Reklama

Reklama

Kluk od vedle

  • USA The Boy Next Door (více)
Trailer 1

Jennifer Lopez (Krásná pokojská) se představuje v roli Claire, středoškolské učitelky, která nedávno opustila manžela. Když se do sousedního domu nastěhuje pohledný a charismatický devatenáctiletý Noah (Ryan Guzman – Let's Dance All In), Claire ve slabé chvilce podlehne jeho kouzlu a prožije s ním noc plnou vášně. V momentu, kdy se Claire pokusí vztah ukončit, se ale Noahovo flirtování změní v nebezpečnou a násilnou posedlost – a Claire musí udělat vše, aby sebe a své blízké ochránila před pohromou. (Bontonfilm)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (133)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Rob Cohen je béčkař, který nikdy nepřekonal svou mainstreamovou hollywoodskou prvotinu Dragonheart, ale jestli se o něm dá něco říct, tak že jsou jeho filmy zábavné, často i nechtěně. The Boy Next Door se zprvu tváří jako seriózní drama, ale Cohen se s tím moc nemaže a brzy začne susedíček dělat dusno (a to nejen seksuální, hihi). A pak to začne, film se naprosto utrhne ze řetězu, vykašle se na jakékoli věrohodné chování či psychologický profil a výsledkem je úplně klasický over-the-top thriller jak z konce minulého století. Nakonec vlastně ale proč ne. Jen škoda toho podivně useknutého konce, který film uzavírá dost neuspokojivě. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Hm, takže jak jsem se obával - další rutinní thriller plný klišé, s dementním scénářem a dementními postavami, vhodný tak na víkendové večery na Prima Love. Ty jsou ale aspoň televizní a tvořené jen pro tyhle účely, tohle v USA normálně běželo v kinech. Navíc to má skvělou kameru a občas to dokáže vytvořit i nějakou atmosféru, ale k čemu mi to je, když je tenhle film jen tisíckrát provařeným klišé, který svému námětu nedodává nic zajímavého, nic nového a už vůbec nic zapamatovatelného? Lepší 1* ()

Reklama

Vabr 

všechny recenze uživatele

Tak cringe film a trapný dialogy jsem docela dlouho neviděl! Jennifer Lopez dává všem ve filmu nahrávky na stěry, urážky nebo balící hlášky. Hodně cringe kecy má i ta její kámoška. Třeba je i dost vtipný to, jak ta kámoška řekne: ,,Tvoje chování je nepřijatelné a to se mi nelíbí.'' a ten kluk to totálně zkopíruje, akorát to řekne Jennifer Lopez. Když mluvili nějaký sračky v kuchyni o tom Achyllovi, tak takhle nikdo normálně nemluví, to byl jasný náznak psychopata, tak jsem se asi 2 minuty s bráchou bavil o tý zmrzlině, co ta blondýna držela. Ta musela být fakt dobrá - čokoládová. Brácha by si spíš dal točenou čokoládovou, ale kopečková je taky v pohodě. Nebo jsme se bavili chvíli i o brambůrkách. Nechápu, proč na tu Jennifer Lopez tak vyjel ten kluk od vedle u toho auta. Ten rage jsem opravdu nepochopil. Tu holku ze železářství jsem nepochopil. Ona balila toho syna Jennifer Lopez nebo kluka od vedle? A může vůbec učitelka na klučičí záchody? Ten začátek je hrozně špatně a divně sestříhanej. Prostě celej film je cringe, akorát konec se bere konečně vážně, což film kazí. Doporučuji, když chce někdo slyšet vtipný kecy, stěry vidět i slyšet další cringe věci. VYHODNOCENÍ: JÁ HUSA CHCI, ABY NEBYLY HLOUPÉ SPOILER! SPOILER! SPOILER! On můj brácha tvrdí, že jsem občas hloupej u filmů a on si myslel, že když jsem u tý blonďatý kamarádky řekl: ,,To byla divná smrt.'', že jsem is myslel, že zemřela pádem ze skříně XD!!! (abyste to pochopili, tak musíte vidět film) ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Ešte stále krásna Jennifer a jedna trochu napínavá scéna film nezachráni. Navyše, pokiaľ je totálne zabitý tak slaboduchým scenárom, že by ho napísali dramatickejšej aj v osobitnej škole. Nelogické reakcie aktérov na danú situáciu a jeden hrozne zlý mladík, ktorého neodzbrojí ani armáda a je vždy tam, kde nečakáte. 5 hviezdičkové hodnotenia sú paškvilom ľudskej inteligencie. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nudný předvídatelný film, kde jste se mohli těšit jen na to, že uvidíte J.Lo nahou, ale ani to se vám vlastně nakonec pořádně nepoštěstí, protože si užíval jen ten šmejd, co s ní natáčel. Nakonec mě více potěšila přítomnost Kristin Chenoweth, kterou mám od dob, co jsem viděl úžasné "Pushing Daisies" nesmírně rád. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (21)

  • Napriek negatívnym recenziám si film zarobil až viac než 13-násobok svojho rozpočtu. (Arsenal83)

Reklama

Reklama