Reklama

Reklama

Odebrat z přátel: Dark web

  • USA Unfriended: Dark Web (více)
Trailer 1

Po přihlášení do ukradeného notebooku je parta mladých lidí vtažena do online hry na život a na smrt. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (110)

fixaman 

všechny recenze uživatele

Výrazně lepší než snadno zapomenutelná jednička. Obzlášť proto, že drtivá většina věcí, které jsou ve filmu zobrazené, se dnes a denně děje. Takže jasně, je to přitažené za vlasy, aby to fungovalo jako horor, ale zároveň až mrazivě realistické. Protože není žádný problém, aby si někdo přes dark net objednal vaší vraždu a nechal lidi na netu, aby ji za slušnou částku mohli pozorovat. Silné téma, dobré zpracování. Jen znovu už bych to vidět nemusel. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

V porovnaní s jednotkou sme sa presunuli na Darkweb, čo je pre horory vďačný fenomén. Úvod je pomalší a trvá, kým sa film poriadne rozbehne. Postupom času sa však obrátky zvyšujú a druhá polovica je už bez okolkov dobrá. Aj napriek ujačanosti postáv, trasľavej kamere vďaka ktorej nie je vždy všetko vidno i viacerým nelogickostiam a tomu, že vo veľa veciach ohľadom Darkweb film zavádza. O trochu lepšie ako prvý diel, no nie až o toľko, aby som dvíhal hviezdičkové hodnotenie. PS: kto formu rozprávania cez obrazovky PC nevydýchal v jednotke, nevydýcha ju ani teraz... 60% ()

Reklama

honajz2 odpad!

všechny recenze uživatele

To si ze mě někdo dělá srandu. Jako vážně, tohle měl být horor? Já můžu všechny ty filmy z prostředí internetu, ale bohužel tyhle filmy pro mě většinou dopadají špatně, snad jen z výjimkou The Den. Banda kamarádů půlku filmu o něčem mele, pak je tam nějaký hacker a pár jich zabijí a tím to končí. Žádné napětí, žádná atmosféra, absolutně nic hororového. A nějaký Dark Web tam ani není. Místo toho se tam furt jenom kecá a kecá a kecá a nic víc. Nic zajímavého se tam nestane. A to první díl zas tak špatný nebyl. Ovšem tohle je prostě blbost. Ani tu hvězdičku dát nemůžu. ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Víc jak půlku filmu to vypadalo lépe než první díl, ale v posledních 20 minutách z toho tvůrci udělali "mindfuck", kdy jsou všichni součástí jakési "vyšší hry" hackerů, kteří umí všechno. Největši bizardnosti byly asi, když vrahové procházeli kolem kamer a všechny zrněly, potom programování na Skypu, apod. V jedničce řádil démon na Skypu, ve dvojce hlavní hrdinové bojují proti The Circle, což jsou asi upgradovaní Ilumináti nebo nevím. Menší bolest než jednička, přesto bolest. * ()

tron 

všechny recenze uživatele

Prvé Odobrať z priateľov ma celkom bavilo, ale dvojka bola horšia. Paradoxne, keď sa  naplno rozbehla (až cca 30 minút pred koncom), tak ma prestala baviť. Dovtedy to bolo príjemne mrazivé, potom blbosť. K tomu nesympatické postavy, béčkarskí herci a množstvo iritujúcich scén, kedy po sebe ziape päť postáv naraz, no proste úžasné, radosť počúvať. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (5)

  • Někdy v tomto filmu Matias (Colin Woodell) používá k volání Facebook Messenger, ale používá prohlížeč Safari a volání Facebook Messenger v tomto prohlížeči nefungují. (LUKICKK)
  • Celosvětová premiéra proběhla 9. března 2018 na filmovém festivalu South by Southwest v USA. (ČSFD)
  • V kinech v USA byl film odvysílán se dvěma alternativními konci. (BlackHood)

Reklama

Reklama