Reklama

Reklama

Jdi na to

  • Itálie Nati con la camicia (více)
všechny plakáty
Trailer 1

Terence HillBud Spencer se opět setkávají na Floridě, ale tentokrát se z nich stane dvojka neohrožených superšpiónů... Tulák Rosco (Terence Hill) se prohání po amerických dálnicích na kolečkových bruslích a míří, kam ho vítr zavane. Bezcílné svobody si užívá i Doug (Bud Spencer), kterého právě pustili z vězení, kde seděl kvůli menšímu nedorozumění s jedním jachtařem, co mu plašil ryby. Oba se náhodou setkají v zastrčeném motorestu uprostřed ničeho a od té chvíle to jde od deseti k pěti. Nejdřív se jim podaří omylem ukrást kamion, a aby si zachránili kůži, sednou na první let do Miami. Naneštěstí tím ale zaberou místa dvěma elitním špionům na tajné misi a do klína jim spadne kufřík s milionem dolarů. Aby dvojice z celé šlamastyky v pořádku vybruslila, rozhodnou se dál vydávat za agenty Steinberga a Masona a plány zákeřného gangstera K1 na ovládnutí světa překazit po svém – holýma rukama a s pořádnou dávkou štěstí... Ztřeštěnou italsko-americkou komedii s nerozlučnou hereckou dvojkou natočil Enzo Barboni, v titulcích uvedený pod pseudonymem E. B. Clucher. V zásadě jde o volné pokračování snímku Dva poldové (1977), namísto policistů proti své vůli se tu však Spencer a Hill úplnou náhodou stanou tajnými agenty a vyvléknout se z mise pro ně nebude vůbec snadné. (Česká televize)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (199)

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem jako malý viděl asi stokrát, ale během dlouhatánské pauzy jsem zapomněl i název... Díky levným DVD jsem si jej konečně mohl zopakovat. Určitě jeden z těch lepších, kde se o hlavní role postarali rváči Hill a Spencer, už jen díky té skvělé rohaté káře a krávě v přívěsu, příjemnému prostředí Miami Beach a luxusnímu hotelu. (541.) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Prosím Vás, nepište do zprávy, že jsem měl zpoždění." Falešní agenti Steinberg a Mason mě bavili a na své pravé podřízené vůbec nic špatného do zprávy nenapsali. To se cení. Jen ta tradiční fackovaná mi tentokrát nepřihrála nějakej ten nezapomenutelnej úder, ale viděl jsem nejlepší záchod ve městě, "kvalitní" agentský vynálezy a dost mě mrzí, že "ďábelský" gangster K1 dostal toho na Aljašce, v Havaně a podobně. Určitě to byli skvělí chlapi a na tom monitoru zhasli naprosto jedinečně. ()

Reklama

Dromed 

všechny recenze uživatele

Super! Bomba! Nášlap! Filmy z HillSpencerem jsou luxus. To je všeobecně známo, ale tohle! Jeden z jejich nejlepších filmů. Nechybí zde zápletka, technologie alá James Bond, typický humor a typické bitky z tak typickým ozvučením ran a facek :-). Velicé zábavné! 5 hvězdiček nedám jen proto, že je to přeci jen oddychovka. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Synonymem pro dvojici Bud Spencer a Terence Hill se stal stereotyp neboli i tentokrát jsou to dva sympatičtí outsideři, kteří bezpráví spáchané na nich umí náležitě trestat přesně mířenými direkty. Pěstních soubojů bylo tentokrát znatelně méně než obvykle, ale humor byl zdařilý, ačkoliv víc než průměrné hodnocení si film rozhodně nezaslouží. Mé hodnocení: 50% ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Jestli můžu radit, tak raději nechoď.. Jsou a jmenují se Hill & Spencer. Populární italští klauni-mlátiči se jako obvykle drží zavedené šablony spočívající v něčí záměně, stoickém klidu za všech okolností a v mlaskavých pěstních výměnách, což je v případě Jdi na to na udržení zábavy v minutách zoufale málo.. Už mi není let, abych se u jejich filmů náramně bavil a hlavně, začínám docházet k šokujícímu zjištění, že jejich takřka identické kopie z filmů o Šimonu a Matoušovi jsou vlastně lepší než originál. Sakra, kam mi zmizela čísla..!? ()

Galerie (42)

Zajímavosti (12)

  • Scény na lodi, kde hlavní hrdinové bojují proti zločinci K1 (Buffy Dee), se natáčely na křižníku přímo během jedné plavby. Přítomni byli i civilní pasažéři. (GreatestFan)
  • Zhruba v 35. minúte filmu chce šéf agentov Tiger (David Huddleston), aby sa spolu so Steinbergom (Terence Hill) a Masonom (Bud Spencer) previezli vrtuľníkom ponad Miami. Steinberg sa zdráha nastúpiť do vrtuľníka, pretože neverí, že Mason je pilot. V skutočnosti je Bud Spencer certifikovaný pilot. (AxelWers)

Reklama

Reklama