Reklama

Reklama

Odebrat z přátel

  • USA Unfriended (více)
Trailer 3

Laura Barns byla obyčejná středoškolačka, dokud se na internetu neobjevilo video, které do nechutných detailů prezentovalo, jak se sťala na jednom večírku. Dříve všemi obletovaná kráska veřejnou potupu neustála a spáchala sebevraždu. V den výročí její smrti se partička jejích spolužáků „sejde" na videochatu, kde řeší obvyklé teenagerovské problémy, dokud se do jejich skupiny nenabourá neznámý uživatel s přezdívkou Billie227. Kromě toho, že ho nejde ze soukromé diskuze vyhodit, je na tomto uživateli zvláštní i to, že ho velmi zajímá, kdo nahrál na internet ono nelichotivé video. A pak se do diskuze zapojí i jejich mrtvá spolužačka... Pocit, že jde o nechutný vtip, brzy vystřídá absolutní zděšení všech zúčastněných. Neznámý uživatel totiž nezůstává jen u slovních výhrůžek a za pravdou jde doslova přes jejich mrtvoly. (Cinemart)

(více)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (441)

silentname 

všechny recenze uživatele

Už to bol nejaký čas, čo sa objavil vynikajúci horor. Tento film som chcel vidieť na filmovom plátne, no žiaľ sa mi to krížilo s Artfilmom a tak som musel ešte nejaký čas počkať, kým sa bude dať zhliadnuť inou cestou. A priznávam, že ma mrzí, že som ho nemal možnosť vidieť na filmovom plátne. Je to niečo nové, je to podľa mňa dosť creepy a je tu veľmi dobre vyformovaná atmosféra a pôsobí to uveriteľne. Jediné čoho sa trošku bojím je, že z toho urobia sériu a potom to pôjde dole vodou. Ale dúfam, že ma tvorcovia prekvapia. Unfriended ma nesklamalo. ()

luka4615 odpad!

všechny recenze uživatele

Začínám čím dál tím častěji pozorovat, že standardy moderního hororu velmi markantně upadají. Unfriended je totiž jenom nudnou záležitostí bez kapky atmosféry, kde neustále zní vyzvánění Skypu a šest hysterických teenagerů. Upřímně nechápu některé uživatele, kteří tomuto "hororu" dali více jak dvě hvězdy. ()

Reklama

JASON_X odpad!

všechny recenze uživatele

Nepochybuju, že forma tohohle teenagerského "PC filmu" spoustě náctiletých diváků sedne a budou ji dokonce velebit a opěvovat. A co na to my staří filmoví konzervativci? Já osobně považuju tuhle experimentální záležitost za nekoukatelnou, nejsem ještě asi dost zmutovaný ke konzumaci podobných moderních humáčů. A zatímco loňským Pytlíkovým Open Windows jsem dal aspoň dvě za originalitu, tomuhle dementnímu shitu hážu bez váhání odpad! a okamžitě s ním do koše. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Neznalí diváci by mohli být spokojeni, sečtělí hororoví fanoušci však dávno ví, že Unfriended je pouze recyklací a nepřináší nic nového. viz. Megan is Missing či the Den, které byly daleko více znepokojivější a objektivně více zdařilejší. Největším mínusem Unfriended je, že jako horor neobstál. Chybí lekačky, chybí krev, chybí mráz po zádech či husí kůže. Úmrtí kamarádů jsou tedy velmi rychle sestříhány a divák vidí víceméně prd(Stejný problém jsem měl v Sinisteru.) Co se týká samotné hry, tak i po téhle stránce film mohl být znepokojivější a lépe propracovanější, takže tohle jsou obrovské mínusy. Plusem je značná reálnost, pač s kyber kriminalitou se potýkáme denně narozdíl od sériových vrahů či nevysvětlitelných zjevení. Dále se mi líbilo, že film výstižně znázorňuje dnešní společnost mladých lidí, kteří se vzájemně nerespektují, nikdo nenese žádné pocity viny, nikdo nemá špatné svědomí a co provedli své kamarádce bylo vskutku trestuhodné. Špatné tedy vyloženě ne, škoda jen odbylé hororové stránky. 60% ()

Arx 

všechny recenze uživatele

První polovina filmu mě celkem mile překvapila. Musím se přiznat, že nějakou atmosféru to má a film mě k mému údivu zaujal. V druhé polovině, kdy už se všichni na smrt vyděšení teenagery hystericky hádají a hrají hry na skypu, film ztratil svoje kouzlo a už jsem jen koukal na zbývající čas filmu. Jako celek si ale asi ty tři hvězdičky za nápad a zpracování zaslouží. Ale je to další zbytečný film, který kdyby nebyl, vůbec nic se nestane. 55% ()

Galerie (19)

Zajímavosti (14)

  • Na monitore patriacom Blaire si je možné všimnúť otvorenú stránku Teen Wolf. Herečka Shelley Hennig, hrajúca postavu Blaire, si zahrala práve v tomto seriáli. (beso74)
  • Keď bola Courtney Halverson (Val Rommel) na premiére tohto filmu, v kine niekto stlačil požiarne tlačidlo a celá sála musela byť evakuovaná. Diváci neskôr žartovali, že to musel byť duch Laury Barns. (Marceloo)
  • Film se natáčel v Santa Claritě v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama