Reklama

Reklama

Kurýr: Restart

  • Francie Le Transporteur : Héritage (více)
Trailer 7

Obsahy(1)

Profesionální kurýr Frank Martin se musí proti své vůli spojit s nájemnou vražedkyní Annou, aby dostali skupinu bezcitných ruských překupníků s lidmi. Našlapaný mix akce s úžasnou kung-fu řežbou, vizuálně excelentními automobilovými honičkami, zabijácky krásnou „roštěnkou" a pořádnou porcí nadhledu! (Bioscop)

Videa (19)

Trailer 7

Recenze (243)

ywo666 

všechny recenze uživatele

Proti všetkým očakávaniam nový Kuriér nie je úplná sračka. Škoda, že tam nehral Jason. Lebo jeho absencia bola najväčší problém. Inak film viac menej ťaží z zavedených motívov predošlých dielov. A napriek tomu že sme to už videli, funguje to znova. Respektíve tak trochu. Vo filme je najlepší Ray Stevenson. ktorý si uvedomil, že nehrá v žiadnom hite, a bez výraznej námahy zahral najzábavnejšiu postavu filmu. Akcia je prekvapivo dobrá. Áno iba dobrá. Veľa mohlo byť vylepšeného. Ale aspoň audi predvedie dobré divadlo. Či už na letisku alebo s hydrantami. A Ed sa celkom snaží v bitkách. Občas to funguje. Občas vytiahne nejaký dobrý ťah z krav maga. Občas to nefunguje vôbec a chce sa mi plakať. Dej je svižný. Stále sa niečo deje. Dávam 55% a tri hviezdy. Čo je priemer. Ale oveľa viac ako som čakal. Lepší casting a prihodiť 10 mega. Máme super akčnú jednohubku. Takto šedý priemer. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Nebýt hezkých exteriérů (míst, ne holek), nestojí to za zaznamenání. Nudný děj, nudné postavy, akční scény naprosto zmatené a zmateně sestříhané (třeba na té lodi v té malé kajutě snad po sobě střílelo třicet lidí, podle střihu, a i když někoho trefili, tak nebylo jasné, kde se tam vzal a proč doprčic stál zrovna v tu chvíli uprostřed místnosti...). ()

Reklama

Yoda sama 

všechny recenze uživatele

Ed možno zvláda tie tri polohy naštvaný-škodoradostný-napätý, no viac z toho celého nevyčaruje, aj zásluhou scenáru a réžie. Ono je to totižto na úrovni toho podivného seriálu čo chvíľu bežal aj v tuzemskej televízii a celkovo to postráda všetko čaro, ktoré mala Leterrierovo-Stathamovská éra. Ostalo z toho len nezaujímavé nič, kde je jedinou zábavnou stránkou Stevensonove machrovanie. Ale nebudem to určite porovnávať s Hitmanom, toto kope aj tak inú ligu, kde sa na akčné scény a ten blbý príbeh aspoň ako tak dalo pozerať bez úškľabkov, s kamennou tvárou. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ono to vlastně splňuje všechno, co od Kurýrů očekávám. Je tu našláplá akce, efektní rvačky a parádní honičky. Prospěl i návrat na francouzskou riviéru a vyšlo posílení týmu o čtyři šmrncovní holky a Martinova otce v podání Raye Stevensona. Jenže marná sláva, Ed Skrein Velkého Jasona nahradit nemohl. Ta drsná póza nekompromisního veterána mu nešla a místy působil až úsměvně. Smůla, že Stathama neukecali, protože tímhle je nejspíš kurýrská série navždy pohřbena. A je to škoda, protože podle mě i tady Frank Martin ukázal, že by měl ještě co říct. 65% ()

Danny F. 

všechny recenze uživatele

Kritika: Sejmout ventyl od hydrantu zadkem auta - směšné, zvednout jednou rukou chlapa jako horu - směšnější, skok z vodního skůtru rovnou do auta - ještě větší hrůza. Dnešní filmy se dělají jen kvůli efektům a ne blíže realitě. Na druhou stranu má film skvělou zápletku, dostatek akce a i samotný kurýr byl sympaťák. Některé kousky sice přehnané, ale na dnešní dobu celkem dobré. 75% ()

Galerie (58)

Zajímavosti (11)

  • Jason Statham se vyjádřil k tomu, proč ve filmu nehrál: „Byla opravdu skvělá zkušenost ty filmy točit a rád bych v tom pokračoval. Jenže chtěli, abych podepsal hned tři filmy, ke kterým zatím ani nebyl scénář a navíc mi za všechny tři dohromady nabídli méně peněz, než kolik jsem předtím dostal zaplaceno za jeden díl! Bylo to obchodní rozhodnutí.“ Jason Statham chtěl za svou roli dostat 11 milionů amerických dolarů. (PROCESOR)
  • Luc Besson chcel pôvodne natočiť prequel o tom, ako sa z Franka Martina stal kuriér. Nakoniec sa rozhodol pre reboot, ktorý ignoruje trilógiu s Jasonom Stathamom. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama