Reklama

Reklama

Kameňák 4

  • Slovensko Kameňák 4 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Bývalý policejní náčelník Pepa se stal starostou. Po svém předchůdci zdědil přizpůsobivého tajemníka Bohouše. Jejich první společnou misí na radnici je založení městské policie. Náčelníkem se stane místní Rambo, Franta Cloumal, čímž konečně stoupl v očích své ženy. Šetřílek Bohouš musí ještě stihnout levně zařídit jeden pohřeb. V místní čínské restauraci mezitím dojde k nečekanému objevu. Kuchař Lojza zalévá své marihuanové bylinky známým Modrým pramenem, který povzbuzuje chuť na sex. Když si ubalí jointa z takto zavlažovaného výpěstku, propadne nekonečné pravdě a všeobjímající lásce. V Kameňákově vyrůstá i další parta výtečníků, ti nainstalovali do dívčích sprch webovou kameru a vsází se, která z dívek nemá oholené intimní partie. Celou kameňákovskou společnost doplňuje několik romských občanů, kteří mají zájem o měděné trubky z okapů. Pepa prostě nebude mít jako starosta lehký život. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (645)

honajz2 odpad!

všechny recenze uživatele

A sakra. Troška už se na kameňák vykašlal a místo toho si to vzal na starost nějaký Ján. A u tohohle filmu se skutečně zasmějete: Nejlepší scéna byla, jak tam byly ty divné řádky a názvy herců. To byla sranda! Jak já jsem se bavil! Troška už se na pohřeb Kameňáku nechtěl dívat a odešel točit Babovřesky. I zde máme pár herců, kteří se do Bohnic již nevešli (třeba Václav Upír Krejčí). A když se na to podíváte, tak vám dojde jedna věc: Přišli jste o 88 min. života! (jestli jste to vydrželi) P.S. Obdivuju ty, kteří to vydrželi do konce. Smekám! ()

HellFire odpad!

všechny recenze uživatele

Čtvrtý kameňák by měl být uveden jako příklad ve slovníku pod hesly jako: debilita, sračka, pitomost, zhovadilost, pokleslá zábava, retardovanost... a mnohé další. Jestli na tohle šly peníze z fondu české kinematografie, tak chci požádat o vrácení mé části daní. Všichni přítomní by se měli za svou účast na této „akci“ omlouvat na každém kroku. Kdo dokáže sledovat tuhle „věc“ po celou stopáž, přežije mučení. ()

Reklama

RedAK odpad!

všechny recenze uživatele

Jako dobrovolný, přátelský a mnohokrát zodpovědností oceněný asistent mentálně retardovaných dětí speciální školy, jsem se jednou rozhodl si se čtyřmi dětmi, které mám ve svých volných chvílích na starosti, udělat příjemné říjnové odpoledne tím, že si zajdeme do kina na nenáročnou komedii z našich luhů a hájů. Děti jsem teple oblékl, protože venku už je přeci jen chladněji a společně jsme nadšeně vyrazili. V kině jsem je, rošťáky jedny moje, vybavil lízátky, popcornem a coca colou a šli jsme se posadit. Samozřejmě jsem předtím navštívil profil filmu, ale hodnocení jsem nepřidával žádnou váhu, neboť jsem věděl, že většina zdejších hodnotících jsou upjatí kreténi... nejsou! Již v prvních minutách mě přepadl ledový pot, valící se po mém obtloustlém zpoceném těle. Dostavila se mi neuvěřitelná úzkost a hrůzou se mi ježily chlupy v rozkroku. Vítek s Honzíkem zatím jen vydávali skřeky dinosaurů a vzájemně si vylupovali šušně z nosu, které pinkali na pleš před námi sedícího staříka. Z té čiré trapnosti, která z plátna sálala tak silně, že mi ve vzduchoprázdnu vlála patka, ve mně vřely všechny tělní tekutiny a pomalu se draly do mých střev. Monika si nepřetržitě sahala přes teplákovku do rozkroku a Markéta si po obličeji rozmazávala její sliny. Abych se začal urychleně soustředit na něco jiného, pleskl jsem přes xicht pterodaktyla, který začal hlasitě vyzývat k boji vysokorychlostní letouny. Propadl jsem panice! Morávková nechtíc polehoučku topořila mé genitálie zrovna ve chvíli, kdy se mi Markéta posadila na klín, protože už nemohla nadále čichat kundí odér své přisedící kolegyně. Mezitím mi v análu projíždělo hovno tam a sem a Vítek dostal epileptický záchvat. Jako rodilý záchranář jsem dokázal bleskurychle zareagovat a s chladnou hlavou jsem odhodil Markétu na stěnu, načež začala krvácet z hlavy a omdlela a já mezitím bojoval o život mrtvého mentála Vítka. Honzík s Monikou utekli zadním vchodem za doprovodu autentických zvuků strategického bombardéru B-52 a já se nečekaně posral. Pro všechny méně chápající mentálně postižené retardy: nechoďte na tento film! ()

zbyshek 

všechny recenze uživatele

Všechny 3 předešlé díly mám hodně rád. Beru to jako takovou českou klasiku. Zdeňka Trošku sice moc nemusím, ale Kameňák jsem bral, jako jeho nejpovedenější dílo. Myslím, že i Troška musí být překvapen a určitě i pěkně nas*anej, když viděl tuhle slátaninu plnou sto let starých, trapných fórů, které rozesmějí tak děti na úrovni prvního stupně základních škol. Kazí to akorát pověst, i když ne úplně úspěšných dílů tady na csfd. Já je beru jako úspěšné, a proto jsem velice zklamán. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Po čtvrté to samé, je jasné, že už fungovat nemůže, ale zkusil jsem to. Párkrát jsem se zasmál, ale už mi to nic neříká. Kameňák jednička je bohužel nepřekonatelná a i když se změnil hlavní strůjce všech tří předchozích dílů, tak nás změna nečekala. Vypnout tedy mozek a kochat se vtípky, které se hrnou při každé druhé scéně. Občas se povede, ale oproti předchozím dílům jich je daleko méně .. 2/10 = 25% ()

Galerie (78)

Zajímavosti (27)

  • Ve scéně, kdy se nový načelník policie dívá na televizi, je možné vidět několik ukázek z filmu Kameňák 2 (2004). Stejný film sleduje v televizi v 57. minutě také Jarmila (Alice Bendová). (JasonIX)
  • Roli mafiána Džoržina měl původně hrát František Ringo Čech. „Vymluvil se, že má nějakou práci na chalupě a že se na to může vybodnout. A protože to bylo na poslední chvíli, byl jsem režisérem donucený, abych tu roli vzal já,“ prozradil se smíchem producent Pavel Pásek. (Dlee)
  • Zdeněk Troška se v rozhovoru vyjádřil, že se nepodílel na čtvrtém dílu z toho důvodu, že je tato série už pro něj zcela uzavřená. Také se prý vždy řídil u filmů heslem "třikrát a dost". (SidneyP)

Reklama

Reklama