Reklama

Reklama

Špióni odvedle

  • USA Keeping Up with the Joneses (více)
Trailer 1

Užijte si setkání s neobvyklými sousedy v zábavné akční komedii, ve které září hvězdy jako Zach Galifianakis, Jon Hamm, Isla Fisher a Gal Gadot. Obyčejný pár z předměstí zjišťuje, že udržet krok s Jonesovými — neskutečně atraktivními a světaznalými novými sousedy — nebude snadné. Obzvláště když odhalí, že pan a paní Jonesovi jsou tajní agenti zapojení do mezinárodní špionáže. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (167)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Špiónské duo odvedle je cool i hot a usedlý páreček sousedů jim snaživě sekunduje – tedy úplně neotravuje, přestože humor produkuje občas dost upachtěný. Přepálená akce na komedii ujde a společně s podřadnou zápletkou dovedou všemožná nedorozumění do přijatelného (rychlého, než přijdou děti :)) vyvrcholení. ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

Odpad za akční stránku, jedna hvězda za "komedii" a ve výsledku jedna hvězda za to, že jsem to doukoukal do konce, i když vlastně sám nevím proč. Nerad to říkám, ale Zach je opravdu předurčen do rolí obtloustlého blba. Štíhlá postava mu prostě nesedí a na podobné role čeká tucet lepších kandidátů. Kariéra Grega Mottoly budiž tímto definitivně pohřbena. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Ten film fakt není nic moc. Recykluje zcela nenápaditě jinde několikrát a daleko lépe provařené téma blbí američtí sousedi vs. tajní špičkoví agenti, což nic proti, pokud to někdo dovede dobře natočit, ale nejde o tento případ. Akce je zde minimum (a dokonce ta první začne až po 56 minutách filmu!) a film klidně mohl být o dvacet třicet minut kratší. Ani humoru to moc nepobralo, ačkoliv dva, možná tři dobré vtípky by se našly. Jenomže ten film má jakousi zvláštní, pohodovou atmosféru, a Jon Hamm a Gal Gadot hodně zachraňují. Mám to přesně na 2,5 * a nejsem si jistý, jestli to stojí za nové podívání se. Mít to větší tah na branku, víc akce, méně Galifianakise, více humorných hlášek, mohl to být opravdu povedený film. Takhle zůstal někde přesně na půl cesty. ()

Hedy 

všechny recenze uživatele

Můj soused zabiják se dal do práce kterou měl dělat spíš agent 007. Vidět Zacha v roli člověka který není totální idiot bylo něco neopakovatelného (doufám že se to totiž opakovat nebude). Celý film je nemastný, neslaný a celý koncept je v podstatě už tisíckrát ohraná písnička. Sousedi se chovají normálně. Hlavnímu hrdinovi ale přijde že jsou nenormální. Vloupe se sousedům do domu kde zjistí že normální doopravdy nejsou. Nikdo jim nevěří dokud se nestane nějaký haluz kde se ukáže že sousedi doopravdy normální nejsou. Upřímně mi takový námět filmu ani tak moc nevadí kdyby se tam stalo něco co by mě alespoň něco co mě překvapí. Místo toho jsem viděl takovou tu klasiku která neurazí. Za mě tedy 3 hvězdy. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Z filmů Gal Gadot, které měly premiéru mezi Batman v Superman: Dawn of Justice a Wonder Woman, jsou Keeping Up with the Joneses hodně velký fail. Což o to, sošná je, v páru s Islou Fisher je i vtipná a sexy, ale skutečné herecké role začala dostávat až mnohem později... Tohle je jen takový přešlap mezi Rychle a zběsile a testováním publika, jestli akční hrdinku přijme i v komedii. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (9)

  • Při setkání v hotelu se Scorpionem (Patton Oswalt) pije Jack (Fred Galle) šampaňské, z hluboka se napije a na stůl pokládá z poloviny prázdnou sklenici. V dalším záběru je však sklenice zcela prázdná. (MrAldridge)
  • Výroba a autorizovaná distribúcia filmu podporili viac ako 13 000 pracovných miest. (Laslo)

Reklama

Reklama