Reklama

Reklama

Bruce Willis v hlavní roli sci-fi thrilleru o dokonalém místě, tzv. Vice, kde mohou zákazníci uskutečnit své nejdivočejší fantazie s umělými obyvateli, kteří vypadají přesně jako lidé. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (87)

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Solidní direct to video akční sci-fi se sympatickými herci. Potěšilo mě především obsazení Thomase Janea a Johnathona Schaecha. Akční scény jsou dynamicky natočené a člověk se v nich bez problémů vyzná. Dobrá je i hudba a výprava. Willis v záporné roli neurazil a zcela evidentně přišel zinksovat svůj tučný šek za pár dnů natáčení. Celkově příjemný oddychový film na deštivé odpoledne. ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Tak je tu další kousek s Brucem Willisem kde zase muže ukázat svůj znuděný výraz z posledních let ( vyjma Expendables,kde byl ale pár minut a s kamarádama),ale ejhle zase tak špatný film to není i když je to hlavně překvapivě kvůli Thomasovi Janeovi ,který film táhne a jeho výkon je srovnatelný s rolemi poldu z 80.let.Příběh založen na sci-fi podání,kde zákazníci mužou prožít v místě zvaném Vice své tajné tužby s místními lidmi tedy pardon roboty není zlý a připomíná tak trochu zvláštní dny.Jinak mínus je opětovně výkon Bruce to ať se na mě nezlobí ,ale i tak za mě celkově 50 % a tři hvězdy. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Tesil som sa ako vtipne a s chutou zdrbem novy majstrstyk od môjho oblubeneho reziserskeho nemehla. Chlapec ale prekvapil az ma doslova sokoval. Po technickej stranke je to kvalitne odvedene remeslo. Az tak dobre, ze som si porovnal ci sa od minula nezmenil strihac alebo kameraman. Nie, skvadra je rovnaka. Neviem kde sa to v tych beckaroch vzalo, ale tentokrat im to vyslo. Akcia je dokonale prehladna a stylovo natocena. Ziadne chujove strihy ani roztrepana kamera sa nekonaju. K tomu je podporena cool hudbou. Osobne sa mi pacila viac ako ten neprehladny PG-13 bordel v Expendables 3. Takze docasne odoberam Millerovi titul reziserskeho nemehla. Uvidime ako dlho mu to vydrzi. :) Zapletka je tiez zaujimava. Je to sice len beckova variacia filmu Westworld, ale celu prvu polovicu atmosfera funguje dokonale a bol som zvedavy, co za dejove zvraty si na mna scenaristi vymyslia. V tomto smere ale sklamali a necakane sa drzali pri zemi. Potom co sa zorientujeme v deji nas caka uz len priamociara linia v ktorej do konca filmu zaporaci nahanaju hlavnu hrdinku. To by mi normalne nevadilo. Prave naopak. Ale tentoraz nizky rozpocet nedovolil tvorcom zahnat nudu v druhej polovici filmu mnozstvom akcnych scen. Nevyznamenali sa ani herci. Bruce znova predvadza znudeny vyraz cislo 234. Inde skvely Thomas Jane tu je nejaky zarazeny a nic zaujimave nepredvedie. Ambyr Childers je nadherna a ako vystrasena laň je dokonala. Ale keby namiesto nej obsadili Ginu Carano alebo este lacnejsiu Zoë Bell, tak mohli druhu polovicu filmu vyplnit bitkami, co by producentov nestalo vela penazi. A hlavne by vo finale vyzerali milionkrat uveritelnejsie ako Ambyr Childers, ked zoberie do ruky samopal a ide to tam vsetko vystrielat. Takze tu mame zaujimavu jednohubku so spickovou prvou polovicou, ktorej postupne dôjde dych a upadne do tuctoveho priemeru. 5/10. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Vždyť to není tak zlé. Mě to připadalo jako mix Ostrova, Já, robot či dalších filmů, zabývajících se umělou inteligencí, která si uvědomí sama sebe. Vlastní invence tu sice moc není, ale film docela šlape a na Ambyr Childers se hezky kouká. Závěr mě sice trošku zklamal, protože mi připadal silně nedotažený, ale člověk nemůže chtít zázraky. Podle mě je Vice nemyslně podhodnoceným filmem. 60% ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Hodně nepovedený film - asi podobně jako ten Bessonův. Že si tady Bruce Willis moc nezahraje, to je asi všem jasné při takhle levné produkci. Jenže ono to není ani tak zábavné, aby člověk nepřemýšlel na logickými dírami. Např. jak to, že nikdy nikoho nenapadlo taky si pořídit ostré náboje na lidi, nejen roboty, jak ta selekce byla hlídána? Nebo jak to, že cvičené komando se supernovými sapíky nedokáže při přímém výhledu shora sejmout holku? Případně se nechá odkráglovat umaštěným poldou s revolverem? A to komando nemá neprůstřelné vesty? A proč je jeden z hrdinů tak obezřetný okolo toho, aby je nevysledovali, a přitom si dá na nástěnku div ne nápis Míříme sem? Proč, když se něco odehrává ráno, najedou je u jiné postavy večer? Protože večer se auta víc lesknou a kaluže lépe odrážejí noční oblohu a neony světel? Běháte po tajné budově se sapíkem, a nikdo si vás nevšimne? jinak ta závěrečná hláška je sice ve stylu Kurta Russella, ale tenhle herec na to fakt nemá charisma. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (10)

  • The AV Club v online recenzii uviedol, že film je „mizerný a neumelecký spôsobom, ktorý je pozerateľný a hoci herecký prejav Thomasa Jane nie je presvedčivý, je zábavné sledovať bizarné manierizmy, ktoré sa dajú porovnať s nekonzistentnými výkonmi Garyho Buseyho“. (Arsenal83)
  • Los Angeles Times napísal, že ide o „dystopické sci-fi pre hlupákov“. (Arsenal83)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno