Reklama

Reklama

Avengers: Endgame

  • USA Avengers: Endgame (více)
Trailer 7
USA, 2019, 182 min

Předloha:

Stan Lee (komiks), Jack Kirby (komiks)

Kamera:

Trent Opaloch

Hrají:

Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Don Cheadle, Paul Rudd, Benedict Cumberbatch (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Hrozivé události způsobené Thanosem, který vyhladil polovinu života ve vesmíru a silně oslabil Avengers, vedou zbylé superhrdiny k tomu, aby ve strhujícím finále 22 filmů studia Marvel zvaném Avengers: Endgame sebrali poslední síly a pokusili se vrátit úder. (Falcon)

Diskuze

Gladiator15

Gladiator15 (hodnocení, recenze)

Gaw

Akože nebolo? OMG, veď to tam 2x vysvetľovali. Najprv Hulk Rhodeymu, keď sa pýtal, prečo proste nejdu do minulosti kde je  Thanos dieťa a nezakrútia mu krkom. Na to mu vysvelil ako funguje paradox starého otca. A potom prastará vysvetľovala Hulkovi čo sa stane ak zoberie kamene do svojej reality a že ich musí vrátiť späť. 

na příspěvěk reagoval Gaw

Gaw

Gaw (hodnocení, recenze)

Lukehofarma

O tom, ze cestovali do alternativni reality nebylo ve filmu ani slovo. Jasne tam bylo receno, ze je jdou do minulosti. Nedava to proste smysl, jen to uznejte, na kvalite filmu to v podstate nic nezmeni.

na příspěvěk reagoval Gladiator15

 (hodnocení, recenze)

Jo ten film je hrozná nuda.Natáhnout budíka ,vzít si teplé bačkory a spící čepici.V tomto Endgame exceluje .

Lukehofarma

Lukehofarma (hodnocení, recenze)

Gaw

To jak by fungovani to cestovani casem jsou vsechno jen teorie a kazdy to vidi po svem. V navratu do budoucnosti se dali udalosti menit. Tady to mohlo byt mysleno jinak. Treba nektere udalosti nelze menit.

na příspěvěk reagoval Gladiator15, Gaw

Skresa

Skresa (hodnocení, recenze)

Já nevím, já nad tím přemýšlel a prostě Spoiler spoiler spoiler spoiler spoiler Tonyho odchod jsem si představoval jinak.. Lépe.. Prostě dalo se tomu dle mě zabránit vzhledem k tomu, že měli k dispozici Cpt. Marvel a vlastně úplně všechny hrdiny..

na příspěvěk reagoval Ratemus

Gaw

Gaw (hodnocení, recenze)

<SPOILRER>Thanos odcestoval v tomto filmu z roku 2013 (nebo kdy) rovnou do roku 2019. Jak tedy mohl v minulych filmech ziskat kameny a lusknout prstem?</SPOILER>

na příspěvěk reagoval Gladiator15, Lukehofarma

S.W.A.T

S.W.A.T (hodnocení, recenze)

Čím víc o tom filmu přemýšlím, tak tím víc jsem z něj nadšenější. Ano má to své mouchy a IW bylo v rámci akce lepší a soustřednejší, ale tohle bylo něco. Komentáře typu že to nebylo tolik emotivní nechápu a nebo lépe chápu, protože to jenom dokazuje, že ač se dotyčnému/dotyčné filmy mohli líbit a tak do toho ale nebylo invstováno víc. Za mě je to naopak hrozně emotivní film, ale nesází na Hollywoodskou první dobrou a místo toho ty emoce vyvolává tím, že člověk opravdu musí ty postavy znát a vědět jak na tom spolu jsou a pak to funguje dokonale (třeba nevinná hláška z Iron Mana 1 se tady dokonale zůročí na konci filmu). Jinak je to ale těžkej fan service a sám si nejsem jistej, že jsem pochytil všechno, nějakým způsobem se odkáže na každej předchozí film. No prostě je tam toho hafo. A IW mělo ještě výhodu  v přímočařosti, Endgame bych řekl že je rozděleno na tři různé třetiny.

 

Jinak po filmu jsem začal souhlasit s názorem, že se budou muset postavy jako Strange nebo Panther ještě hodně snažit, aby dosáhli v rámci MCU stejné ikoničnosti jako trio Iron Man-Cap-Thor.

na příspěvěk reagoval Gladiator15

Gladiator15

Gladiator15 (hodnocení, recenze)

Lukehofarma

SPOILER:

 

 

A kto? Kamene boli vrátené a v tej realite iné neboli. Niekto so strojom času áno. Ale kto by to robil a prečo? A predpokladám, že Avengeri ten stroj potom zničili. 

