Reklama

Reklama

Skautův průvodce zombie apokalypsou

  • USA Scouts Guide to the Zombie Apocalypse (více)
Trailer 1

Tři skauti a dlouholetí přátelé spojují své síly s drsnou servírkou, aby se stali tím nejnepravděpodobnějším týmem hrdinů. Když jejich město zpustoší invaze oživlých mrtvol, je na čase složit toho nejdůležitějšího bobříka ze všech a pomocí skautských dovedností zachránit lidstvo před zombie zkázou. (Magic Box)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (387)

honajz 

všechny recenze uživatele

Což o to, nápad je to sám o sobě originální, herci hrají dobře, kamera, střih, načasování fungují, a i když jde zas o teenagery, chovají se postavy docela normálně a uvěřitelně, což je co říct, protože žánr parodie (který by tady měl být uveden spíše než komedie) svádí k tajtrlíkování. Ale překvapivě mě to moc nebavilo, První půlhodina je vážně vleklá nuda k uzoufání, a i když se to potom rozjede, pořád se střídají skvělé fórky s vyloženě trapnými až nechutnými (skvělým fórkem myslím např. zpívání písničky Britney Spears se zombíkem, trapným ožužlávání zadku bez protézy nebo držení se zombie za penis). Docela mě potěšilo, že tlustý kluk není za pitomce, jak to často bývá, ale vlastně nejchytřejší z nich, který často ostatní vytáhne z bryndy (i když občas je svou nešikovností i do nějaké dostane, aby byla legrace). Jinak nevím, dalo se z takového nápadu podle mě vytřískat víc, takhle to vypadá jako sled nápadů, které si po ránu před školou na tabákové narychlo kluci vymysleli, Btw, zombie kočky mi připomněly Critters. ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Jsou tři, chodí do skauta, kamarádí se od útlého dětství. A zatímco jeden plní bobříky s nadšením sobě vlastním, druhý by raději nějakého bobříka pohladil a ten třetí by rád obojí. Puberta holt dělá čáru přes rozpočet každému. Kamarádský rozvrat je však záhy zažehnán, město je v ohrožení, zombíků přibývá a je třeba začít vyjednávat. Rychle a drsně. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Trojica najlepších priateľov z menšieho skautského krúžku sa spoločne s barmankou zo striptízového baru, nečakane po vypuknutí zombie apokalypsy, ocitá v boji s hordou nainfikovaných nemŕtvych. Nato aby ostali nažive budú musieť využiť nejednu zo svojich znalostí ako prežiť kritické situácie. Tento krát však príručka mladých "svišťov" zrejme stačiť nebude. To, že táto zombárina ani z ďaleka nebude prepadákom, sa potvrdilo hneď v úvodnej scéne, kedy tvorcovia samotného snímku dali jasne najavo, akou kvalitou disponujú. Gore a masky, ktoré sú pre tento subžáner kľúčovými prvkami, boli skutočne spracované na veľmi vysokej úrovni. Príbeh je jednoduchý, priamy, divák sa nenudí, občas zasmeje, aj keď je pravdou, že tento druh humoru sadne najmä mladšej generácií. Keď si spomeniem na množstvo iných teen hororov, ktoré tento rok ovládli hororové plátna, toto je zrejme jednoznačný víťaz - 70% ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Nemusím Hororovék komedie se zombie, ovšem tohle ? Tohle je opravdu mega nářez. Super obsazení, několikrát jsem se zasmál tak, až mě bolela huba, perfektně to odsejpá, Gore ? To bylo asi zatím to nejlepší, co jsem za poslední měsíce viděl ! Parádní ultra mega nářez, u kterého jsem se královsky bavil. A Sarah Dumont už víc sexy, ani být nemohla, ááách. Pět * bez debat. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Takovou spoustu výborných hlášek a gagů nelze vstřebat najednou, tenhle film si žádá brzké repete. Hodně velké a příjemné překvapení, gejzír vtipných nápadů, originální pojetí zombií, akcí nabušený děj, nepolevující tempo až do samého konce, absence byť i sebemenší trapnosti, dobrá muzika, sympatičtí herci... Až na chvilku se stroboskopem a skákající kamerou žádné vážné (ani nevážné) mínus, tedy minimálně 90%. Nejlepší momenty: Celý začátek s uklízečem, zombiejelen, zombiekočky, bezzubé žvýkání zadku... ale ne, bylo tam toho vážně hrozně moc. I všelijakých roztomilých drobností - třeba že když zarazíte zombiemu do hlavy rozbitou flašku, tak z jejího hrdla poteče "malinovka", to by mě asi nikdy nenapadlo... / No, po druhý projekci už z toho tolik odvařenej nejsem, asi jsem měl prve na tenhle film nějak výjimečně vhodný rozpoložení. Ale vtipný a pohledný to je, to jo... ()

Galerie (40)

Zajímavosti (13)

  • Po srážce s jelenem zvíře krvácí z břicha na silnici, když však Kendall (Halston Sage) podotkne, že jelen zmizel, není na silnici ani kapka krve. Když pak Ben (Tye Sheridan) řekne o zmizení mrtvého jelena Carterovi (Logan Miller), je na vozovce velká kaluž krve. (hansel97)
  • Původní název filmu byl Skauti vs. Zombies. (willy1)

Související novinky

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

28.01.2021

Z Kalifornie přišla smutná zpráva, ve věku 94 let totiž včera filmový svět opustila americká herečka Cloris Leachman. Zprávu o úmrtí médiím předala její manažerka Juliet Green. Ve filmu se Cloris… (více)

Reklama

Reklama