Reklama

Reklama

VOD (1)

Do opuštěného venkovského domu se nastěhuje Courtney Collinsová se svými dvojčaty, devítiletými syny Dylanem a Zachem. Brzy ale zjistí, že nejsou mezi stěnami domu asi až tak úplně sami. Na scénu krvavého příběhu se vrací stará promítačka a filmy, kamera, duše dětí, zavražděné rodiny využité jako oběť něčemu či někomu... Malý Dylan se mění, chová se stále záhadněji a zdá se být pod vlivem divných sil. Bagulova chvíle se blíží. Je nějaká naděje zastavit blížící se krvavý rituál? Jsou opuštěný dům nebo nedaleký kostel dostatečnou ochranou? Nebo spíše pastí? Najde se pomoc? (Cinemart)

(více)

Diskuze

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Já na horory koukám od 5. Já jsem ale křesťan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 (hodnocení, recenze)

Stallone

Nepsal jsi náhodou že jen sledování neznamená být expert a schuzky a školení taky nemáš. Takže co vlastně máš?

TheDon

TheDon (hodnocení, recenze)

Stallone

Hele, mě je 37 let. Na horory koukám asi od patnácti. Takže jsem  taky expert, když mám 22 letou praxi? To těžko. Jako praxi považuju, když se tomu člověk věnuje minimálně osm hodin denně, pět dní v týdnu. Kupodivu je to třeba i podmínkou praxe na úřadu práce. Chceš mi ještě chvilku tvrdit, že máš praxi? Máš tak leda kokot Silvestre.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Martin741

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

To je velice dobrá otázka. Zkusme odpověď najít v tom, kdo je to vlastně expert nebo chcete-li odborník na danou věc? Když se podíváme do slovníku, tak expert je člověk, který má speciální znalosti nebo schopnosti, které získal zkušenostmi nebo tréninkem. Je to osoba, která reprezentuje mistrovskou úroveň v daném oboru. 

Prvně použito ve 14. století, odvozeno z lat. expertus, tedy vyzkoušeno, prověřeno, testováno.

 

Taková má vlastní kritéria jsou jednak praxe v oboru hororu 20 a více let.

Někdo, kdo má stovky hodin praxe, různých školení a schůzek

Koho ocení alespoň 50 písemných referencí

 

Dále pokračují další body, ale to už bych zabíhal do dalších detailů.

na příspěvěk reagoval TheDon

Marceloo

Marceloo (hodnocení, recenze)

Stallone

Ako autorita tu rozhodne nefunguješ keďže tu voči tebe ešte nikto neprejavil rešpekt. A myslíš si že si jediný, kto horory dokáže vnímať a nie ich len pozerať rad za radom? Samozrejme že rešpektujem tvoj názor, veď každý má svoj vkus. Ale ak očakávaš že ťa tu bude niekto okrem tvojej "krásnej přítelkyně" uznávať ako hororového experta tak by si mal zmeniť svoj prístup.

na příspěvěk reagoval Martin741

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Ono to není jen o tom bezhlavě koukat na horory a čárkovat jejich počet. A po dosažení určité hranice být jmenován expertem. Jak jsem už vysvětloval, to bych poté mohl být expertní znalec na fotbal nebo trénovat hokej jen proto, že se dívám na televizní přenosy těchto sportů a viděl jsem jich stovky tisíc? Ne. Tohle dělá ze mě jen fanouška určitého sportu.
Mít nakoukáno je jen jedna z mnohých podmínek.

Já vás pouze slušně a uctivě žádám o projevení určitého respektu a pokory k mým filmovým názorům.

Přeci jenom, funguju tu jako přirozená autorita!

na příspěvěk reagoval Marceloo

Marceloo

Marceloo (hodnocení, recenze)

sparty84

Presne tak. Ja som tiež videl stovky hororov a nikdy by som sa neodvážil tvrdiť že som expert. Expert si vtedy, keď ťa ním nazvú iní, nie ty sám. :)

sparty84

sparty84 (hodnocení, recenze)

Ved to že existuje len v jeho hlavičke makovičke.No a chcel by som vydiet aky horor by maestro natočil.odkial zobral že je expert na horory? :-).filmy sledujem už 20 rokov.všetky žánre.naj mam akčne,scifi a horory.prvy horor z ktorého som bol riadne pokakaný je vec.a ten odšartoval moju zálubu v tomto žánr.od vtedy som ich videl kopec ale tvrdit že som expert to ani zdaleka nemožem.som len obyčajný filmový fanušik.ale prajem vela štastia a tvorivosti možno buducemu Hitchcockovi.:-)

na příspěvěk reagoval Marceloo

sparty84

sparty84 (hodnocení, recenze)

Nechcem nikoho sudit ale myslím si že uživatel Stallone má vážny problém.Toto už je na diagnozu.On si to neuvedomuje,ved ani nemože ale aspon ta jeho krásna priatelka by si to všimut mala a mala by mu pomoct vyhladat odbornu pomoc.

na příspěvěk reagoval Marceloo, Joe123

FlanK3r

FlanK3r (hodnocení, recenze)

Aj jaj...Mám pocit, že tohle bude spíše brak, daleko od prvního dílu.

Uživatel smazal svůj příspěvek.

Marceloo

Marceloo (hodnocení, recenze)

Ty si maximálne na druhom mieste. Na pána Stalloneho tu nikto nemá. :)

Leebor

Leebor (hodnocení, recenze)

A já Kanguru.. :D Jinak pokud scénář nebude domrvený režií, tak ano :)

Leebor

Leebor (hodnocení, recenze)

TheDon

No právě, od dětství jsem z toho takový nesvůj, tak bych byl rád, kdyby mě už někdo zbavil toho neklidu. A videokazeta? No to je větší ořech.. Ten by nám taky mohl rozlousknout :)

 (hodnocení, recenze)

Jinak problém filmu pravděpodobně bude samoúčelné násilí. Ale vypadá to celkem zajímavě až na ty děti. To nucení sledovat ten film mi přišlo trošku divný, ale myslím že vyšetřovací linka by se povést mohla.

TheDon

TheDon (hodnocení, recenze)

Leebor

Casper, to bude zapeklitý. Ten mi šrotuje v hlavě už asi od osmi let. Ale spíš mě vždycky zajímalo, jak může vraždit videokazeta. :)

na příspěvěk reagoval Leebor

Leebor

Leebor (hodnocení, recenze)

Stallone

No ty koňo.. Ty mě, chlape, ale ničíš :D Takže odborníku, já moc nerozumím těm duchařinám, tak by jsi mi, prosím tě, ze startu mohl objasnit toho Caspera..

na příspěvěk reagoval TheDon, Marceloo

Reklama

Reklama