Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čerstvý majster sveta v kickboxe Eric Sloan (Darren Shahlavi) dostal ponuku, ktorá sa neodmieta: za 400 tisíc dolárov zápasiť v Thajsku s miestnym šampiónom v thajskom boxe Tong Pom (Dave Bautista). Ponuku príjme, no netuší, že zápas skončí horšie ako predpokladal - jeho smťou. Ericov mladší brat Kurt (Alain Moussi) túži po pomste a po nevydarenom atentáte na Tong Poa vyhľadá uznávaného majstra bojových umení Duranda (Jean-Claude Van Damme), aby ho pripravil na súboj, v ktorom bude môcť vraha svojho brata poraziť čestne a férovo. (m.a.t.o.)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (113)

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Koukám většina zatím nespokojená a já nechápu proč. Jasan Bautista není zrovna thajec, takže Tong Po s kulatýma očima může někomu vadit a mohli mu dát trochu jinej look, ale jak tu může někdo psát, že neumí Muay Thai? Safra vždyť Muay Thai trénuje už nějakej ten pátek a ovládá ho. Netvrdím, že na špičkové úrovni ale to ani Michel Qissi. Do filmu to rozhodně ale stačilo tehdy a stačí to i teď. Hlavní hrdina možná vypadá pro někoho až moc šampónsky, ale řezat se určitě umí, JCVD jako učitel absolutně v pohodě a příznivce MMA musí potěšit účast takových jmen jako GSP, Cain Velasquez a Fabricio Werdum, Gina Carano je třešní na dortu, ale nechápu proč jí dali roli, kde nepředvede ani Ň ze svého umění. Akce je ve filmu dost, bitky jsou koukatelné, přehledné a závěrečný boj na život a na smrt pěkně dlouhej, žádná pětiminutovka. To že film vesměs kopíruje originál s tím se snad počítalo, ne? Za mě spokojenost, těším se na další díl a potěšilo mě cameo Qissiho, který ve vězení prohodí na JCVD - Hej, ty mě nepoznáváš? No, kdo z Vás Tong Poa poznal? :-) ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Průměrný Martial-art film, který rozjíždí novou sérii a nemá se starou nic společného. Van Damme zde hraje jinou roli. Hlavní hrdina je sympaťák. Hodně mě potěšila řada skutečných mma bojovníku, ale ty mají spíš vtipné role (zvlášť, když je člověk zná a ví, co dokážou). Příběh je hodně podobný prvnímu a ničím nepřekvapí. Některé fighty jsou povedené, ale většinou to kazí rychlá kamera. 80% :) ()

Reklama

malylada 

všechny recenze uživatele

Neměl jsem přehnané očekávání, ale na tento kousek jsem se těšil. Původní film, který spolu s Dvojitým zásahem ovlivňoval mé filmové dětství, kdy jsem potají se sousedem koukali na VHS, když byli rodiče v práci. Je fajn vidět MMA šampiony, GSP, Werduma, Velazqueze, jakož to fanoušek tohoto sportu. JCVD si roli nesmírně užívá a je asi to nejpozitivnější na celém filmu. Bohužel hlavní herec Van Dammovi nesahá ani po kotníky, ten byl pro tyto role jako dělaný, naštěstí Bautista roli Tong Poa zvládl solidně a vyrovnává rozpačité pocity. Je neskutečné, jak i přes třicet let zpětně je původní Kickboxer choreograficky jak v soubojích, tak tréningu hrdiny někde jinde, než současný film. Na druhou stranu je těžké překonat takový jednohubku, kult 80. let, kdy byl Van Damme ve vrcholné formě. Ty roznožky ve zpomalovačkách už nepřekoná nikdo......5/10 ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Kdo by kdy řekl, že Jean Claude Van Damme bude hrát v příběhu takřka totožném od původního Kickboxera a bude v něm hrát postavu duševního mentora. On, který před dvaceti lety byl ucho největší a právě díky tomu jsem ho měl tak rád. Jenže teď? Mluví jak kdyby to nebyl on. Do toho celý film má na sobě sluneční brejle, které nesundá ani v tom nejtemnějším koutu Asie. Není mu to trapný? Přitom Dave Bautista byl obstojný protivník a Alain Moussi taky docela ušel. Během Van Dammova tréninku se totiž opakovala celá řada situací z původního filmu, během kterých jsem si na toho mlaďáka z Gabonu docela zvykl. Ale tvůrci naštěstí přidali i něco nového, čímž film alespoň trošku zoriginálněli. Dokonce ani akce nebyla úplně zfušovaná. Takže mi z toho vychází fakt, že nejhorší na tomto filmu bylo koukat na Jean Clauda v jeho černých Raybanech. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Paní nostalgie je přišitá u jedničky Kickboxera, to je tutovka! Další díly, už mě opravdu netáhly a to především díky neúčasti JCVD. Proto, když jsem viděl, že se namočil do projektu Vengeance, nemůžu nevidět a hlavně si přát, aby zde filmek projel objížďku kolem lokality "propadák". V rámci žánru a taktéž pro oblibu Van Damma, nemůžu hodnotit záporně! Tong Po v podání Bautisty byl přísněj a respekt si vybudoval i v mým měkoučkým křesle v obýváku! Hlavní "borec" nebyl asi podle představ ten, kterej by to mohl táhnout, pač měl docela dost složitou úlohu, podědit roli po Kurtovi z prvního dílu. Každopádně to vůbec nevadí, protože mi všichni jsme šli do filmu jen a jen skrz našeho Žána! No co k tomu dodat? Nápad s tím, že se stal učitelským a předával zkušenosti dál, byl geniální tah a Džejsímu to navíc šlo náramně! Jsem rád, že jsem dostal před oči po dlouhé době nadmíru solidní Van Dammův biják! 70% ()

Galerie (48)

Zajímavosti (9)

  • V roli Kurta Sloana (Alain Moussi) se měl objevit britský herec Darren Shahlavi, bohužel zemřel ještě před začátkem natáčení ve spánku na předávkování léky. (korbitch22)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno