Reklama

Reklama

Stranger Things - Season 3

(série)
Trailer 2
Drama / Fantasy / Horor / Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller
USA, 2019, 7 h 29 min (Minutáž: 50–78 min)

Hrají:

Winona Ryder, David Harbour, Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, Noah Schnapp (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(8)

Nová láska. Nové obchodní centrum. A vzteklé krysy, které běží za nebezpečím. Prostě léto roku 1985 ve městě Hawkins. I jediné léto ale může změnit úplně všechno. (Netflix)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (337)

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stranger Things svojou treťou sériou opäť nesklamalo, aj keď už sa nám tu neobjavujú starí známi Demogorgoni. Celá séria odsýpa veľmi dobre, nesie sa v pohodovom, príjemnom duchu a podľa mňa nemala ani jednu slabšiu epizódu. Znovu som musel 8 častí čakať na to, ako bude vyzerať finálne monštrum - a tak sa mi to aj páči! Bože, a ten koniec s Neverending Story, to bola absolútna bomba! Som zvedavý, čo prinesie nasledujúca štvrtá séria... ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dokoukáno. Za mě asi nejslabší serie. Rozjíždět se začne až v pátým díle. Taky minimum popkulturních odkazů...v prvním díle jen plakát v kině na Návrat do budoucnosti. Ale na konci to zachrání...odkazy na tři moje oblíbené filmy (ten Návrat samozřejmě, Nářez na Ridgemontské střední a Nekonečný příběh, který jsem avizoval už když jsem se dozvěděl, že se třetí serie bude odehrávat v roce 1985). A konec už teda funguje jak má. A bacha na ruský terminátory. Co mi vadilo nejvíc bylo řešení vztahů. Eleven se najednou chovala úplně jinak...jako obyčejná fiflena, absolutní změna charakteru...naštěstí v posledních 2 dílech to zase byla ta nejistá, svět neznající El. I ten ruskej terminátor byl trochu nechtěná parodie. A chápu, že seriál, využívající tolik subžánrů musí být trochu přitažený za vlasy. Jenže...v první serii jsem věřil, že v Hawkins lab probíhají testy na dětech, v druhé serii jsem věřil, že brána je pod laboratoří a že pod Hawkinsem je rozlehlá síť chodeb a jeskyní. Ale nemůžu věřit, že za jeden rok, během kterého se postavil ten obchoďák, stihli rusáci vybudovat tak rozsáhlý a obraovský komplex přímo pod ním. To je i na scifistu mýho kalibru moc. Ale stejně tomu napálím 80 procent. poslůední dva díly byly vážně luxusní, byť (SPOILER) si myslím, že se Hopp moh vrátit za to sklo. O tu minutu už by to nebyl takovej průser ;-). "And there upon the rainbow...." ()

Reklama

liquido26 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po prvních dvou sérií, které byly vynikající, je trojka maličko slabší, ale jen maličko. Prosluněné léto nabízí zase trochu jinou atmosféru (ta podzimní/zimní mi asi seděla víc), obchoďák poskytuje super kulisy, zmrzlinářka Robin je fakt skvělá postava, Rusáci tomu dodávají skvělej šmrnc konce studený válku a monstrum je fakt hnusný. Těším se na čtvrtou sérii. ()

halogenka 

všechny recenze uživatele

Pro mě nejlepší řada Stranger Things. Osmdesátková estetika a odkazy na její filmy využité na maximum, scénář není překombinovaný, napětí je dobře stupňované, a co je hlavní, oproti minulým sériím se to bere mnohem míň vážně. Takže tomu rádi odpustíte nadbytek postav a fakt, že příběh je jen de facto variací na ty předešlé. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mňa do tretice všetko najlepšie. Druhú sériu som si dostatočne užil, aj keď sa nedostavilo nadšenie a wow efekt zo série prvej. Možno za to ale môže aj vek hrdinov, že som sa do ich osudov a prvých lások dokázal viac vcítiť. Vyvážená kombinácia skvelého humoru, romantiky, hororu, nostalgie, popkultúry a niekoľkých skvelo nakrútených scén a výjavov s parádnou atmosférou. ()

Galerie (240)

Zajímavosti (53)

  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna scéna, která se odehrává v Rusku a poodhaluje, co se stane ve 4. sérii. (Will_X)
  • Americká armáda se ke Starcourtu dopraví ve vrtulnících Bell AH-1 Cobra (ve službě v USA 1967–2001) a Bell UH-1H Iroquois (vyráběn 1956–87). Tento vrtulník byl ve službě od roku 1959. Americká armáda vyřadila poslední stroj ze svého stavu v roce 2016. (J.F.B.)

Související novinky

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (více)

Stranger Things: Temný experiment

Stranger Things: Temný experiment

18.06.2019

Vedle očekávané 3. řady mysteriózní retro série Stranger Things, by si měl každý fanoušek seriálu do kalendáře zapsat ještě jedno důležité datum – 8. července. Tento den se totiž na pultech objeví… (více)

Reklama

Reklama