkotuje očkování

Hvězda Black Panthera bojkotuje očkování

07.10.2021

Pandemie Covidu-19 nadále způsobuje potíže v celé řadě odvětví, a to filmové není výjimkou. Jediným efektivním bojem proti nemoci a jejímu šíření je zatím očkování, a tak je naprosto logické, že čím… (více)

Reklama

Reklama