Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zdánlivě jednoduchý pracovní úkol se promění v děsivou noční můru. Během obhlídky nelegálních restaurací odhalí renomovaný kritik jídla Marcos hrůzy tajného spolku kanibalů. Renomovaný novinář Marcos přijme investigativní pracovní nabídku - podívat se v utajení na zoubek nově vzniklým "nelegálním restauracím" a napsat o nich článek. V rámci svého vyšetřování zjišťuje, že se v jednom z těchto zařízení konají tajná setkání, během nichž si účastníci stolování pochutnávají výměnou za ohromné finanční částky na lidském mase. Co se zpočátku jevilo jako běžná novinářská práce, se nakonec promění v děsivou noční můru, kde nikdo není tím, kým se zdál být. Připravte se na překvapivý a naprosto nečekaný konec! (Cinemax)

(více)

Recenze (66)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Jedna slušná gorescénka ma žiaľ zo sedačky nevytrhne. V hodnotení zohľadňujem fakt, že horor mal potenciál, ktorý načisto vyšumel do prázdna... keď si predstavím, aký masakrík z toho mohol byť. Škoda, na môj vkus až príliš umiernené. Očividne sa šlo na istotu, čo ma po celkom nádejnom úvode sklamalo a po istom čase začalo nudiť. Ináč nakrútené slušne a príbeh celkom zaujímavý (atmosféru či nedajbože napätie som nenašiel). To mi však pri kanibalských hororoch k spokojnosti nestačí. Na jedno pozretie v poriadku, na druhé už sotva. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Spoilery.Omnívoros nehraje ani tak na nějakou výraznou atmosféru nebo krvavé scény z vraždění obětí jako spíš na to, že porážka lidí a jejich následná konzumace zde v podání gurmánů vypadá jako něco zcela přirozeného. O to je to celé hrozivější. Holení těla oběti před porážkou pak působí děsivěji, než porážka samotná. Stejně tak dražba masa s vystavenými hlavami zabitých. A protože je zde vše zcela "normální", nikdo se tu nechová jako idiot, ať už jsou to oběti, nebo konzumenti. Z logického chování vyplývá i závěr, který působí neotřele, což se dá říct i o neznámých hereckých tvářích, které mile překvapily. Velká spokojenost. 80% ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Príbeh je veľmi zaujímavý a určite neoklamem,keď poviem,že má aj kus originality.Tento film je krutý,surový,extravagantný ale hlavne nezáživne spracovaný.A hlavne to posledne zamrzí,lebo nebyť nezaživnosti a tuposti v scenári,tak film by bol skoro ukážkový. Vadili mi tam hlavne tie trápne prestupy hlavného hrdinu čo išiel do tej reštaurácie,bolo to ako z veľmi nepodareného detektívneho príbehu o únoscoch.Film dosť často nudil a minimálne si vytvoril čas na napätie i atmosféru.Na tento film som sa veľmi tešil ale nedopadol podla mojich predstáv. ()

bizz_mjc 

všechny recenze uživatele

Prosto explicitních záběrů a gore, žádný kulinářský Hostel. Dle části zdejších komentářů očekávání nenaplněna, atmosféru bych si predstavil hustší a vzhledem k ději věřím, že to vskutku bylo možno. Ovšem zpracování výtečné, které mě opět přivádí na otázku "v čem jsou Španělé lepší filmaři než ti naši?" ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Marcos Vela je uznávaným kritikom na voľnej nohe. Jedného dňa ho kontaktuje jedno z menších vydavateľstiev, ktorému šéfuje šarmantná žena v stredných rokoch, Paola Bardónová. Tá má pre neho zdanlivo jednoduchú úlohu za slušnú odmenu. Napísať knihu či pár slušných článkov o tajných reštauráciách s neobvyklými praktikami. Bez toho, že by si to Marcos čo i len uvedomoval, púšťa sa spoznávania niečoho, čo zďaleka nie je tak bezpečné ako sa na prvý pohľad môže zdať. Nato, že sa Španieli sústredia prevažne na tvorbu atmosferických snímkov s duchárskov tématikou, pre tento krát natočili pomerne originálnu gastronomickú "chuťovku". Kto očakáva mimoriadne "gore", bude sklamaný. Takýchto scén sa vo filme nachádza pramálo. "Omnivoros" je totižto prevažne dramatickým dielom s hlbokou myšlienkou, presadzujúcou niečo nemorálne, zakázané, čo nemá medzi ľuďmi obdobu. Dlhé vláčne scény počas večere, melancholický zvukový doprovod, mlčanie, no zároveň rozhovory o "tabu" téme, určite nezaujmú každého. Proste, a z krátka, tento film nie je určený pre široko spektrálne publikum. Kde sa jeden bude nudiť, druhý bude tlieskať ku genialite odvážneho kroku režiséra - 60%. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Madridu ve Španělsku. (rafix)

Reklama

Reklama