Reklama

Reklama

Kurýr: Restart

  • Francie Le Transporteur : Héritage (více)
Trailer 5

Obsahy(1)

Profesionální kurýr Frank Martin se musí proti své vůli spojit s nájemnou vražedkyní Annou, aby dostali skupinu bezcitných ruských překupníků s lidmi. Našlapaný mix akce s úžasnou kung-fu řežbou, vizuálně excelentními automobilovými honičkami, zabijácky krásnou „roštěnkou" a pořádnou porcí nadhledu! (Bioscop)

Videa (19)

Trailer 5

Recenze (243)

Danny F. 

všechny recenze uživatele

Kritika: Sejmout ventyl od hydrantu zadkem auta - směšné, zvednout jednou rukou chlapa jako horu - směšnější, skok z vodního skůtru rovnou do auta - ještě větší hrůza. Dnešní filmy se dělají jen kvůli efektům a ne blíže realitě. Na druhou stranu má film skvělou zápletku, dostatek akce a i samotný kurýr byl sympaťák. Některé kousky sice přehnané, ale na dnešní dobu celkem dobré. 75% ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Proti všetkým očakávaniam nový Kuriér nie je úplná sračka. Škoda, že tam nehral Jason. Lebo jeho absencia bola najväčší problém. Inak film viac menej ťaží z zavedených motívov predošlých dielov. A napriek tomu že sme to už videli, funguje to znova. Respektíve tak trochu. Vo filme je najlepší Ray Stevenson. ktorý si uvedomil, že nehrá v žiadnom hite, a bez výraznej námahy zahral najzábavnejšiu postavu filmu. Akcia je prekvapivo dobrá. Áno iba dobrá. Veľa mohlo byť vylepšeného. Ale aspoň audi predvedie dobré divadlo. Či už na letisku alebo s hydrantami. A Ed sa celkom snaží v bitkách. Občas to funguje. Občas vytiahne nejaký dobrý ťah z krav maga. Občas to nefunguje vôbec a chce sa mi plakať. Dej je svižný. Stále sa niečo deje. Dávam 55% a tri hviezdy. Čo je priemer. Ale oveľa viac ako som čakal. Lepší casting a prihodiť 10 mega. Máme super akčnú jednohubku. Takto šedý priemer. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Kurýr: Restart nebo Charlieho andílci, kde Charlie není v utajení, naopak většinu práce za andílky oddře? Ne, tři mušketýři! A nakonec Robin Hood. Ač se prvoplánově o komedii nejedná (asi), tak ruční souboje komické jsou, i když na J. Chana Skrein nemá. Navíc Skrein je děsně nesympatická držka, což byl zřejmě záměr. Film ale rychle ubíhá, a tak jako oddechovka šel. Spousta rozmlácených aut, divoké jízdy, dynamická kamera a kopička mrtvol. Jo a nádherná francouzská riviéra - Nice. Na jedno podívání, když není nic jiného po ruce.... ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Klasická bessonovka. Dejovo neuveriteľná blbosť, akčné scény rutinné, herecký príšerné. Z pôvodnej trilógie som nevidel ani jeden film, ale mám pocit že aj ten Statham strašne chýbal.Videl som to pred 3 dňami a jediné čo si pamätám bolo, že som sa uchechtával na scénach. ktoré mali byť dojímavé 4/10 ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Pokus o pozvednutí značky, který značku nejspíš dorazil. Hloupá akční blbost trpící především absencí výrazného představitele hlavní role a tupým scénářem, který jen podporují mizerné výkony většiny zúčastněných. Ed Skrein se sice snaží, ale marně, a Ray Stevenson to všechno nevytáhne, neboť mu scénář razantně hatí většinu šancí. Jediný pokrok je tu v nasnímání akce, kde Megatuna řádil posledně tak, že ani tahle mizerná akční výplachovka jeho neumětelství nepřekoná. Zkrátka ztráta času, nuda a jedna docela dlouhá reklama na Audi a jejich nejnovější vozítka. [40%] ()

Galerie (58)

Zajímavosti (11)

  • Okrem Paríža sa natáčalo aj na juhu Francúzska, v meste Nice a jeho okolí. (MikaelSVK)
  • Luc Besson chcel pôvodne natočiť prequel o tom, ako sa z Franka Martina stal kuriér. Nakoniec sa rozhodol pre reboot, ktorý ignoruje trilógiu s Jasonom Stathamom. (m.a.t.o.)
  • Dej sa odohráva v roku 2010, no vo filme je možné vidieť Apple iPhone 5 (predávajú sa od roku 2013) a vozidlá Audi S8, modelový rok 2015. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama