Reklama

Reklama

Avengers: Endgame

  • USA Avengers: Endgame (více)
Trailer 9
USA, 2019, 182 min

Předloha:

Stan Lee (komiks), Jack Kirby (komiks)

Kamera:

Trent Opaloch

Hrají:

Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Don Cheadle, Paul Rudd, Benedict Cumberbatch (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Hrozivé události způsobené Thanosem, který vyhladil polovinu života ve vesmíru a silně oslabil Avengers, vedou zbylé superhrdiny k tomu, aby ve strhujícím finále 22 filmů studia Marvel zvaném Avengers: Endgame sebrali poslední síly a pokusili se vrátit úder. (Falcon)

Diskuze

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

No, tak ono to bude spíše významově, jak říká Echelon. Každopádně někdo, kdo dělá efekty pro A4 teď napsal, že to je tříslovný název a sdělil první písmena. Avengers F ______ H_____. Tomu by odpovídala třeba Final Hour nebo nějaký Fall of...

na příspěvěk reagoval Ratemus, Echelon1

Echelon1

Echelon1 (hodnocení, recenze)

Ratemus

Ale vraj najbližšie, takže snáď to nebude proste len nejaké synonymum slova "forever". Ale podstata bude tam toho slova. Trebárs Avengers: Dawn of Eternity alebo niečo. :D

na příspěvěk reagoval Ratemus

Uživatel Echelon1 smazal svůj příspěvek.

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

jeden z názvů by mohl být Avenge us ...co si o tom myslíte? objevilo se to prý někde na netu

na příspěvěk reagoval Nevka

997.pato

997.pato (hodnocení, recenze)

Kincl

Samozrejme aj Strange-a :D na toho som zabudol. Quill by sa vrátiť mohol, príde mi to ako taký vodca strážcov. Narozdiel od napr. Mantis a Draxa by sa až tak ľahko nenahradil. Taký snový lineup ktoý by som rád videl vo vol. 3 je Quill, Rocket, Groot, Thor (aspoň cameo), Quasar, Nova a Nebula (ak prežije). Warlock má byť od začiatku záporák tak nepredpokladám že sa hneď stane členom.

997.pato

997.pato (hodnocení, recenze)

SPOILER:

 

Po zhliadnutí A3 mám od tohto filmu zopár očakávaní:

 - návrat Red Skulla (myslím že po Thanosovom lusknutí môže jeho kliadba padnúť)

 - griandiozne finále Cap vs Red Skull (končiace smrťou oboch))

 - návrat aspoň Quilla, Groota, Spider-Mana, Black Panthera a Winter Soldiera

 - permanentná smrť aspoň 2 ďalších postáv (mimo Capa) napr. Nebula a Hawkeye

 - Ronin

na příspěvěk reagoval Nevka, Kincl

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Bullseye, Leader, Hyperion, Hellstorm, Titanium Man a jejich velitel Thaddeus Ross, který by si vzal Hulkovo sérum a stal by se tak Red Hulkem. Tak jako tak, sou to dvě samostatné postavy, takže to je sedm. 

Echelon1

Echelon1 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Myslím pre rozdielne pohľady. Lebo napr. Apokalyps oproti Living T. či Mad Jim Jaspera je mravec, a nie boh. Len proti bežným ľuďom je "boh". Manhattna z Watchmen poznám, len stále by som ho nepovažoval za boha, len veľmi silného jedinca. Ako, slovo boh znamená skôr "najvyššia podstata". Zrejme mám podstatne vyššie nároky. Manhattan síce vidí budúcnosť, dokáže manipulovať fundamentálnymi energiami (okrem gravitácie zrejme), a manipulovať vďaka tomu hmotu, teleportovať seba aj objekty + tvarovať sa (shapeshifting). Len nie je všemocný. Nie je vševediaci. Nie je dokonalo a nekonečne múdry a inteligentný (je mentálne len človek, nič viac). Nie je večný v oboch smeroch času (minulosť a budúcnosť). Nevládne nekonečnu a večnosti. Nedokáže kriesiť. Nedokáže vytvoriť vesmír a všetko fungovanie v ňom. Nedisponuje nekonečným množstvom energie. Je to len malý modrý mužík vo vesmíre, ktorý je len silnejší než my. 

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Ty bereš apocalypse z komiksu nebo filmu? Můj typ je Kiljaeden, Archimonde, Antiman, Deathwing, Graviton, Sinestro, Darkness Pouze Marvel Graviton, Antiman, juggernaut, morlun, nevím zda mohu Korvaca, Magus, Void...pokud nemohu Maguse tak asi Gorr

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Související novinky

Vision se vrátí ve vlastním seriálu

Vision se vrátí ve vlastním seriálu

25.05.2024

V minulých letech se komiksácké studio Marvel s oznamováním nových projektů trošku urvalo z řetězu. Po vrcholné éře, kdy hlediště kin praskala ve švech pod nápory chtivých diváků, kteří potřebovali… (více)

Druhý Gladiátor byl extrémně drahý

Druhý Gladiátor byl extrémně drahý

26.02.2024

Loňské stávky se nějak podepsaly snad na každém natáčení. A čím větší produkce, tím více studia pravděpodobně krvácela, když se práce na filmu zastavily. Své o tom ví Ridley Scott, který loni na… (více)

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

15.02.2024

Velké tajemství to nebylo, ale oficiálně potvrzeno taky ne. To se změnilo včerejším Valentýnem, kdy Marvel oznámil definitivní obsazení své Fantastické čtyřky. Reeda Richardse, nejgeniálnějšího vědce… (více)

Scorsese vs. Marvel znovu

Scorsese vs. Marvel znovu

31.10.2023

Pár let staré komentáře Martina Scorseseho k Marvelu, vůči němuž se režisér ohradil a filmy studia označil za pouťové atrakce spíš než filmy, jsou dobře známé. Teď ale do kin zamířil snímek Zabijáci… (více)

Reklama

Reklama