DEXTER099

DEXTER099 (hodnocení, recenze)

Za mě jednoznačně lepší infinity war,tady mě štve jako na většině marvelovek ten rádoby vtipnej humor a druhá věc byl Thor-to bylo děsný.Jinak to šlo.

hihotek

hihotek (hodnocení, recenze)

Gladiator15

Spoiler - Tak je fakt, že s timestonem, který by si nechal na vrácení nakonec je všechno řešitelné že :D podle mě i ty perma smrti kdyby se strange trochu snažil i když hulk tvrdil to co tvrdil... ale asi bylo třeba ty hrdiny začít redukovat, už jich bylo moc... I když zrovna toho, co mám nejraději nemuseli - doufal jsem, že převezme Furyho místo a jen se stáhne do pozadí

Lukehofarma

Lukehofarma (hodnocení, recenze)

SPOILER: bylo lusknutí jedinou mozností jak porazit Thanose? Vzdyt ho mohli sundat normalne ne? A tak jak se dostali zpatky tak se muze vratit i Thanos ne?

na příspěvěk reagoval Gladiator15

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Koukám že zhrzelí fanoušci sw je stejná sorta kašparů jako fanoušků Dceu...no jo, závist je svině

hihotek

hihotek (hodnocení, recenze)

Spoiler !!! Dodatek... Koneckonců až na time stone všechny ty zbylé nic moc situace :D Spoiler !!!

hihotek

hihotek (hodnocení, recenze)

Trochu se mi to rozleželo a... Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Jak se dostala královna nového Asgardu ke svému koni? + Jak dostal dědek zpět kameny, tak aby se nic nezměnilo bych velmi rád viděl u soul stonu a hlavně u tesseractu když rozbili kostku i trezor :D A najde se i pár dalších paradoxů, ale cestování časem je vždy obtížné téma ke zpracování, takže u některých jsem ochotný přimhouřit oko, ale možná by stálo za to některé více rozvést - člověk by nevěřil, že tři hodiny můžou být málo :D Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler

na příspěvěk reagoval Gladiator15

kamigava

kamigava (hodnocení, recenze)

ještě by tam mohli přiletět všichni X-meni a film by měl 5 hodin! :D jo a Deadpool, Venom, Fantastic 4 a nakonec přiletí Vader, všechny rozmetá a Thanosovi sebere všechny kamínky a vyrobí si z nich krystaly do meče.

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

kamigava

Poradí ti, jakou kávu si uvařit, abys nebyl od toho karamelizovaného Marvelu "ucpanej a celej nedotaženej".

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

S.W.A.T

SPOILER: Taky mě překvapil. Nicméně jsem si říkal, že i Howard byl někde na hraně věku, kde ho mohl hrát i Dominic Cooper :)

Související novinky

Vision se vrátí ve vlastním seriálu

Vision se vrátí ve vlastním seriálu

25.05.2024

V minulých letech se komiksácké studio Marvel s oznamováním nových projektů trošku urvalo z řetězu. Po vrcholné éře, kdy hlediště kin praskala ve švech pod nápory chtivých diváků, kteří potřebovali… (více)

Druhý Gladiátor byl extrémně drahý

Druhý Gladiátor byl extrémně drahý

26.02.2024

Loňské stávky se nějak podepsaly snad na každém natáčení. A čím větší produkce, tím více studia pravděpodobně krvácela, když se práce na filmu zastavily. Své o tom ví Ridley Scott, který loni na… (více)

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

15.02.2024

Velké tajemství to nebylo, ale oficiálně potvrzeno taky ne. To se změnilo včerejším Valentýnem, kdy Marvel oznámil definitivní obsazení své Fantastické čtyřky. Reeda Richardse, nejgeniálnějšího vědce… (více)

Scorsese vs. Marvel znovu

Scorsese vs. Marvel znovu

31.10.2023

Pár let staré komentáře Martina Scorseseho k Marvelu, vůči němuž se režisér ohradil a filmy studia označil za pouťové atrakce spíš než filmy, jsou dobře známé. Teď ale do kin zamířil snímek Zabijáci… (více)

Reklama

Reklama