Reklama

Reklama

Mizerové: Na život a na smrt

  • USA Bad Boys: Ride or Die (více)
Trailer 6

Obsahy(1)

Kultovní Mizerové jsou zpět a s nimi i pořádná nálož akce a nekorektních vtipů. Tentokrát však detektivy Mikea Loweryho (Will Smith) a Marcuse Burnetta (Martin Lawrence) čeká mise, která by je nenapadla ani v těch nejdivočejších snech. Jejich nedávno zesnulý nadřízený, kapitán Conrad Howard (Joe Pantoliano), byl totiž obviněn z dlouholeté spolupráce s drogovými kartely. Mike i Marcus mají pochopitelně na celou kauzu jiný názor a jsou odhodláni kapitánovo jméno očistit za každou cenu. Netuší však, že za chvíli budou muset sami prchat před zákonem... (Falcon)

(více)

Videa (5)

Trailer 6

Recenze (95)

RAFT 

všechny recenze uživatele

A máme zde, už čtvrtý díl ,zábavné akční komedie.Na pokračování se čekalo jenom čtyři roky a vyplatilo se.Mizerové mají stále co nabídnout a že, toho bylo fakt hodně.Skvělé hlášky ve filmu nesmí chybět.Nováčci zde, fungují bez problému.Smith tu má dost dobrou kondičku a Lawrence nám trochu shodil o proti třetímu dílu.Film šlape jako po másle bez hluchých míst,dobrou akcí.Malou roli ve filmu má i režisér prvních dvou dílů Michael Bay.Dalsí díl všema deseti.Viděno 7.6. .Za mě 80% ()

Colby Sawyer 

všechny recenze uživatele

Jako není to špatný, zbytečně dlouho trvá, než se to rozjede, tím spíš, když je zápletka představena už v trailerech. Marcusova ezo linka je divná, ale jinak to šlape. Páni režiséři umí, jen bych je využil u nějaké zajímavější série. V pátém díle totiž M&M už asi budou vypadat, že do party vezmou i mého taťku. Ale na druhou stranu, poslední díl si dám rád. ()

Reklama

JohnnyKladno 

všechny recenze uživatele

No, něco málo jsem očekával a doručeno, bohužel. Smith je pořád stejný, klobouk dolu, ale je vlastně najednou hrozně nudnej. Lawrence je stejný, jen na steroidech, ty z něj snad po problému nevyprchají až do konce a je to až otravné. Arbi a Fallah, kterým se dost povedl třetí díl, bohužel zamrzli trochu v minulosti a stále se točí v „rodinném“ kruhu. I ten Bay tam je. Vyšťouráme nějakou strašně drsnou a doposud tajemnou „ organizaci, gang, kartel“ z minulosti, 20 let prorostlé do všech orgánů společnosti a udělejme to zase hodně osobní. Pár fajn vtipů tam je, pár zajímavých nápadů při akci, ale celkově to je jen ždímačka a poslední „flashback“ se stromem mě skoro urazil, nespal jsem při otvíráku, ale chápu, že to mohli tvůrci předpokládat. Doufal jsem, že budu překvapen jak u třetího dílu, bohužel ne. Dost mě to vlastně mrzí, ale hodně slabých 50% ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Tento diel som videl tesne po depresívnom životnom jubileu a preto oceňujem, že je to cheesy úľava pre pánov v strednom veku, po ktorej som si kúpil pivo a horalku a vydal sa za veľkým dobrodružstvom do postele. Úniky rodinnými smermi sú tu ešte intenzívnejšie než naposledy, aspoň u toho hrdinu, ktorý ešte nedávno (zdanlivo) žiadnu rodinu nemal. Lenže teraz je tu kartelový synček najdrsnejší zabiják, zosnulý fakujúci kapitán-tatko volá zo záhrobia a faknúť z okienka sa zastaví aj tatko zo Zálivu, takže je to naozaj dokonale rodinné, človek by skoro slzu vytlačil. Lenže okrem toho tu má prevahu ozajstná badboysovina, ešte omnoho badboysovejšia než minule. respektívne vo vzťahu k Trojke ako Dvojka vo vzťahu k Jednotke. Badyl a Bilal sa skutočne rozšupli a ako dravá dvojka aj vytvorili pravú dravú Dvojku so staršími legendami, väčšiu a prestrelenejšiu, s uletenejšími úletmi a brutálnejšou brutalitou. Keď sa akčný hrdina žení, väčšinou je to pre diváka dosť bad, lenže zároveň je to šanca lepšie ho zaangažovať a tu mu scenáristi poslali do cesty tak neuveriteľne badass madafaka gaunera, že má jeden z toho eufóriu... P.S. Už minule zachytená podobnosť s vývojom série SMRTONOSNÁ ZBRAŇ je u MIZEROV po tejto časti až okatá. Je pozoruhodné, že obe začali v dobe, kedy fičali skôr rodinnejšie žánre a skončili rodinne v dobe brutálnych akčňákov, a dokonca sa to snažia viac či menej účinne miešať. Bezčasie sa už nenosí, hrdinovia mladosti starnú so svojim publikom a my starší chuji môžeme zase raz odhodlane skúsiť prepiť a premachrovať celú noc... ()

