Reklama

Reklama

Bruce Willis v hlavní roli sci-fi thrilleru o dokonalém místě, tzv. Vice, kde mohou zákazníci uskutečnit své nejdivočejší fantazie s umělými obyvateli, kteří vypadají přesně jako lidé. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (87)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Jednoduché, ale poměrně zábavné akční béčko, které se inspiruje Dollhouse a Ostrovem. Zpočátku solidní atmosféra a podivování se nad nízkým hodnocení se v pozdější fázi mění pochopení. Zajímavý námět, který se mohl proměnit v inteligentní sci-fi, je dost nevyužitý, ale sakra, Thomas Jane jako drsnej detektiv je fajn a bavil mě. Zbytek obsazení je ryze béčkový a Bruce Willis zase absolutně nehraje. I když on ani neměl v tomhle filmu moc co hrát, funguje spíš jako takovej reklamní tahák. Technicky to vůbec špatné není, hudba není moc výrazná, ale je dynamická, takže akce i díky poměrně přehledné kameře a střihu funguje. Je to trochu natěsno, ale ty 3* hvězdy si to zaslouží. Nenudil jsem se. ()

Morien odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby se z tohohle filmu odebralo všechno nesmyslné střílení všemi nesmyslnými zbraněmi, nezbude v něm ani třetina takzvaného děje. Další z řady ultimátních důkazů o tom, že lidský mozek lze pomalu, ale jistě vymýt filmem, a že i lidé s filmem vymytými mozky budou natáčet další takové vymývací filmy. ()

Reklama

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Tak je tu další kousek s Brucem Willisem kde zase muže ukázat svůj znuděný výraz z posledních let ( vyjma Expendables,kde byl ale pár minut a s kamarádama),ale ejhle zase tak špatný film to není i když je to hlavně překvapivě kvůli Thomasovi Janeovi ,který film táhne a jeho výkon je srovnatelný s rolemi poldu z 80.let.Příběh založen na sci-fi podání,kde zákazníci mužou prožít v místě zvaném Vice své tajné tužby s místními lidmi tedy pardon roboty není zlý a připomíná tak trochu zvláštní dny.Jinak mínus je opětovně výkon Bruce to ať se na mě nezlobí ,ale i tak za mě celkově 50 % a tři hvězdy. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Jestli kvůli tomuto Bruce vypustil třetí Expendables, tak je idiot. podprůměrná ptákovina s logikou chování postav u dna... (ta obří mapa Sv. Heleny na nástěnce mě dostala) plus jednoduchost děje místy hraničící až s idiocií. Výsledek požadavku "chci upgrade" mě rozesmál až jsem se rozkašlal (mám angínu, ale to můj smysl odhalit debilní film nesnižuje). Neříkám že celková myšlenka je úplně zlá. Je jen zoufale zle a lacině uchopená. To co předvádí Willis hraničí s drzostí (opravdu si myslí, že tohle je role kterou diváci stojí, nebo mu šlo jen o prachy?) a Thomas Jane vypadá divně... jo... tváří se jako drsňák a střílí líp než členové vycvičeného komanda, ale Punisher to už není... (a Ambyr Childers byla tak příšerná, že ani nestojí za zmínku). ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Jasný priemer. Herci skvelí, ale žiadna veľká sláva, rovnako tak ich herecké výkony. Príbeh je celkom kvalitný, ale čo sa týka dialógov, to už je horšie. Ja som od toho až tak nečakal a to bolo podstatné, že moje očakávania boli v podstatne naplnené a nedostavilo sa ani nijaké potešujúce prekvapenie. Hudba celkom dobrá, ale samozrejme nejak zvlášť neohúri. Ja som sa miestami nudil, miestami sa mi to naozaj páčilo, sem tam boli hluché miesta. Ono by sa dalo povedať, že to nieje snímka pre všetkých, musíte mať naozaj radi starého Willisa, inak to pre vás ani nič moc nebude. Takže presne takej skupine ľudí by som to doporučil. Inak snímka zapadne medzi ostatné priemerné diela. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (10)

  • Charlotte Kirk osobne obsadil do filmu Randall Emmett a režisérovi Millerovi ju doslova vnútil, hoci ten chcel nejakú kvalifikovanejšiu a známejšiu herečku. Emmett ju potom pretlačil aj do iných filmov, ktoré neskôr produkoval. V roku 2019 sa potom prevalil škandál, keď unikli textové správy dokazujúce, že už v roku 2013 bývalý predseda predstavenstva a generálny riaditeľ spoločnosti Warner Bros. Entertainment Kevin Tsujihara sľúbil Kirkovej herecké roly výmenou za sex. Kauza sa vyriešila mimosúdne a Tsujihara nakoniec z funkcie odstúpil. (Arsenal83)
  • Variety označilo Willisa za toho, ktorý „mohol urobiť film zábavným, no na miesto toho bol on sám nudným“. (Arsenal83)

Reklama

Reklama