Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bez jakéhokoli varování zmizí po celém světě jen tak miliony lidí. Zbudou po nich pouze šaty a osobní věci... a pocit hrůzy. Není nikdo, kdo by komukoli mohl poskytnout nějaké informace.
Pilot Ray Steele se pokouší přistát s poškozeným letadlem plným hysterických lidí, kteří viděli své blízké mizet přímo před očima. Ovšem každé letiště je plné hořících vraků, a tak mu nezbývá, než doufat, že bude moci alespoň jednou v životě ještě mluvit se svou rodinou. Jeho dcera Cloe Steele se pro změnu vydává nalézt svou matku a bratra ve světě, kde zavládlo zoufalství a chaos. A Bruck Williams bojuje s pochopením nepochopitelné zničující události. Toto je příběh těch, kteří zůstali. (Zuzik.Bubu)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (144)

Stíba 

všechny recenze uživatele

Blbost to je ale neni to tak fatální. Místy z toho demence srší, ale naštěstí to není tak často, efekty nevypadají jako vytvořené doma na počítači a příběhově to i docela šlape. Námět je sice trochu úsměvný ale alespoň originální a na to napojený náboženský nádech není zdaleka tak otravný jak by tu někdo psal. Celkově tak celkem stravitelné ale proč se tomu upsal zrovna Cage stejně nechápu. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Remake prvního dílu stejnojmenného a víc jak deset let starého filmu podle knih, které mají snahu lidstvu zprostředkovat to o té konečné apokalypse z Bible tak nějak, aby na to koukali i nevěřící. Proto se v tomto filmu do Boha šije už od začátku, aby jako bezvěrci koukali na jakoby katastrofický film, který ale ničím takovým není - je to prostě opájení se jedné skupiny rádoby křesťanů apokalypsou. Takových filmů už financovaly podobné "vytržené" skupiny povícero, vzpomeňme třeba jen filmovou sérii Omega Code s Michaelem Yorkem, Casper Van Dienem a Michaelem Biehnem. Problém u tohoto filmu je tedy nasnadě - není to ani náboženský film, ani katastrofický, je to zkrátka hybrid, který nedá nakonec nikomu nic. (Tedy, viděl jsem po letech od Kačera Howarda Leu Thompson ve filmu, ale to asi není to pravé ořechové). Scenáristicky je film totálně zabitý, vůbec nepracuje s nějakou zápletkou, budováním příběhu či dokonce hlubším představením postav - všechny jsou jen povrchně nahozené figurky. Půl hodiny trvá, než dojde k prvnímu odebrání, a mezitím nás čeká spousta zbytečných a naivních rozhovorů, kdy i čeští filmaři u svých oblíbených scén u jídelního stolu projeví sem tak záblesk originality. Povrchní, nudné, zbytečné, hybridní, a v celku o ničem. ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Až do nějaké 70. minuty mi toto mysteriózní (resp. religiózní) katastrofické drámo - námětově levoboček vynikajících seriálových Pozůstalých - nepřišlo úplně zlé, tedy až na nesmyslné pobíhání po městě po okamžitém(!) vypuknutí "apokalyptického" rabování a nepokojů. Ovšem po domáknutí se příčiny (spoiler: Způsobil to Bůh!) zamířilo totálně do kytek, postavy se kály, modlily se spolu a (nejen trikově) srandovní finální přistání dopravního letadla na rozestavěné silnici tomu nasadilo korunu. Ale nijak zvlášť jsem se nenudil, to se musí nechat. ()

666Carnage odpad!

všechny recenze uživatele

Dámy a pánové máme tu nejhorší film světa s božskym Nicolasem Cagem. Je spousta debilních věcí a spousta blbejch keců teda oni tomu řikaj dialogy. Absolutně žádné rozumné vysvětlení neexistuje proč tenhle film vznikl a ani proč jsem se na něj díval. Pokud si někdo chce propláchnout mozek a ztratit několik mozkových buněk a slintat do polštáře, tak jen do toho pusťte si to. Cage by měli zavít za to, že se zněj stal takovej idiot a točí tyhle průsery. Totální ODPAD! ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tady někdo opravdu nevěděl, co chce natočit, jestli mysteriózní sci-fi snímek, katastrofický film, anebo lidské drama. Problém je, že nefunguje ani jedno. Úvod je moc roztahaný a v podstatě nic se neděje. Seznamujeme se s postavami, které nás nezajímají a pak ještě více jak hodinu sledujeme něco, co nás ani nebaví. Ani jedna linie není pořádně uzavřena, a to nejen proto, že jsou všechny špatně napsané i natočené. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (3)

  • Film získal na konferenci katolických biskupů, oddělení pro film a vysílání, známku A-III, což znamená "morálně nezávadné pro dospělé". (AGAMENON)
  • Ve filmu se krátce v roli obsluhy u letištní brány objeví mistryně světa v běhu přes překážky na 60 m Lori "Lolo" Jones. (Zuzik.Bubu)

Reklama

Reklama