Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zdánlivě jednoduchý pracovní úkol se promění v děsivou noční můru. Během obhlídky nelegálních restaurací odhalí renomovaný kritik jídla Marcos hrůzy tajného spolku kanibalů. Renomovaný novinář Marcos přijme investigativní pracovní nabídku - podívat se v utajení na zoubek nově vzniklým "nelegálním restauracím" a napsat o nich článek. V rámci svého vyšetřování zjišťuje, že se v jednom z těchto zařízení konají tajná setkání, během nichž si účastníci stolování pochutnávají výměnou za ohromné finanční částky na lidském mase. Co se zpočátku jevilo jako běžná novinářská práce, se nakonec promění v děsivou noční můru, kde nikdo není tím, kým se zdál být. Připravte se na překvapivý a naprosto nečekaný konec! (Cinemax)

(více)

Recenze (66)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Jedna slušná gorescénka ma žiaľ zo sedačky nevytrhne. V hodnotení zohľadňujem fakt, že horor mal potenciál, ktorý načisto vyšumel do prázdna... keď si predstavím, aký masakrík z toho mohol byť. Škoda, na môj vkus až príliš umiernené. Očividne sa šlo na istotu, čo ma po celkom nádejnom úvode sklamalo a po istom čase začalo nudiť. Ináč nakrútené slušne a príbeh celkom zaujímavý (atmosféru či nedajbože napätie som nenašiel). To mi však pri kanibalských hororoch k spokojnosti nestačí. Na jedno pozretie v poriadku, na druhé už sotva. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Marcos Vela je uznávaným kritikom na voľnej nohe. Jedného dňa ho kontaktuje jedno z menších vydavateľstiev, ktorému šéfuje šarmantná žena v stredných rokoch, Paola Bardónová. Tá má pre neho zdanlivo jednoduchú úlohu za slušnú odmenu. Napísať knihu či pár slušných článkov o tajných reštauráciách s neobvyklými praktikami. Bez toho, že by si to Marcos čo i len uvedomoval, púšťa sa spoznávania niečoho, čo zďaleka nie je tak bezpečné ako sa na prvý pohľad môže zdať. Nato, že sa Španieli sústredia prevažne na tvorbu atmosferických snímkov s duchárskov tématikou, pre tento krát natočili pomerne originálnu gastronomickú "chuťovku". Kto očakáva mimoriadne "gore", bude sklamaný. Takýchto scén sa vo filme nachádza pramálo. "Omnivoros" je totižto prevažne dramatickým dielom s hlbokou myšlienkou, presadzujúcou niečo nemorálne, zakázané, čo nemá medzi ľuďmi obdobu. Dlhé vláčne scény počas večere, melancholický zvukový doprovod, mlčanie, no zároveň rozhovory o "tabu" téme, určite nezaujmú každého. Proste, a z krátka, tento film nie je určený pre široko spektrálne publikum. Kde sa jeden bude nudiť, druhý bude tlieskať ku genialite odvážneho kroku režiséra - 60%. ()

Reklama

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Nečakane uhladená Fangoria záštita, nad tak povážlivo seriózne psychologicky spracovaným scenárom. Čo obnáša profesná zanietenosť, ako sa vypláca posadnutosť, až kým človek nezistí , že sa stáva súčasťou toho, čo vlastne vo vnútri odsudzuje a nepripraveného, no udalosťami poznačeného ho pritlačí k zúfalému úniku. Príjemné podprahovo funkčné spracovanie, no viac sa teším na CANIBALa - veď predsa len Perfume....aspoň dúfam. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Ač to nebývá mým zvykem, tentokrát jsem si dopředu přečetl několik informací o filmu ještě před jeho puštěním a musím jen souhlasit. Opravdu se jedná o velice pěkně zpracovanou španělskou lahůdku, hororové drama s kanibalskou tématikou, které rozhodně stojí za větší pozornost. V době kdy na nás z televize čumí Babica, Pohlreich a jiní „experti“, nám tady začínající režisér Rojo nabídne trošku jiné kulinářské umění. Prvořadým úkolem tohoto filmu nebylo v divákovi ani tak vyvolat hrůzu krvavými scénami (při kterých by se porcovali lidi), jak by si někteří mohli myslet, ale spíše nahlédneme do lidské duše a především posunutí hranic společenské „etiky“. Opravdu ne každý zná, nebo lépe řečeno ochutnal znamenitá exotická jídla, ty nejlepší kaviáry, nebo Fugu – hlavně z důvodů dosti velké ceny těchto pokrmů či její nedostupnosti na trhu, ale jak nám pánové ukáží, lidské maso by si dokázal obstarat každý. Otázkou je, zda na to máte žaludek. I tady se však pořádají aukce na získání těch nejlepší částí a už jen samotná presentace „zboží“ by s mým žaludkem nejspíš udělala své. Asi nejvíc se mi na tom líbilo, že Španělé to pojali dosti netradičně a ani pomalejší tempo příběhu tu nebylo na obtíž. Spíš naopak. Když k tomu přidám hodně slušné herecké obsazení, byl jsem nadmíru spokojený.70% ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Španělská specialitka připravená na zlatém podnosu, bohužel s nepříliš propečeným steakem. Nic proti labužníkům, kteří dávají přednost syrovější flákotě ze zadního lidského, jen jsem asi čekal aromatičtější bylinky. Ale dost už gurmánských choutek...! "Všežravci" se blíží spíš k takovému Bitter Feast, než ke klasickému kanibalskému hororu. Čekejte tudíž naleštěný vizuál, načančané stolování, přesně trefené obsazení a pomalejší tempo. Mučeníčka nebo gore spíš minimum. Tenhle snímek si pohrává hlavně s příběhem a tím znepokojujícím obsahem. Další kapitolou jsou nádherné baby, co se nebojí svlékat a ukázat své bohaté vnady. Vidět je v jinym filmu...hmm... Ale dost už sexuálních choutek...! ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Madridu ve Španělsku. (rafix)

Reklama

Reklama