Reklama

Reklama

Odebrat z přátel

  • USA Unfriended (více)
Trailer 1

Laura Barns byla obyčejná středoškolačka, dokud se na internetu neobjevilo video, které do nechutných detailů prezentovalo, jak se sťala na jednom večírku. Dříve všemi obletovaná kráska veřejnou potupu neustála a spáchala sebevraždu. V den výročí její smrti se partička jejích spolužáků „sejde" na videochatu, kde řeší obvyklé teenagerovské problémy, dokud se do jejich skupiny nenabourá neznámý uživatel s přezdívkou Billie227. Kromě toho, že ho nejde ze soukromé diskuze vyhodit, je na tomto uživateli zvláštní i to, že ho velmi zajímá, kdo nahrál na internet ono nelichotivé video. A pak se do diskuze zapojí i jejich mrtvá spolužačka... Pocit, že jde o nechutný vtip, brzy vystřídá absolutní zděšení všech zúčastněných. Neznámý uživatel totiž nezůstává jen u slovních výhrůžek a za pravdou jde doslova přes jejich mrtvoly. (Cinemart)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (442)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Moja nenávisť voči takémuto štýlu života ( dnes ľudia online pomaly aj vylučujú svoje sekréty ), sa naneštastie pretavila aj do môjho hodnotenia. Keď fandíte tomu, aby ústredné postavy ( chovaním neskutočne odporné náhrady ľudských bytostí ) čo najskôr zažili svoj zaslúžený exitus, niečo nieje v poriadku. Tvorcovia sa snažili ukázať, že takýto spôsob existencie nieje pre človeka dôstojný, ale neurobili to ako sociálnu kritiku, ale ako prekričaný horor-thriller, kde si na konci všetci ( diváci ) vydýchnu, jedni z dôvodu, že to bol predsa len film a nemusia sa báť opäť skočiť na net a chatovať do zbláznenia ( pričom hádžu na facebook svoje selfie [ vlastných výkalov ] ) a tí ostatný preto, lebo sú radi, že sa to už konečne skončilo. Potenciál nebol ani náhodou využitý. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

No bóže, tak se ožrala, poblila a posrala. Pamětníci asi budou souhlasit, že stát se toto před nějakými dvaceti lety, nebylo by z toho takové haló, nicméně v nynější virální době aby se člověk pořád kontroloval.. Což o to, striktně dodržovaný koncept jedné obrazovky notebooku v reálném čase je odvážný, ale sledovat v tomto formátu hysterické uživatele sociálních webových systémů, jak se hroutí pod tíhou okolností, není i přes voyeurismus v každém z nás to pravé, co od filmového média očekávám. Při hodnocení mohla přinést shovívavost kritika sociálních sítí, jenž některé lidi u monitorů natolik sblíží, až jsou v úplné izolaci, nicméně vše se ubíralo prostou cestou záhrobního cyberteroru a já se mohl už jen modlit k vybité baterii či alespoň aby došla matka jednoho z trojčících klientů Zuckerbergovy banky a pověřila jej nadlidským úkolem vynést smetí.. Pokud nám vzniká nový hororový subžánr, preventivně ho odstraňuji do Koše mého interestu. Dislike.. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $1miliónTržby USA $32,482,090Tržby Celosvetovo $62,882,090Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,019,480 //počet predaných kusov 51,423Tržby za predaj DVD v USA $1,407,964 //počet predaných kusov 89,809║ jednoznačne ide o dobrý námet, s ktorým sa troška dalo viac pohrať, lebo dialógy a schéma pomsty fungovala, patričné vydesenie skype-júcich(alebo postupne skapajúcich) a napätie bolo dosiahnuté, len to duchovno tam až tak moc nesedelo ale aj tak výsledok uspokojivý /50%/ ()

JASON_X odpad!

všechny recenze uživatele

Nepochybuju, že forma tohohle teenagerského "PC filmu" spoustě náctiletých diváků sedne a budou ji dokonce velebit a opěvovat. A co na to my staří filmoví konzervativci? Já osobně považuju tuhle experimentální záležitost za nekoukatelnou, nejsem ještě asi dost zmutovaný ke konzumaci podobných moderních humáčů. A zatímco loňským Pytlíkovým Open Windows jsem dal aspoň dvě za originalitu, tomuhle dementnímu shitu hážu bez váhání odpad! a okamžitě s ním do koše. ()

Arx 

všechny recenze uživatele

První polovina filmu mě celkem mile překvapila. Musím se přiznat, že nějakou atmosféru to má a film mě k mému údivu zaujal. V druhé polovině, kdy už se všichni na smrt vyděšení teenagery hystericky hádají a hrají hry na skypu, film ztratil svoje kouzlo a už jsem jen koukal na zbývající čas filmu. Jako celek si ale asi ty tři hvězdičky za nápad a zpracování zaslouží. Ale je to další zbytečný film, který kdyby nebyl, vůbec nic se nestane. 55% ()

Galerie (19)

Zajímavosti (14)

  • Film se odehrává na notebooku Blaire (Shelley Hennig), proto by její webová kamera nikdy neměla vyrovnávat chvění na své vlastní obrazovce – to se však děje v celém filmu. (LUKICKK)
  • Na monitore patriacom Blaire si je možné všimnúť otvorenú stránku Teen Wolf. Herečka Shelley Hennig, hrajúca postavu Blaire, si zahrala práve v tomto seriáli. (beso74)
  • Všetky kontá na Facebooku použité vo filme skutočne existujú. (beso74)

Reklama

Reklama