Reklama

Reklama

Strážci Galaxie Vol. 2

  • USA Guardians of the Galaxy Vol. 2 (více)
Trailer 11
USA / Nový Zéland / Kanada, 2017, 136 min

Obsahy(1)

V rytmu zbrusu nových Nejlepších hitů #2 pokračují ve filmu od studia Marvel Strážci Galaxie Vol. 2 dobrodružství party superhrdinů, kteří se vydávají až na samé hranice kosmu. Strážci se musí naučit držet pohromadě a odhalit tajemství rodičů Petera Quilla. Staří nepřátelé se stávají spojenci a na pomoc našim super-hrdinům přicházejí i další oblíbené postavy z rozpínajícího se filmového vesmíru studia Marvel. (Falcon)

(více)

Diskuze

kolikkulda

kolikkulda (hodnocení, recenze)

hawkins

Hele byl tam asi 3x takove kratke sceny... Presne tak, byl ve scene s Yondu, jak se znaji z minulosti... Pak konec filmu a potitulkova scena... Jako na to, ze to melo pres 2 hodky to uteklo :)

Uživatel kolikkulda smazal svůj příspěvek.

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Blackhand47

no jasný protože GoG1 je z roku 2014 a IW bude 2018 takže tam prostě musí být mezera 4 roky jelikož se nejspíš GOG3 budou odehrávat těsně po IW....můj typ

na příspěvěk reagoval Blackhand47

Blackhand47

Blackhand47 (hodnocení, recenze)

Takže abychom si to shrnuli, druzí Strážci se odehrávají cca 2 měsíce po 1. A Avengers 3 se budou odehrávat 4 roky po Strážcích 2. Mezi to pak tvůrci strčí ještě Strážce 3ku. No snad se v tom Gunn neztratí.

na příspěvěk reagoval Ratemus

kolikkulda

kolikkulda (hodnocení, recenze)

Prosim otevrete hodnoceni, dnes zhlednuto na Novem Zelandu ;) Je to fakt lepsi nez jednicka a hlavne fakt dost vtipu...

na příspěvěk reagoval hawkins

EH17

EH17 (hodnocení, recenze)

LizianShaw

Ogordovi, Charlie-27, Mainframe a Starhawk ale budou vedlejší postavy, takže ty bych mezi ně uplně nepočítal. Mainframe by údajně měla být až v potitulkové scéně, což ale není ofiko potrvzené..

LizianShaw

LizianShaw (hodnocení, recenze)

Takže ve filmu se objeví minimálně 12 Guardianů:

Aleta Ogord
Baby Groot
Charlie-27
Drax
Gamora
Mainframe
Mantis
Nebula
Rocket
Starhawk
Star-Lord

(Wonder Man)
Yondu

Byl by ale velký div, kdyby při tak velkém počtu ani jeden nezemřel.

na příspěvěk reagoval EH17

Sweat55

Sweat55 (hodnocení, recenze)

Tak jsou na světě první recenze a je to mix. Humoru je tam prej víc než v jedničce, akce je skvělá a postavy taky (Jondu je prej jeden z nejlepších). Několika recenzentům humor vadil a myslí si, že toho bylo moc (jako u Avengers 2). Příběh tam je, ale "není"(Hodně odboček, až se to nesoustředí na to hlavní). Pro někoho OK, pro další zklamání. Padouch klasika u Marvelu.

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Echelon1

oni to berou napříč všemi filmy Marvelu, takže i Foxu a Sony, ale není to potvrzené, když se může Ego přeměnit na člověka proč ne Uatu.....

Echelon1

Echelon1 (hodnocení, recenze)

Ratemus

Počkaj, akože v celom MCU keďže sa všade objavoval, rozhodli sa z neho spraviť túto mimozemskú bytosť? To už je trochu divné. 

na příspěvěk reagoval Ratemus

ExSOLDIER

ExSOLDIER (hodnocení, recenze)

A jako bonus skladba ze soundtracku, kterou nazpíval člověk, který se neočekávaně objevil na světové premiéře...

 

link

Camulator

Camulator (hodnocení, recenze)

ExSOLDIER

To zní dobře. Ne, vážně. Charakterově je to sice kráva, její písničky jsou pro normálního člověka neposlouchatelný, ale hlas má prostě dobrej.

na příspěvěk reagoval Ratemus

Související novinky

Rychle a zběsile v kinech uspělo

Rychle a zběsile v kinech uspělo

21.05.2023

Ještě pár let nazpátek by podobný titulek byl brán jako naprostá samozřejmost. Jenže po covidových letech a klesajících kvalitách posledních snímků v sérii Rychle a zběsile se přece jen mnozí… (více)

Ani Strážci galaxie nepřekonali Super Maria

Ani Strážci galaxie nepřekonali Super Maria

07.05.2023

Čtvrtá, ani začátek páté fáze marvelovského univerza mírně řečeno nenadchla, od vyvrcholení trilogie Strážců Galaxie, které na plátna dorazilo ve čtvrtek, se nicméně očekávaly velké věci. A film,… (více)

Sylvester Stallone míří do televize

Sylvester Stallone míří do televize

07.12.2021

Herec Sylvester Stallone, jehož Rocky v roce 1976 vyhrál Oscara, a který má za sebou role v komiksových blockbusterech Strážci Galaxie Vol. 2 a Sebevražedný oddíl a čerstvě dotočil i čtvrté… (více)

Will Poulter ztvární Adama Warlocka

Will Poulter ztvární Adama Warlocka

12.10.2021

Server Deadline napsal a režisér James Gunn potvrdil zprávu o tom, že ve třetích Strážcích Galaxie oficiálně spatříme slavného marvelovskou superhrdinu Adama Warlocka. Co víc, už dokonce i víme, kdo… (více)

Reklama

Reklama