Marcos22 

všechny recenze uživatele

Letní blockbuster léta 2024! Přesně takhle má vypadat svěží, inteligentní, zábavný a pořádnou akcí nabitý flák s výborným hlavním záporákem a charismatickou partičkou hlavních hrdinů. Noví Mizerové „vykrádají“ v tom nejlepším slova smyslu sérii Rychle a zběsile, a staví se rázem na piedestal současných bláznivých akčních krimi komedií. Dvojice režisérů Adil El Arbi a Bilall Fallah se společně s jejich dvorním kameramanem Robrechtem Heyvaertem nebojí experimentální práce s vizuálem a divák si přijde na řadu dechberoucích akčních sexy záběrů, včetně FPS scén. Při nich sledujeme akci z pohledu první osoby, kterou jsme si v poslední době mohli naplno užít například u Najšullerova Hardcore Henryho. Vyjma výše zmíněného je na vysoké úrovni taktéž scénář s hudbou, což v konečném zúčtování znamená, že se čtvrtí Mizerové prostříleli k naprosto zasloužené pětihvězdě. Nejzábavnější blockbuster roku a jedno obrovitánské doporučení! 👌 (16.06.2024) ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • Ve snímku má drobné cameo režisér prvních dvou dílů Michael Bay. Ukáže se zde i se svým Porsche 911, které propůjčil na natáčení legendární akční scény na letišti v prvním snímku z roku 1995. (luka4615)
  • Natáčení započalo 3. dubna 2023 v Atlantě ve státě Georgia, nicméně v červenci bylo pozastaveno kvůli stávce, která tou dobou v Hollywoodu probíhala. Nakonec hlavní natáčení skončilo až v březnu roku 2024. Dále se filmovalo v Miami na Floridě. (fiLLthe3DD)

Související novinky

13. Filmový víkend ČSFD (2.-4. srpna)

13. Filmový víkend ČSFD (2.-4. srpna)

25.06.2024

Drazí ČSFĎáci, s velkou radostí vás tento rok opět zveme na Filmový víkend ČSFD, který se dočká již 13. ročníku. Náš vlastní malý filmový svátek se bude konat od pátku 2. srpna do nedělního rána 4.… (více)

Will Smith v novém sci-fi thrilleru?

Will Smith v novém sci-fi thrilleru?

21.06.2024

Facka nefacka, dosavadní tržby a poměrně pozitivní reakce nedávno uvedeného akčního snímku Mizerové: Na život a na smrt tak trochu potvrzují status herce Willa Smitha (Já, legenda, Král Richard:… (více)

Krásné svátky a PF 2024

Krásné svátky a PF 2024

24.12.2023

Nebýt přesunu druhé Duny na jaro 2024, byl by uplynulý filmový rok výjimečný. I přesto ale byl skvělý, plný filmových překvapení. Tím největším byl “selfmade fenomén” sociálních sítí Barbenheimer,… (více)

Spider-Man, Kraven a další se odsouvají

Spider-Man, Kraven a další se odsouvají

29.07.2023

Máme dva týdny od začátku herecké stávky a místo nějakých pozitivních zpráv nebo náznaků, že si chtějí zástupci studií sednout s odbory a domluvit se na férových kompenzacích tak, aby se celý byznys… (více)

Reklama

Reklama